Halkın içerisinde olmak

Neymiş efendim CHP Çukurova ilçe başkanı Remzi Ümit Atay,seçimlere hazır vaziyette tüm ilçe örgütüyle birlikte, tam gaz ilerlemeye devam ediyormuş… Vah vah adamcağız çalışıyormuşta bizim haberimiz yokmuş. Vallahi üzüldüm yani şimdi. Eh biz’de Adana’da ve çukurova’da değil san’ki uzayda yaşıyoruz. Nereden görüp bilelim adamcağızın Çukurova gibi bir ilçede çok büyük mücadeleler vererek, yapmış olduğu parti […]

Yayınlama: 29.05.2021
A+
A-

Neymiş efendim CHP Çukurova ilçe başkanı Remzi Ümit Atay,seçimlere hazır vaziyette tüm ilçe örgütüyle birlikte, tam gaz ilerlemeye devam ediyormuş…

Vah vah adamcağız çalışıyormuşta bizim haberimiz yokmuş. Vallahi üzüldüm yani şimdi. Eh biz’de Adana’da ve çukurova’da değil san’ki uzayda yaşıyoruz. Nereden görüp bilelim adamcağızın Çukurova gibi bir ilçede çok büyük mücadeleler vererek, yapmış olduğu parti çalışmalarını.

Haksızlıkmı yapıyoruz ne?

Oldumu şimdi bizim yaptığımızda… Ülkenin kurucu partisi olan, CHP’nin Çukurova ilçe başkanı hakkında bu tür yazı yazmak ve onu eleştirmek, doğru değil belki diyebilirsiniz!

 

Evet sevgili okurlarım. Yaptığımız belki sizce doğru olmayabilir. Ancak var olan bir gerçek vardır. Bahsı geçen kişi, göreve geldiği günden beri, bu güne kadar, soruyorum Allah aşkına, gerçek anlamda göstermelikler dışında, parti için hangi faaliyetlerde bulunmuştur. Bana onun çalışmalarıyla ilgili bir şey söyleyebilirmisiniz.

Parti çalışması demek, belirli yer veya mekanda göstermelik olarak, birkaç partiliyi çağırarak yapılan görüşmeye, çalışma deniliyorsa ona bir şey demiyorum. Çalışma bu şekilde olmasa gerek.

CHP örgüt yöneticileri alanlarda ve halkın içerisinde olmalıdır

Ülkede her geçen gün, zam furyasının ardı arkası kesilmiyor.Halk perişan. Ekonomik sıkıntılar, İşsizlik almış başını gidiyor.Genel Başkan elinden gelen gayreti göstererek kendini parçalıyor. Partiyi halkı, ülkeyi düşünen yok.Gec kalınıyor. Uyuma zamanı değil. Bir seçim havası içerisinde, rüzgarı esmeye başlıyor gibi… Şimdi bireysel hesaplar zamanı değildir.

Örgüt yöneticileri kendilerine çeki düzen vermelidir. Ya gerçek anlamda çalışılmalı veya bulundukları makamları zedelememek adına, çalışacak birilerine fırsat tanınmalıdır.

Şayet bu şekilde,seçimlere gidilecekse vay halimize vay halimize demekten elbette kendimi alamıyorum.

Yazık genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun emeklerine ve gerçekten partiye gönül vermiş, ülkenin ve halkın çıkarlarını korumak ve kollamak için var gücüyle mücadeleye vererek, partinin iktidara gelmesi için gerçek anlamda çalışanlara selam olsun…

Yöneticilik vasfı önemli bir mevzidir. Yöneticiler bulundukları koltukların hakkaniyeti içerisinde çalışmalarına devam ettikleri süreç içerisinde yücelirler.

Aksi hali hüsranı’da beraberinde getirecektir. Ya oturdukları koltuğun hakkını vermeli veya kusura bakmasınlar o koltuğu terk ederek, çalışacak ve çözüm üretecek, halkın derdiyle dertlenecek kişilerin gelmesinin önü açılmalıdır. Bu söz herkes için geçerlidir.Alınmaca darılmaca yok, hiç kusura bakmayın.

Ülkenin içinde bulunduğu durum,her geçen gün daha’da kötüleşiyor.Siyaset çözüm üretme alanıdır.İktidar çözümü üretmiyorsa, mualefet iktidara giden yol’da, çözüm üretebilme alanlarının oluşması için daha fazla çaba sarfetmelidir. Bu sadece genel başkanın çalışmasıyla olmuyor.

Tüm il ilçe örgütleri, göstermelik çalışma değil, emek ve çaba sarfederek seçimlerde başarı sağlanır. Ülke genelinde tüm il içe örgütleri tekrar yeniden gözden geçirilmelidir. Başarılı olanlar desteklenirken, başarısızlık içerisinde olanlar gözünün yaşına bakılmaksızın, yenilenmelidir.

Aksi hali seçimlerde yaşanacak olumsuzluklara davetiye çıkarmanın adı olacaktır. Benden uyarması taktir yetkili mercilerindir. Haydi kalın sağlıcakla…Haftaya tekrar görüşmek dileğiyle hoşça ve dostça kalın…

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.