“ÖRGÜTLERDEKİ TALİHSİZLİK, GELEN GİDENİ ARATIYOR”

Örgütlerde yaşananları anlatarak sizleri sıkmak istemiyorum. Ancak konu hakkında bilgi vermek ve duyarlı davranmak’ta dürüstçe davranışın sembollü olsa gerektir. Kısacası bu davranış, yalaka, yandaş, iki yüzlü olmaktan daha mertçe  bir harekettir. Bazıları bozuk plak gibi tek bir kelime öğrenmişler. Neymiş,kol kırılır yen içinde kalır örnekleri veriyorlar. O zaman niye başka partileri eleştiriyorsunuz. Onların kendi hırsızı arsızı soyguncusu,kendi içinde […]

Yayınlama: 04.04.2022
A+
A-

Örgütlerde yaşananları anlatarak sizleri sıkmak istemiyorum. Ancak konu hakkında bilgi vermek ve duyarlı davranmak’ta dürüstçe davranışın sembollü olsa gerektir. Kısacası bu davranış, yalaka, yandaş, iki yüzlü olmaktan daha mertçe  bir harekettir.

Bazıları bozuk plak gibi tek bir kelime öğrenmişler. Neymiş,kol kırılır yen içinde kalır örnekleri veriyorlar. O zaman niye başka partileri eleştiriyorsunuz. Onların kendi hırsızı arsızı soyguncusu,kendi içinde kaldığından dolayı siz kendi yaptıklarınızla karşılaştırdığınız zaman, onlarla aranızdaki farkı nasıl görüyorsunuz.

Partilerde alışa gelmiş bir durumu anlatmak istiyorum. Herhangi bir göreve geldiklerinde oradan kalkmayı hiç bilmezler. Yerine asla kimsenin seçilmemesi için bütün entrikaları,oyunlarını bir bir sıralayarak uygularlar.

Parti emekçilerini ,üyelerini , maddi manevi gecesini gündüzüne katarak koşturmuş, partinin tozuyla mayalanmış kişileri değerlendirmek yerine, hırsız, rüşvetçi, bir dakika bile emek vermemiş para babalarına yer vermek işlerine geliyor. Çünkü yönetimdeki kişilerin o atadıklarından faydalandıkları için, Partinin ve örgütün geleceği umurunda bile değil. Ondan sonrada kalkıp liyakattan Demokrasiden söz ederler. Hadi ordan siz kim liyakat ve Demokrasiden konuşmak kim. Siz arkanızda bıraktığınız yolsuzlukları ve pislikleri ömür boyu mücadele verseniz bile, bu şartlarda temizliyemezsiniz. 

Tabi bir söz vardır. Kafasına bakarsın beyin yerine şeytanlık ve fetbazlık doludur. Ayaklarına bakarsın çorapların içinde pislik akıyor. Ama şaştığım bir nokta vardır. Örgütler gibi önemli görevlere bunların ataması yapıldığında geçmişi ve arkası hiç araştırılmadan görev verilirse gelen gideni aratır misali harun gibi gelip karun gibi giderler.

Bir çoğunun kazandıkları belli servetleride belli ama nedense,Parti genel merkezleri bunu araştırmaktan çekiniyorlar. Hele hele bir çoğunun yaptıkları A – Z pisliklerin dosyaları mevcuttur. Yakında hepsi sahnelenir. Bakalım o zaman ne yapacaklar. Hangi yalanlara baş vuracaklar. 

Bunlarda yalan makinesi beline bağlı olduğu için, yalanlar çoktur. Benden söz eden bir arkadaşım, beni arayan ve tanıyan biri, işine gelmedigi için tanımamazlıktan gelivermiş haklıdır. Beni tanımaması çok doğaldır. Çünkü beni bilen bilir. Ben o sahıs gibi arkamda her türlü çamura batmış, Ucu açık tam 18 soru bırakmış değilim. Bak sen yaptıklarınla ortadasın. Benim tanıdığım her yeri saysam senin yedi sülalene ömür boyu zekat olur.

Bunu iyi ögren ve kiminle uğraştığını,yakında hem ismini hemide hakkındaki bilgileri açıklıyarak, bu soruları soracağım sende bunları cevaplamak zorunda kalacaksın. Arkasını bırakmam geldigin yere kadar kovalayacağıma emin olmalısın. Yani kısacası bütün serüvenini açıklıyarak halk adına soracağım….

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.