GELECEK İÇİN SÖZ VERİRSEN BUGÜN NE YAPTIĞINI SORARLAR…

Bazen gerçekleri söylemek bazılarına acı gelir. Ama olsun ! Çünkü gerçegi söylemek tatlıdir. Aşık veysel’den sizlere bir dörtlük: İnsan bir deryadır ilimle mahir / İlimsiz insanın şöhreti zahir / Cahilden iyilik beklenmez ahir / İşlegi, ameli, hali yalandır. Şimdiki politikacılara bakıyorum’da yalan torbası, yem torbası gibi boynunda asılı kadıkça bol kesen atmaya devam ediyorlar. Dilleri işliyor, Elleri hiç  işlemiyor. Bol bol sözler, vaatler havada uçuyor. Tabiki hiç kimse’nin yalan […]

Yayınlama: 18.07.2021
A+
A-

Bazen gerçekleri söylemek bazılarına acı gelir. Ama olsun !

Çünkü gerçegi söylemek tatlıdir. Aşık veysel’den sizlere bir dörtlük: İnsan bir deryadır ilimle mahir / İlimsiz insanın şöhreti zahir / Cahilden iyilik beklenmez ahir / İşlegi, ameli, hali yalandır.

Şimdiki politikacılara bakıyorum’da yalan torbası, yem torbası gibi boynunda asılı kadıkça bol kesen atmaya devam ediyorlar. Dilleri işliyor, Elleri hiç  işlemiyor. Bol bol sözler, vaatler havada uçuyor. Tabiki hiç kimse’nin yalan özgürlügünü kısıtlama hakkımız olamaz.

Amma ve lakin bu halkın duygu düşünceleriyle umut tacirligi  yaparak kandırdığınız zaman işte orada adama dur dertler…

Bakınız !  Geçmişten günümüze kadar olan Liderlerin hayatını irdeleyin veya araştırın, kısmende olsa geçmiş liderleri inanın şu an arar olduk. Gelen gideni aratır misali ”   Bugün meydanlarda ve caddelerde dolaşıp duran yüzleri hiç kızarmıyan  yalan torbasıyla dolaşan Politikacılara, bakın “Siyasetci demiyorum” Hiç kendinizi ve etrafınızdaki danışmanlarınızı  A takımınızı ve Milletvekillerinizin geçmişini İnceleyip maddi gelirlerinin ne olup olmadığını inceletip ; Harun gibi geldiklerini ve bugün Karun gibi olduklarının bilmem farkındalarmı?

Parti ayırmadan !!

Bu kadrolarınızın bir çok Belediyelerden maaş aldıkları gün gibi aşikardır. Hatta bazıları birkaç yerden maaş alıyorlar. Bunu yukarıya, yani Genelbaşkana kadar İleten Halk’tan, kişilere verilen cevap İspatı varmı sizce? Bunun adına siz ne dersiniz? Kurnazlık’mı yoksa bir akıl tutulmasımıdır. Yaşayan bir lidermi dersininiz. Sözüm onlara bu kişiler ülkeyi yönetiyorlar veya gelecek olanlarda bu akılla yönetecekler gibi görülüyor.

Çözüm çok kolay !!!

Karun gibi olanların yedi soyunu araştırarak nasıl zenginleştigini ortaya çıkarabilirsiniz. Ama liderlerin ve Belediye Başkanların işine gelmez. Çünkü Etraflarında hırsız ve arsız taşımak İstemelerinin tek sebebi gelecekteki yaptıklarına ortak bularak, olacakların üstünü kapatmak daha kolay’da ondan. 

Bakınız; Yıllardır liderlerde veya Politikacılarda bir degişiklik varmı sizce… Yeni bir yüz gerçekci biri varmıdir?

Tabiki hayır.. Hep aynı yüzler hep aynı sıfatlar. O zaman bu Halk bunlara niçin İnansın niçin güvensin. Bunların elle tutulur bir yanı varmı? Tekrar diyorum tabiki hayır. “Alavere dalavere millet gine nöbete”  Onun için tek kelime ile liderler başta yerelden genele kadar etrafını temizlemedikçe bu çalışmaların başarılı sonucu olmaz..

Esnafı dolaşsanızda, Milleti toplasanızda kendinizi, yerden yere vursanızda, kimse size İnanmaz. Başta kendi partilerinizde hak hukuk Adaleti ve Demokrasiyi uygulamayı bileceksiniz. Halkı yönetecek kişilerin Halk Tarafından seçilmesini sağlayıp ön seçimi esas kılacaksınız. Eşitlikçi olacaksınız. Bir deyim vardır. 

Öküzü makam odasına  veya saraya çıkarırsanız, öküz başkan veya padişah olmaz ama,​ o makam odası veya saray ahır  olur. Eh bu günlükte bu kadar olsun. Hataya tekrar İLKGÜN Gazetesinde ve ilkgunhaber.com ‘da görüşmek dilegiyle hoşca ve dostca kalın…

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.