DEGİŞİMİN KARARINI KURULTAY DELEGELERİ VERİR

CHP’de Kongrelerin sonuçlanmasının akabinde, Kurultayın hemen yapılması parti açısından daha uygun olacaktır

Yayınlama: 09.07.2023
A+
A-

Değerli Okurlarım !

Ne yazık ki bir gerçeği üzülerek söylemek zorundayım.
14 ve 28 Mayıs seçimlerin sonucunu ana muhalefet Partisine çıkaranların, dönüp şöyle bir etrafına bakmalarını öneririm….
Mevcut iktidara yenilen 86 Milyon yurttaşımızın tamamıdır. Oy verenlerin 27,800 Milyon seçmenin, RTE’nın verdiği söz ve vaatlere, yükselttiği maaşlara kandıkları için seçim sonrası, yontulmuş hazırlanmış kazıkları düşünmeden hareket ettiler. Şimdi her Kese hayırlı olsun açlığın sefaletin habercisi olan boş kasa İşaretleri yapılan zamlarla net olarak ortadadır.
25,500 Milyon seçmende sonucu değiştirmek İçin umutlandı fakat her şeyi başkasından beklemeyi alışkanlık haline getirdikleri için, hazıra konmayı beklediler.
Cumhuriyet Halk Partisinde hiç emek vermeden Milletvekili, PM, MYK, ve Belediye Başkanı olanlar, bu seçimde ise aynı şekilde düşündükleri için, çalışmaları aksatarak bazen gittikleri yerlerde K.K na oy istemek yerine kendilerini ön plana çıkarmak için gayret gösterdiler.  Seçimden hemen sonra, değişim çığırtkanlığı yaparak, baştan itibaren sevgili Ablası ile bu mağlubiyeti yaşatmanın peşinde olduklarını görmemek, düşünmemek elde değildir….
Bu oyunların tezgahlandığını o zaman dahi farkında olduğum için, konuyu gerekli yerlere söylemiştim.
Tabi ki doğal olarak her değişim ve yenilik zafere ulaşan yeni bir yoldur. Lakin bu değişimin Torosçu aklıyla, ingiliz ajanlarının kuklasıyla, Sinop kaçkını ile, Bolu tosunu ve Manisa üçgeni ile olmuyor olamazda……
Bunlarda;  utanma ar  edep haya hiç yoktur. Bunların her tarafı ayrı ayrı oynuyor.  K.K’lu bunlara öyle bir fedakarlık yaptı ki söylenmesi bile zor. Partinin cefakarı, Emekçisi, öz evlatlarına tanınmayan imkanları bunlara vererek, bunlardan Milletvekili yaptı, grup 
başkan vekili yaptı, Belediye başkanı yaptı. Baktı ki bunlar bu konumlarında bazı sağlık problemleri yaşıyorlar….
K.Kılıçdaroğlu bunlara bedava reçete yazdı. Torosçu’ya Ankaraya taşınmayı önerdi. Terleyene Belediye sarayından çıkmamasını ve site üzerinden bol bol konuşmasını tembihledi.  Birine’de biraz kilosu çok olduğu için, uzun bir maraton yürüyüşü yapmasını söyledi. Bir diğerine yazdığı son reçete ile Tükürüğünü Kuruttu…..
Ya be Allahtan korkmaz, Delegeden utanmazlar…!  Daha bu K.Kılıçdaroğlu size ne yapsın. Hiç kimse size güvenmediği için, bu partiyi size emanet edemezler. son üç hafta içinde  yaklaşık 300 e yakın ilçe başkanlarıyla ve bazılarının yönetimi ile 35’e yakın İl başkanlarıyla görüşmeler yaptım.
Hepsine açık yürekli ve parti tavanı ile fikir birliği içinde hareket ettikleri için duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederim. Görüşleri nettir. Partisine sahip çıkarak, Kontrgerillacılara ve Ulusalcı devşirmecilere partiyi teslim etmeyeceklerini açık olarak ifade etmektedirler.
Ancak dile getirdikleri önemli konuların biri yeni atanmış olan MYK nın yetersiz  olduğundan dolayı, yerel yönetimleri belirlerken, çok büyük sorunlar yaşanabilir denilmektedir…..
Kongrelerin sonuçlanmasının akabinde, Kurultayın hemen Yapılmasını önermektedirler.
Haftaya ilkgunhaber.com’da buluşmak üzere, hoşça ve dostça kalın….

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.