ÜLKESİNDE ÇÖZÜM ÜRETEMEYEN POLİTİKACILAR, YALAN ÜRETMEYE DEVAM EDİYORLAR

Mualefetin mevcut yönetim kadrolarında bulunanların uygulamaları, körler sağırlar birbirini ağırlar anlayışıyla hareket edildiği için, toplum yapısında millete bir güven vermiyorlar.

Yayınlama: 19.09.2022
A+
A-

İnsanı insan yapan edeptir. Siyasetçiyi öne çıkaran tavır ise, yaptıkları, yapacakları, vaatleri ve siyasi duruş ve ahlakıdır. Ülkemizde yaşadıklarımıza baktıkça, iktidarı ve muhalefeti hiç ayırmadan ve var olan gerçekleri söylemeye devam edeceğim. 

Halkın omuzlarına çıkarak ve onların duyguları üzerinden kandırarak günlük yalan söylemleriy’le,Yokluğa, Yoksulluğa, terk edilen Milletle dalga geçercesine hala boş vaatlerine devam ediyorlar. 

Şimdi bakıyoruz’da mevcut iktidar, Devlete ait menkul ve gayrimenkuller satılıp çarçur edildikten sonra, şimdi sıra Devlete ait arazilere saldırıp her yeri satış ihaleleri üzerinden yandaşlarına  adrese teslim ediliyorlar. İktidar kendi gücünü kaybeder’ken, yeni vaatler, yalanlar üzerinden milletin ekonomik yapısını yok etmenin ardından, oylarını almanın senaryolarını kurmanın derdindedirler.

İktidar şu an 250 bin yeni konut yapacağını ve bu konutları millete verecek bir projesini açıklayarak çalışmalar yürütüldüğünü söylüyor. Doğru ve yerinde anlamlı bir projedir. Fakat akıllarına gelen sizce önemli bir faktör varmıdır acaba ?

Örnek; Emekli, asgari ücretli, işsiz, EYT’ li veya aylık evine15 bin lira dahi giremiyen vatandaşlar, yapılacak olan bu konutlardan nasıl yararlanıp 60 bin lira peşinat verecek ve aylık 3 bin TL taksit’le nasıl ev alacaklarmış. Bunu düşünen varmı acaba ? Tabi’ki hiç yok, çünkü bütün olanaklar yandaş ve kendi yakınlarına uygun hazırlanan projelerdir.

Peki bu konuda muhalefet partileri ne yapıyorlar. Ancak millete karşı yaptıkları tek şey, yalan dolan haydi birazda sen oyalan taktiğidir. Az olsun benim olsun anlayışı içerisinde yürüten çalışmalarla, liderler koltuk makamın hastalığı ile kendilerini hizmet aşkıyla yanıp tutuşuyormuşçasına kendilerini halka adamış gibi politika yapmaları, siyasi ahlaktan yoksun kalmalarının ispatıdır.

Ancak mualefetin mevcut yönetim kadrolarında bulunanlar körler sağırlar, birbirini ağırlar anlayışıyla devam ettikleri için, toplumda ve millette bir güven vermiyorlar. Halka karşı devamlı sorun yaşamak zorunda kalmaları kaçınılmaz oluyor.

Millette soruluyor önümüz kıştır. Ne düşünüyorsunuz ? Verilen cevap: Hükümetimizin sayesinde üşümeye hazırız. Millette soruluyor akşam ne yiyeceksiniz. Verilen cevap: Muhalefetin sayesinde boş vaat ve yalanlarla şükür karnımızı doyurduk.

Susmak, sessiz kalmak, korkmak, yalakalık yapmak doğru olmayan bir harekettir. Haksızlığa, yoksulluğa, hukuksuzluğa uğradıkça haykırmak, seslerini yükseltmek korkusuzca cevap vermek haklarını aramak en doğru bir eylem olsa gerek diyor ve yazımı bu hafta burada noktalamak istiyorum. Haftaya görüşmek dileğiyle sağlıkla kalın…. 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.