GİZLİ HESAP YAPAN SİNSİLER

Siz kim halkı yönetmek kim ?
Dik duruşunuz kalmadığı sürece menfaat ve çıkarlarınızı ön plana aldığınız sürece kendinizden başka kimseyi düşünmezsiniz.

Yayınlama: 15.01.2024
Düzenleme: 15.01.2024 09:17
A+
A-
Değerli Okurlarım !
Daha öncede defalarca yazmıştım. Mevcut iktidarın nasıl bir yönetim biçimi ortaya koyduğu açık ve net bir şekilde her kes tarafından biliniyor.
Ülkemizde’ki yoksulluk, açlık, sefalet, daha vahimi adaletin yok sayılması gibi “Uygulamalar” Mevcut iktidarın ve yönetiminin nasıl icra ettiğini hep birlikte görüyoruz.
Bu nedenle mevcut yapıyı konuşmak tartışmak bu Milletin Aklıyla oynamak demektir. Herkes her şeyi görüyor biliyor. Yapılması gereken tek şey, milleti bu iktidardan kurtarmaktı !
Bu nedenle;  o şansı çok iyi bir şekilde yakalayan, fikir uyuşmazlığı olan altı ayrı dokuyu bir araya getirerek, fikir birliği sağlatan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na ihanet eden bazı kanı ve dokusu bozuk olanlar, kendi gizli hesapları için sinsice palanlar yapanlardır.
Şimdi ise yeniden geleceği ve seçim sürecini bahane ederek, kendilerini halk’a iyi biri olarak göstermek için, her gün yeni bir maske ile ortaya çıkarak, iki yüzlülüklerini ortaya koydukları gibi, seçimlerin kaybına, Irkçı söylemler ve küçük düşürücü anti propaganda yaparak, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na seçim mağlubiyeti yaşatan, Abla, Kardeş ve yavru, zoomcular çok uzun süreden beri her türlü oyunu kurgulamaktan geri kalmıyorlar.
Yetmiyormuş gibi sinsi Abla, sinsi Kardeş ve yavru sünepe her konuşmasında, milletin fakirleştiğini yoksulluğun çoğaldığını anlatıyorlar.
Peki sormazlar mı adama, ey abla kardeş ve ihanetçiler nasıl oldu’da servetinizi bir anda en az otuza katladıkça katladınız. Çünkü verecek cevabınız her zaman hazır olduğu gibi ağzınızda yalanlarınız hep hazır…
Birileri hayatını sinsilik ve İhanet üzerine yürütüyorsa onlar her türlü pisliğin içinde oldukları açıktır. Ancak yanında büyüttüğün sinsileri ve ihanetçileri tanımak çok zor geliyor insana… Bunlar insanların en fenasıdır. İyiyi bilirsin, kötüyü bilirek ona göre davranırsın. Ama sinsiyi bilemezsin. Dost değildir ama dost gibidir. İyi değildir ama iyi gibidir. Yanında değildir ama yanında gibidir. Kısacası salgın virüs gibidir.En dikkat edilmesi gereken bunlardır. Ne diyelim; Bir tek şey vardır. Doğru duvar yıkılmaz sen yeter ki doğru dur.Eğri olan mutlaka belasını bulur…
Gelelim ayrı bir hesabın içinde olan diğer “SİNSİ PARTİLER ” Her zaman açıklamalarında şurda şu kadar burda bu kadar Oyumuz vardır diyen parti liderleri bugün aday çıkarmaktan imtina edercesine kendi seçmenini kandırarak kişisel menfaatleri uğruna gizli pazarlık içinde olduklarını göstermektedir.
Bu partilerin bazı İL bazında yaklaşık bir milyon oyu vardır.Bazıları da dört yüz bin beş yüz bin oy alarak milletvekilleri çıkarmıştır. Genel seçimde hepsi aslan kesilir. Fakat yerel seçime gelince süt dökmüş kediye dönerler. Kasabın kedisi gibi gözünü ciğer’e dikerek ne koparacağının
peşinde bekliyorlar. Sözüm onlara bunlarda partili olacaklar öylemi..!
Geç bunları! Hadi oradan… Siz kim halkı yönetmek kim ?
Dik duruşunuz kalmadığı sürece menfaat ve çıkarlarınızı ön plana aldığınız sürece kendinizden başka kimseyi düşünmezsiniz.
Bırakın sosyal içerikli ve Devrimci sosyalist söylemleri… Bunlarla
yürüyeceğiniz yol, ancak ve ancak bazı kibir abidelerinin, ajanların veya
hırsızların tavuk kümesine kadar gidersiniz.
Ama tavuk alamazsınız günü kurtarmak adına kaç tane yumurta
alacağınızın pazarlığını yaparsınız. Bu gibi davranışlar o Halkın
Adını ve mücadelesini heba etmeye değmez. Sorumluluğunuzu yerine getirmenin tek kuralı, kişisel hesaplardan vazgeçerek, lider gibi davranmak olmalıdır.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.