Hay seveyim sizin Demokratik anlayışınızı

CHP Seyhan ilçe örgütü tarafından Seyhan Belediyesi Kültür merkezinde düzenlenen Danışma Kurulu Toplantısında, Basına kapalı anonsu ile ilgili her hangi bir uyarı yapılmamasına rağmen, İLKGÜN Gazetemizin adına çalışan Muhabirimiz Cumali Kızgın çekim yaptığı için sözlü sataşmalara maruz kalmıştır. Kimler tarafından verilen talimatla elamanımızın Kayıt makinasında’ki görüntüler bazı kişiler tarafından hakaret yapılarak zorla silinmiştir.Emir aldıklarını söyleyen […]

Yayınlama: 13.02.2022
A+
A-

CHP Seyhan ilçe örgütü tarafından Seyhan Belediyesi Kültür merkezinde düzenlenen Danışma Kurulu Toplantısında, Basına kapalı anonsu ile ilgili her hangi bir uyarı yapılmamasına rağmen, İLKGÜN Gazetemizin adına çalışan Muhabirimiz Cumali Kızgın çekim yaptığı için sözlü sataşmalara maruz kalmıştır.

Kimler tarafından verilen talimatla elamanımızın Kayıt makinasında’ki görüntüler bazı kişiler tarafından hakaret yapılarak zorla silinmiştir.Emir aldıklarını söyleyen kişileri ve emir vereni bu çirkin davranışlarından dolayı nefretle kınıyoruz.

Demokrasi ve özgürlük herkes için gerekli olan bir kavramdır!

Ancak; Parti sorunlarının görüşüldüğü kamuoyuna açık bir toplantıda, Parti içi Demokrasi ve özgürlüklerin ayak altına alınması hoş bir davranış değildir. Söz konusu eleştiri partinin ve partilinin çıkar ve menfahatları ise gerisi teferruattır.Eleştiri ve özeleştiri mekanizması halkın ve partinin çıkarına olmalıdır.Bir partide yapılan bazı haklı eleştiriyi dahi hazmedemeyen bir anlayışla nereye varılabilir.Tek adam sistemini eleştirir’ken aynı mantığı uygulamaya kalkarsanız, işte o zaman haklı olarak bizde Kral çıplak ve makamların gelip geçici olduğunu hatırlatmak isteriz.

Parti’de demokrasi ve özgürlük kavramını dillerden düşürmeyen bazı kişilerin yanlış tutum ve davranışları mualesef partiye ve partiliye zarar vermektedir. Hiç kusura bakmayın yanlışlarınızı görmememizi beklemeyiniz. Kimin nerede ne şekilde partiyi kendi çıkar ve menfaatleri için kullandığının iyi farkındayız.

Hiç kusura bakmayın kral çıplak görünüyor. Parti tabanı’nın emeklerini görmezden gelenler, emekciyi yok sayanların emekten demokrasiden insan haklarından bahsetmeye hakkıda olamaz sözüde olamaz.

CHP’nin Eski bir milletvekili olan İbrahim Özdiş, Seyhan ilçe danışma kurulu toplantısında, yapmış olduğu konuşmasında parti içi var olan gerçekleri haykırması birilerini rahatsız etmiş olacak’ki toplantıda bazı bey efendilerin zoruna gidiyor ve sataşmalar başlayabiliyor. Ne kadar saklarsanız saklayın gerçeklerden kaçamazsınız!

Gerçekler ve arşivler ölmez diyoruz. Yeri zamanı geldiğinde arşivler dile gelir ve elbet o zaman söylenecek bir çift söz olabilir. Bunu asla unutmayın ve ona göre adımların atılması parti yararına olacağını belirtiriz. Gelen vuruyor giden vuruyor. Gelin birazda Yerel basının çektiği ızdraplardan bahsedelim. Her geçen gün gazete kağıdına yapılan zamlar ve zaruri gazete giderleri ha bire artar’ken, olan yine yerel basına oluyor.

Cumhurbaşkanlığı genelgesinin arkasına saklananlar hiç kusura bakmasınlar işlerine göre hareket ediyorlar. İstedikleri yerel basına kaynak aktarmasını çok iyi biliyorlar. Sanılmasın’ki bilinmiyor.

Parti yetkilileri ve bazı kişilerce zaman zaman yapılan açıklamalarla iktidarın havuz medya’ya kaynak aktarması eleştirilmektedir. Tamam onlar onu yapar’ken peki siz ne yapıyorsunuz?

Sanki siz farklımı davranıyorsunuz. Gelin bu konuyada biraz değinelim. Bu güne kadar gerçek anlamda göbeğinden size bağlı olmayan hangi yerel basına destek sundunuz? Sizin için partili olmasıda bir şey ifade etmiyor. İlla’ki size yalakalıkmı yapması gerekiyor. Bir gazetenin gerçek anlamda tarafsız yayın politikası çerçevesinde her kesime hitap etmesi ve gerçekleri yazması neden bir rahatsızlık vermektedir. Anlamış değiliz…

Bu güne kadar İLKGÜN Gazetesi olarak, el pençe durup hiç kimseye yalakalık yaparak avuç açmadık ve açmayacağız. Kendi ayaklarımız üzerinde onurluca durmaya devam eder’ken, karınca kararınca gazetemize ilan desteği sunan dostlarada sevgilerimizi iletmeyi bir borç biliriz.

İLKGÜN Gazetesi gerçeklerden yana halkın sesi olmaya devam edecek diyor ve Muhabirimize yapılan çirkin davranışı bir kez daha kınıyoruz.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.