Cigerlerimizi yakıyorlar…

Ülkemizin en önemli değerlerinden biri olan ormanlarımız, değişik ad ve kisveler adı altında tek tek yok edilmeye çalışılıyor.  Hemen hemen  hergün değişik bölgelerde, hayati önem taşıyan ormanlarımız yok edilme pahasına kirli ellerce katledilmeye çalışılıyor. Ne oluyor Allah aşkına! Bu milli servete olan düşmanlık nedir? Yapılan bu zulme, insan olarak hangi canlı dayanır… Susmak, seyirci kalmak […]

Yayınlama: 11.10.2020
A+
A-

Ülkemizin en önemli değerlerinden biri olan ormanlarımız, değişik ad ve kisveler adı altında tek tek yok edilmeye çalışılıyor.  Hemen hemen  hergün değişik bölgelerde, hayati önem taşıyan ormanlarımız yok edilme pahasına kirli ellerce katledilmeye çalışılıyor.

Ne oluyor Allah aşkına! Bu milli servete olan düşmanlık nedir? Yapılan bu zulme, insan olarak hangi canlı dayanır…

Susmak, seyirci kalmak çaresizliğin adı olsa gerek. Yapılan bu zulüm ve katliam, her ne amaçla, kasten, cebren ve namusuzca  kimler tarafından yapılıyor veya yaptırılıyorsa…

Bu tür davranış içerisinde olanlar, insanlıktan nasibini almamış caniler  ve doğa düşmanlarıdır. Ey gafiller, bilemiyorum kime ve hangi zümrenin çıkarlarına hizmet ediyorsunuz.

Bu hırs, bu kin, bu öfke nedendir? Hangi para babalarının veya hangi uzantıların sömürü alanlarına hizmet ve kuklalık ediyorsunuz?

Kozan’da, Maraş’ta, Manisa’da Karadeniz’de günlerce ciğerlerimizi yakmaya çalıştınız. Kana cana ve doğaya kıymaktan doymadınız ve usanmadınızmı?

Şu an Hatay’da zulmetmeye devam ediyorsunuz. Orman yangını yerleşim yerlerine yakın ve adeta insanlara korku salmış durumda canı malı tehdit ediyor. Bu alçakça saldırıyı yapanları veya arkasında olanları  lanetliyor, yangın ve bu soysuzlarla mücadele edenlere başarılar diliyorum.

Orman yangınları içimizi sızlatıyor, ciğerlerimizi yakıyor. Olanlara dur diyen bir Allahın kulu yokmu? Bu suskunluk nedendir? Her konuda cak cak etmeyi alışkanlık haline getirenler neredesiniz…

Kişisel rant ve çıkarlarınız bu kadarmı tatlı geliyor…

Unutmayın her akşamın mutlak bir sabahı var. İnsani değerlerin hiçmi önemi yok sizce? Her kim bu zulmü bu ülke insanına reva görüyorsa, Unutmasınlar’ki, kırtlaklarına kadar pislik içerisindedirler.

Unutmasınlar, İnsanlık onuru, elbet bir gün, zulüm ve yapılan işkenceyi yeneceğine inancım sonsuzdur. Yetkili merciler bu olayların üstüne giderek, orman yangınlarının faillerini mutlaka tesbit etmek zorundadırlar…

Yok öyle, kolaycılığa kaçmak…

Gerçekten görev yapılmıyorsa, vebal altındasınız…

Olayların mutlak suretle, perde arkası irdelenmelidir.  Piyonlarla işimiz olmamalıdır. Kim kardeşim kim bunlar? Durmak yok. Caniler mutlak bulunmalıdır.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.