BU KAFAYLA KALIRSINIZ YAYA

Değerli Okurlarım ! İktidarın vaat ve sözleri ard ardına sıralanıp, pazarlıklar sürer’ken bunun en üzücüsü tarafı ise yalanların birbiri ardına sıralanıyor olması gerçekten can sıkıcı geliyor artık… Ülke’de yaşayan birer vatandaş olarak, gerçekten yirmi senedir bu gibi yalanlara alıştık artık. Halk ülkede yaşanan tüm soygun, talan ve yolsuzlukları mualesef artık ezberlemiş durumdadır. Yapılacak olan önümüzdeki ilk seçimde tüm ezberleri bozmak için çalışırken, sözüm onlara […]

Yayınlama: 18.04.2022
A+
A-

Değerli Okurlarım !

İktidarın vaat ve sözleri ard ardına sıralanıp, pazarlıklar sürer’ken bunun en üzücüsü tarafı ise yalanların birbiri ardına sıralanıyor olması gerçekten can sıkıcı geliyor artık…

Ülke’de yaşayan birer vatandaş olarak, gerçekten yirmi senedir bu gibi yalanlara alıştık artık. Halk ülkede yaşanan tüm soygun, talan ve yolsuzlukları mualesef artık ezberlemiş durumdadır. Yapılacak olan önümüzdeki ilk seçimde tüm ezberleri bozmak için çalışırken, sözüm onlara kendilerini muhalefet yaptıklarını sanan partiler peki neler yapıyorlar.

Görüldüğü üzere, ancak kendi şahsi çıkarlarını hesaplayarak, kendi yakınlarını Belediyelere tıka basa doldurmanın bir çabası içerisinde zamanı değerlendirmek ve başka hiç bir işleri yokmuş gibi davranarakmı geliyor gelmekte olan demekten kendimi alamıyorum. 

İktidara yürümenin yolu, bugün mevcut olan A takımı dediğiniz kurmaylarla ve elinizde isimleri bulunan bazı il başkanlarına, bu güne kadar yapabilmiş oldukları hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek yolları ayırmayı beceremezseniz. Yeni kadrolar kurarak çalışmalar yapamazsanız. İktidar olabilmenin sevincini daha çok hayal eder ve ancak rüyalarınızda yaşarsınız.

Çünkü;  Hala halkı ikna etmediğiniz.Ülke’de Karasızların oy oranı kararlı olan parti oylarından daha fazladır. Sosyal demokrasiden konuşurken, şeffaflıktan söz ederken, Liyakat esaslı yerel yönetim kadrolarından bahsederken, Halkın ve milletin kulağına hoş gelen kelimeleri sarfetmeniz ve uygulamanız gerekir.

Amma ve lakin bunları konuşmak, uygulamak, halkın güvenini kazanmak bey efendilerin hiç aklına gelmiyorsa, kendi yönetimlerinde yaptıkları çifte standart uygulamalara rağmen bir yaptırım gerçekleştirilmiyorsa, işte o zaman bu Halkı ikna edemediğiniz gibi onların oyunu’da alamaz durumda kalırsınız. Sadece kendi yalanlarınızla kendinizi kandırmış olursunuz.

Parti isimlerinden dahası ilkeler ve doğrulara dayalı gerçeklerden hareket edecek olursak, başta parti Genel başkanı şunu gayet iyi bilmelidir. Daha önceden denemiş olduğu birinin ve başarısız olmuş kişileri tekrar aynı mevki ve göreve atanması halkın iradesine ipotek koymaktan başka bir şey değildir.

Tabi bu Halk bu millet böylesi bir olumsuzluğun altında, kalmayacağı gibi seçim günü geldiğinde en ağır cezayı kullanacağı oy ile sandığa gömer. Ondan sonrada yok öyle oldu yok böyle oldu diye bu milleti suçlamak en ayıp olan işlevdir.

Bu sefer elbette böyle olmayacak. bu Halk hesabını bir zat sorumsuz davranan her kim varsa, onlardan soracak amma geç kalınmış olunacak ve milletin yıllarına mal olacaktır.  Yapmayın daha zaman varken, kendinize gelin ister yurt içi, ister yurt dışından sorumlu olan kişileri bir daha tekrar gözden geçirin. Parti emekçilerine saygısı olamayan, Alın teri dökenleri göz ardı ederek kendine çıkar odaklı yandaş ve yalaka toplayanlardan bir yönetim ve A takımı olamaz.

Yerel yönetimlerde yoksul mahallelerde pozitif ayrımcılık yapılması için talimat verdik dediğinizde o bölgelerin denetlemesi var mıdır ? Hayır yoktur.  Size ulaşamayan yüzlerce yoksul ve işsiz garibanlar bir zat bizleri arıyorlar. Hiç bir yardımın kendilerine verilmediğini dile getiriyorlar. Ancak bu gibi yardımlardan sadece yerel yönetimlere yakın yandaş ve yalakaların yararlandığını söylüyorlar.

Peki parti yönetimine bütün raporlar verilmesine rağmen, Herhangi bir işlem yapılıyor mu ? Tabi ki hayır. Kulaklar tıkalı birbirinin açıklarını kapatmanın peşindeler. Körler sağırlar birbirini ağırlarlar. Sonra bol palavra, Demokrasi, şeffaflık, özgürlük dersi vermeye kalkışırlar. 

Olmuyor artık, bu boş söylemlerle kimseyi kandıramazsınız. Kendinizden başka hiç kimseye, hizmetiniz’de faydanızda olmuyor ve olamaz. O nedenle bu haftalık bu kadar diyor. Haftaya tekrar yeni bir konuda İLKGÜN Gazetesi ve ilkgunhaber.com’da görüşmek dilegiyle hoşca ve dostca kalın…

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.