NE DİYORSUNUZ, GİTSİNLERMİ ?

Ülkemizin güzel insanları biraz’da olsun kıpırdamaya başladı ya, şimdi umutlandım artık, bu hoş seda sesleri ile, ne diyorsunuz gitsinlermi ? Yaklaşık olarak 18 yıl oldu ekmeginiz azaldı suyunuz kesildi ışığınız söndü. Sadece sarayın ampulleri yanıyordu şimdi bunları söndürecekmisiniz? Ne diyorsunuz gitsinlermi? Ama geçmişi hatırlamak’ta bazen hafızamıza iyi gelebilir.  O kadar büyük bir iktidar gücüne sahiptik’ki bir işçiye al ananı […]

Yayınlama: 19.10.2020
A+
A-
Ülkemizin güzel insanları biraz’da olsun kıpırdamaya başladı ya, şimdi umutlandım artık, bu hoş seda sesleri ile, ne diyorsunuz gitsinlermi ?
Yaklaşık olarak 18 yıl oldu ekmeginiz azaldı suyunuz kesildi ışığınız söndü. Sadece sarayın ampulleri yanıyordu şimdi bunları söndürecekmisiniz? Ne diyorsunuz gitsinlermi?
Ama geçmişi hatırlamak’ta bazen hafızamıza iyi gelebilir. 
O kadar büyük bir iktidar gücüne sahiptik’ki bir işçiye al ananı git burdan diyebilen Reis vardı.
BOB eş başkanıyım diyen bir başbakanımız vardı… 
Ekonomiyi uçurduk diyen bakanımız vardı. Unutmayalım kişi hak ve özgürlükleri,Kürt kardeşlerimizin sorunları bizim sorunumuz diyen iktidarımız vardı.
Sınır mahkemeleri kuran megri megri  türküsünü çığıran Devlet büyüklerimiz ve Sanatçılarımız vardı. Ancak, kısa zaman sonrası hepsi hayallerde kaldı. Sonrası bu Milleti kandırarak aklıyla dalga geçen, bir iktidar Milletin A….sına Kadar Küfür eden bir Müteahhit, insanları ekmeginden aşından eden bir yönetim kaldı…
Dahasımı? Çok acı, göz önünde demokrasi ve özgürlük çığlıkları atan palavracılar, hakimiyeti eline almak için halkın oylarıyla seçilmişlerin haklarını elinden alarak, hepsini ceza evine atarak, yerlerine koltuk sevdalısı olan yandaşlarını oturttular….
Saray sultanı AKP Genelbaşkanı ne diyordu? Avrupa Avrupa duy sesimizi, biz yeniliklerle dünya ile yarışıyoruz. Baktık’ki Avrupa duymuyor, eee one minut’te boşa gitti. Başladık bu sefer Avrupa bizi kıskanıyor demeye, hade be ordan derler adama, Millette yokluk ve yoksulluk, acı ve gözyaşından başka ne verdin’ki neyini kıskansınlar.
Kandırma bizi Allah aşkına, insanlığın bittigi yerde, bir avuç çiçekle bahar gelmez….
Ünlü Yunan filozofu Sokrates söyle der, sorgulanmamış bir hayat yaşanmaya deger degildir.
Evet ne diyorsunuz? Şu ana kadar yapılanları sorgulamak üzere, halka hesabını vererek gitsinlermi?Haydi taktiri size bırakıyorum. Tekrar görüşmek dileğiyle hoşca ve dostca kalın…

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.