CHP gizli ellerin pençesindemi?

Hafta içi CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,Ülke insanlarının talep feryat ve sezlenişlerini Tank fabrikasının yabancı bir ülke peşkes çekilmesi ve manadası yolsuzluk iddialarını sürdürmeye çalışıyordu. İktidar köşeye sıkışmış ve bu çıkışlardan dolayı Kılıçdaroğlu’na vatandaştan ilgi yoğunlaşmaya başlamıştı. Ne olduda bir anda, gündem ters düz edildi. Gündemi belirleyen gizli eller, yine işbaşında ve bir anda harekete geçilerek “Saray’a giden CHP’li kim” iddiaları gündeme […]

Yayınlama: 24.11.2019
A+
A-

Hafta içi CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,Ülke insanlarının talep feryat ve sezlenişlerini Tank fabrikasının yabancı bir ülke peşkes çekilmesi ve manadası yolsuzluk iddialarını sürdürmeye çalışıyordu.

İktidar köşeye sıkışmış ve bu çıkışlardan dolayı Kılıçdaroğlu’na vatandaştan ilgi yoğunlaşmaya başlamıştı. Ne olduda bir anda, gündem ters düz edildi. Gündemi belirleyen gizli eller, yine işbaşında ve bir anda harekete geçilerek “Saray’a giden CHP’li kim” iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

CHP gizli ellerin pençesindemi ?

Kim neden niye, niçin hangi gizli eller tarafından düymeye basılarak bu hareket başlatılmaya çalışılmıştır.Bu sorunun cevabı muamma…

Bu hareket neden bir gazeteci eliyle başlatılmaya çalışıldı.Haber kaynagı ve bu ismi açıklamama sözünü verdim diyen Rahmi Turan,haber kaynağının saray bağlantılı bir kişi olduğunu söylemesine rağmen, neden geri dönüş yaparak, sarayda  gizli görüşen CHP’linin özellikle Muharrem İnce olduğunu telafuz etti.

Saray, FOX TV ve Rahmi Turan bu işin neresinde

Kılıçdaroğlu çalar saatte İsmail Küçükkaya’nın proğramında saraya giderek gizli görüşen kişinin ismini biliyormuydunuz sorusuna neden ve niye ismi biliyor ve tahmin ediyorum duyum aldım. Ancak ismi açıklamak istemiyorum cümlelerini neden sarfetme geregini duyabildi. Bu bir anda sarfedilmiş bir söz olamaz…

Kılıçdaroğlu konuyu danışmanları ile görüştümü? Görüştüyse  kendine hiçbir yararı olmayacak olan bu açıklama FOX Tv de neden sarfedildi. Yaklaşan kurultay ve parti içerisinde unutulmaya yüz tutmuz bir isimin bu konu nedeniyle tekrar gündeme getirilmesi hangi oyunun bir parçasıdır. Elbette bunun cevabını verecek olanlar olmalıdır.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu açıklamasında CHP’yi  karıştırmak  istiyorlar. Bir operasyon yapılacağını biliyorduk dedi.Biliyorduysa önlem alınmak yerine, neden Fox Tv o cümleyi sarfetti.Danışmanları ne iş yapıyor?

CHP’ye karşı düzenlenen bu kumpasın düğümünün çözülmesi için bu bilginin Saraya yakın hangi kişiden alındığının açıklanması gerekmezmi? Gazeteci Rahmi Turan oyunun bir parçasımı?

CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Saray’a giden CHP’li” iddiasıyla ilgili gazeteci Rahmi Turan  haber kaynağı olarak önce sarayı işaret eder’ken neden sonra bir gazeteci meslektaşımdan aldım diyebildi.

Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın restleşmesinden sonra İsmi açıklamak zorunda kalan gazeteci Rahmi Turan,Muharrem İnce ismini telafuz etmesinden sonra, bu sefer haber kaynağı olarak Talat Atilla ismi ortaya çıktı.

Türkiye’de vatandaşın esas gündeminin işsizlik, ödenemeyen borçlar, Tank Palet Fabrikası’nın peşkeş çekilmesi gibi konuları işleyen CHP ve onun genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir anda gündem degiştirilerek nakavt edilmeye çalışılıyor.

İktidara yürümeye çalışan ve vatandaşın kendi dertlerine derman aradığı adres olarak gördüğü CHP’de karışıklık çıkarmak, CHP’ye kumpas kurmakla bir yere varılamaz.

CHP ve Kılıçdaroğlu’nu dizayn etmek hiç kimsenin haddine değildir. Ülkemizde birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç vardır.

İktidarıyla mualefetiyle, ülkeyi yönetenlere düşen görevler vardır.İnsanları germeden, birlik beraberlik sağduyu ve barış içerisinde, hak hukuk ve adaletin varlığını vatandaşa hissettirerek vatandaşın sorunlarına çare üretilmelidir.

Bu arada konuyla ilgili basın açıklaması yapan Muharrem İnce, basın açıklamasında bu Kumpas’ın kendisine yönelik olduğunu söyliyerek, Genelbaşkan Kılıçdaroğlu’nun bu kumpasın içerisinde olduğu imajını vermeye çalışarak, 24 Haziran seçimlerinden bu yana kendisine iftiralar atıldığını öne sürüyor ve en önemlisi CHP Genel Merkezinden bir çetenin varlığından bahsediyor.

Konuyla ilgili Genelbaşkanı aradığını birlikte bu işin önünü keselim dediğini ve genelbaşkanın seni ararım diye cevap verdiğini açıklıyor.Kendisine kumpas kurulduğunu açıklıyor. Adama gülerler ! 

Bu kumpas sanamı kurulmuştur yoksa Genelbaşkan Kemal Kılıçdaroğlu’namı kurulmuştur. Fırsatı ganimete çevirmeye çalışan Muharrem İnce’nin kendisi olsa gerek….

Bak buradan bu partiye bu güne kadar hiç bir şey beklemedengönül vermiş bir vatandan olarak sesleniyorum.Sende Kendini gündemde tutmak ve Kurultay İçin konuyu fırsata çevirmek İstediğin açık ortada görülüyor.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde senin yaptığın zikzakları CHP tabanı unutmadı, unutmayacaktır… Mağduriyetleri oynamak ve fırsata çevirmek İstediğin açıktır. CHP’li vatandaşlar YSK da beklerken, sen akşam saat 9 olmadan adam kazandı diyerek tebrik eden sen, sırrakadem basan sen….

Söyle Allah aşkına neyin peşindesin ve ne yapmaya çalışıyorsun Muharrem İnce ….

Birde kalkıp açıklamasında CHP içinde Genelmerkezde bir grup çeteden bahsedebiliyorsun. O dedigin çetelerle işi olan bir tek kişi varsa, yapılanlara bakınca çıkan sonuç itibarıyla, aynaya bak ve orada görürsün… 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.