Fatih Mehmet Maçoğlu kutlarım seni

İcraatleri ile tüm gönüllerde taht kuran Kominist başkan Fatih Mehmet Maçoğlu kutlarım seni… dileriz ülkenin her köşesinde sizin gibi kominist başkanlar olsun.   Bıktık her şeye maydanoz olan yalancı talancı iş bilmez düzenbaz sahtekar tüccar ve yalakalardan. Bu işin dini dili ırkı siyaseti kalmadı. İş yapan veya iş yapmayan var. Hizmeti halk için yapan var, […]

Yayınlama: 23.09.2023
A+
A-
İcraatleri ile tüm gönüllerde taht kuran Kominist başkan Fatih Mehmet Maçoğlu kutlarım seni… dileriz ülkenin her köşesinde sizin gibi kominist başkanlar olsun.
 
Bıktık her şeye maydanoz olan yalancı talancı iş bilmez düzenbaz sahtekar tüccar ve yalakalardan. Bu işin dini dili ırkı siyaseti kalmadı. İş yapan veya iş yapmayan var. Hizmeti halk için yapan var, rant için yapan var. Benim hırsızım iyi, senin hırsızın kötü demekle olmuyor bu işler… Konumu makamı ne olursa olsun hiç farketmiyor. Hırsız hırsızdır.
Hizmet vermek, emek ve yürek ister. Bu güne kadar ne yazık ki hep yüreksizler iş başına getirilmekte veya bilinçli olarak getirilmeye çalışılmaktadır. Esas sıkıntı burada yatıyor…
Sonuç olarak, gelinen hal ortadadır. Bu halden kurtulmak adına çıkış aranıyorsa, bakın önümüze yakında yerel seçimler geliyor. İktidar ve muhalefetin icraat ve hali ortadadır. Onları burada yazmaya bile gerek görmüyorum. Mazallah hepsi aynı nakarat içindeler ve demokrasi havarisi kesiliyorlar….
Hangi demokrasi hakkın hukukun adaletin gerçek anlamda işlerlik gösteremedigi, yargının tam bağımsız olarak işlerliğini yerine getiremediği bir demokrasimi? Yoksa gerçekten demokrasimi…
 
ülkemizde dördüncü kuvvet olarak bilenen basın, ayaklar altına düşürüldü. Halkın haber alma özgürlüğü çeşitli kılıflar altında susturulmaya çalışılıyor. Demokrasi bu olmasa gerek… Ülkede yazan çizen okuyan ve anlatmaya çalışan gazeteciler üzgün’se işte o zaman sorun var demektir. Sorunu çözmek elbette halkın kendi elindedir. Yerel seçimler yaklaşıyor. Yerel seçim geneli belirler diyoruz….
Yerel seçimlerde, hizmet ve icraatleri ile ülkemizde ve dünyada örnek olan Tunceli Belediye başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu gibi Kominist yöneticilere ihtiyaç var…
Hedefe ulaşmak ve sağlıklı huzurlu mutlu bir yaşam sürmenin yolu, sağlıklı dürüst kişileri iş başına getirmekle olur. İşte bu nedenler le yerel yönetimler ve yerel seçimler büyük önem arzeder.
 
Burada akılcı davranmak zorundayız. Mahallemizde, ilçemizde, ilimizde yerel yöneticileri seçmeye çalışırken halkın içinden çıkan gerçek anlamda sevilen sayılan iş bilen onurlu dürüst insanları göz önünde bulundurmaya çalışalım. Aday olmaları için teşvik ederek destek olalım.
Bu muhtar adaylığı olabilir.Meclis üyeliği veya belediye başkanlıkları için olabilir. Bu gibi yerlerde partizanlık olmaması gerekir. Önemli olan dürüst onurlu kişileri farkedebilmek ve farkettiklerimizin bir yerlere gelmesi için çaba sarfetmektir. İşte tam burada yurtseverlerin devrimci demokratların ve ülkenin değerlerine sahip çıkan iyi düşünen tüm insanların birlik ve beraberliğine ihtiyaç vardır. Ülkenin ve çocuklarımızın geleceği için bir olalım iri olalım diri olalım. Bundan daha güzel ne olabilir ki, sağlıkla mutlulukla kalın….

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.