Gecde olsa; Atılan adım olumludur!

Velhasıl kelam; ülkemizde bir garipliktir almış başını gidiyor. Ülkem insanı bu garipliğin farkındamıdır bilemiyorum. Ancak var olan gerçek bu garipliğin bedelini hep beraber yaşayacağımız malum görülüyor. Yaklaşık 4 ay öncesi 8.35 TL civarları olan 1Dolar, dün 18:37 TL civarlarına fırladı ve dün akşam saatlerinde Sn.Cumhurbaşkanının biraz’da olsa güven verici açıklamaları sonrası kur biraz gerilemeye başladı. […]

Yayınlama: 21.12.2021
A+
A-

Velhasıl kelam; ülkemizde bir garipliktir almış başını gidiyor. Ülkem insanı bu garipliğin farkındamıdır bilemiyorum. Ancak var olan gerçek bu garipliğin bedelini hep beraber yaşayacağımız malum görülüyor.

Yaklaşık 4 ay öncesi 8.35 TL civarları olan 1Dolar, dün 18:37 TL civarlarına fırladı ve dün akşam saatlerinde Sn.Cumhurbaşkanının biraz’da olsa güven verici açıklamaları sonrası kur biraz gerilemeye başladı. Dolar bu gün itibarıyla şu an 13.30 – 14:30 TL civarlarında gidip geliyor.

Döviz kurunda oynak hareketin yansımasında en büyük zararı gören ülke insanı olmuştur.Yaşanan git gel olaylarından, bir avuç para babası dışında, hiç bir ülke insanı halinden memnun görülmüyor.Olan halka oldu…

İğneden ipliğe her şeye günlerdir, kur artışı bahane edilerek zam üstüne zam yapıldı. İşci köylü esnaf çifci emekci sanayici ve yoksul halk mağduriyeti yaşar’ken, bu güne kadar siyasi erk, neden kısır dönğü tartışmalardan uzak kalmadı ve gidişata müdahalede bulunulmadı.Değişik gündemlerle halkı oyalamanın bir anlamı varmıydı?

 

Korku ve sindirme politikalarıyla nereye varılabilir.Oysa sevgi ve şefkat tüm kütülüklerin ilacı olabilirdi. İnsanlar açlıkla terbiye edilmeye kalkışılırsa, sonu hüsran olur. Aclık sefalet almış başını gidiyor. Bir avuç insan haricinde halinden memnun olan yok diyebiliriz.. Birde bunun üstüne baskı ve sindirme politikaları uygulanmaya kalkışılıyorsa asıl sorun buradadır diyebiliriz. Hak aramak, konuşmak yazmak çizmenin suç sayıldığı bir ortamda, hak ve özgürlüklerden demokrasinin gerçek anlamda varlığından söz edilebilirmi?

 

Emperyalizm ve kan emici güçler tozlu dumanlı günleri severler. Önemli olan Ülke’de tozlu dumanlı ortamın oluşmaması adına, gerçekten bir an önce yurtsever adımların atılması için özveri ve kararlılık içerisinde olunması gerekir.

Her şey amma her şeye rağmen Ülkenin ve ülke halkının çıkar ve menfaatleri için atılan her adımın destekçisi olmak adına atılacak her olumlu adımın destekcisi olacağımızı belirtiriz.

Kararlılıkla haykırıyoruz !

ÜLKGÜN Ailesi olarak başka bir ülkemizin olmadığını ve Ülkemizin kurucu önderi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda onun yakmış olduğu meşale ve ilkeler ile yolumuza devam edeceğiz. Yolumuz engebeli ve uzun olabilir. Ancak inanıyoruz ve güveniyoruz. Ülke olarak kurucu ayarlara dönüldüğü an inanıyoruz sorunlarımız kendiliğinden çözülecektir.

Yeter’ki milli değerlerimize sahip çıkalım ve tarımda hayvancılıkta ziraatte sanayide tekrar üretime yönelerek çaba sarfedelim. O zaman el birliğiyle aşamayacağımız hiç bir engel kalmayacaktır diyor ve tekrar görüşmek dileğiyle hoşça ve dostça kalın…

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.