CHP’li Seyhan Belediyesinde neler oluyor?

Seyhan Belediyesi garip bir belediye olmaya devam ediyor. Seyhan CHP’li belediye ama, CHP ideolojisinden, CHP anlayışından, CHP inancından eser yok. Burda diyeceksiniz sadece Seyhan belediyesimi böyledir. Elbette değil… Bu arenaya Büyükşehir belediyesini’de katabiliriz. Yaşanılmakta olan şefretelli işler CHP’li belediyelere yakışmıyor. Oysa; Bu ülkede bir tek çocuk dahi yatağa aç girmeyecek söylemiyle iktidara yürüyeceğiz diyerek, gecesini gündüzüne katıp büyük bir mücadele veren CHP Genel […]

Yayınlama: 20.03.2022
A+
A-

Seyhan Belediyesi garip bir belediye olmaya devam ediyor. Seyhan CHP’li belediye ama, CHP ideolojisinden, CHP anlayışından, CHP inancından eser yok. Burda diyeceksiniz sadece Seyhan belediyesimi böyledir. Elbette değil…

Bu arenaya Büyükşehir belediyesini’de katabiliriz. Yaşanılmakta olan şefretelli işler CHP’li belediyelere yakışmıyor.

Oysa; Bu ülkede bir tek çocuk dahi yatağa aç girmeyecek söylemiyle iktidara yürüyeceğiz diyerek, gecesini gündüzüne katıp büyük bir mücadele veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun emeklerine yazık. Düşünün sözüm ona CHP’li belediye başkanı Akif Kemal Akay ne yazık ki belediye işçilerini açlık sınırının altında bir ücret ile çalışmaya zorluyor.

Bu teklifi kabul etmeyerek grev kararı alan işçilere de akıl almaz baskılar uyguluyor. Bu sessizlik seyhan’da devam eder’ken belediye işcisinin bağlı bulunduğu sendika ve onun başkanı Yaşar Gündoğdu gerçek anlamda görevini yapıyormu? Elbette yapmıyor. Şayet yapmış olsaydı, durum bu halde olmazdı.Yazık oluyor emeklere, yazık oluyor alın terine. Emeğe, alın terine bu kadar yabancı bir sendika başkanı veya bu zihniyette olan bir belediye başkanını CHP’li görmek şahsen bana zulh geliyor. 

Bu tür davranışlar CHP’li olmaya hiç yakışmıyor. Seyhan böyle’de büyükşehir sanki iyimi dersiniz? Parti tabanının sesini duymaktan aciz, kendi aleminde partilinin emeklerini hiçe sayan bir anlayışla nereye varılabilir. Hani emek en yüce değerdi. Emeği bilmeyenler emekcinin, partilinin elbette halinden anlamazlar. Hani derler ya doğruyu söyleyeni 9 köyden kovarlar..  Şimdi biz bunları söyleyince vay efendim bunu nasıl söylersin. Yapmayın kardeşim yapmayında iyi yönlerinizi söyleyelim.

Adana insanı sıcakkanlıdır. Hizmet üretenleri siyasi görüşüne bakmaksızın bağrına basar; ancak çalışanını ezen,partilisinin emeklerini bir avuç yalaka, çıkarcı, kendi şahsi menfati için başkanın etrafında pervane dönenler nedeniyle, hep etki altında kalan bir kişinin makamı ve mevkisi ne olursa olsun yeri zamanı geldiğinde hakları ve emekleri gasp edilenler elbette asla af etmezler. Ancak yapılan yanlışlardan dolayı CHP zarar gördüğü an, iş işten geçmiş olur diyoruz. Buradan bizde yapılan yanlışları, elbette geliyor gelmekte olan Genel başkana çeşitli vesilelerle duyurmasını iyi biliriz.

O nedenle yapılan yanlışlardan bir an evvel sıyrılarak, halkın, emekcinin partilinin ve partinin çıkarlarını gözetmek ve bu yönde sağlıklı adımların atılması halinde ise, atılacak doğrulardan yana adımları destekler ve taraf olacağımızı belirtiriz.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.