PARTİLERDE TRANSFER BORSASI !

Doğru tektir. Doğruyu şimdi söylemiyen başkalarının yalanıyla yaşamak zorunda kalır.Gelin şimdi bazı vecih sözlerle konumuza devam edelim. Dağına göre kar beklersiniz. İstikametinize göre yol gidersiniz. Soysuzlara göre cesaretle yaşarsınız. İnancınıza göre merhamet beslersiniz. Birileride doymak nedir bilmezler ve vicdanın yerine cüzdan beslerler vb. sözler gibi… Bir de gelin bazı kişilerin  parti degiştirdikleri gün nasıl aday oluklarına bakalım… Bu konuda hiç bir […]

Yayınlama: 05.07.2021
A+
A-
Doğru tektir. Doğruyu şimdi söylemiyen başkalarının yalanıyla yaşamak zorunda kalır.Gelin şimdi bazı vecih sözlerle konumuza devam edelim.
Dağına göre kar beklersiniz. İstikametinize göre yol gidersiniz. Soysuzlara göre cesaretle yaşarsınız. İnancınıza göre merhamet beslersiniz. Birileride doymak nedir bilmezler ve vicdanın yerine cüzdan beslerler vb. sözler gibi…
Bir de gelin bazı kişilerin  parti degiştirdikleri gün nasıl aday oluklarına bakalım…
Bu konuda hiç bir parti ayırımı yapmadan işte olan biten bazı gerçekler. Tabi bunu açıklamamız birilerinin zoruna gidermi ? Evet gider. Peki benim Umurumdamı tabiki hayır.
Hırsızları,arsızları ve soyguncuları bilerek, bilmeyerek korumak mİlletin sırtından geçinenleri överek makam mevki veren birileri her kim olursa olsun, en büyük ahlaksızlığı kabul etmiş demektir.
Eeeee bakın nasıl Oluyormuş !!!
Bütün siyasi partilerin kendisiyle halk arasında seçmiş oldukları bir görüş birliktenliginin savunucusu olurlar.
Fakat buna samimi davranmayan tutarsız siyasetle alakası olmayan kendini kurnaz gören cingöz dedigimiz politikacı tipler vardır. Bunlar siyasetci degilde politikacılardır.
Şöyle halkın nabzını yoklarlar sonunda kendi bulundukları siyasi ortamda kendine zemin yer bulmadıkları anda başka parti liderleriyle bir araya gelmek için o partinin A takımından kendine yakın birini bulur ve Transfer pazarlığına başlar. Tabi o partide Ayşe, Fatma, Ahmet ,Mehmet yıllarca emek vermiş kimin umurunda, tövbe kimse o kişilerin emegini düşünmez bile…
Transfer yapmak için o mechul kişiyi yere göge sığdırmazlar. Sonra ?
Vitrin gülü yaparlar ama adamın etrafı bom boş bir oy bile getiremiyor. Olan kime oldu dersiniz ? Kime olacak tabiki  partisi için gecesini gündüzüne katan vefakar çile çeken Parti emekçisine oluyor. Çünkü dışardan fikirlerini ve kendini degiştirmeye alışkın birileri  gelip yalanla dolanla asıl emek veren partilinin yerine oturuyor.
Tabi bunları biliyormuyuz evet biliyoruz örnekleri herkes tarafında isimleriyle biliniyor. Peki nasıl olmalıdır?
Bir parti iktidar olmak istiyorsa, Tavanın degil Tabanın Yani Parti üyelerinin sesine kulak vermek zorundadır.
Aksi halde aynı yerde sayıklıyarak kendini kandırarak palavra atar durur. Böyle bir davranış şekli bu halka vurulacak olan en büyük darbedir. İktidar yolunda yürüyen bir parti dışardan transfer yapmak yerine partisi içinde aday adayı olan herkesi, ayırım yamaksızın herkesi degerlendirmek için, demokrasi adına her yerde üye bazında ön seçim yapar. Parti emekçileri ve Halk kendi adayını kendi seçer. Böylece genel merkezde veya A takımında kapalı kapılar arkasında yapacakları transfer veya pazarlıklar sona ermiş olacak….    

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.