İmam(ın)oğlu saltanatına devam mı?

Yayınlama: 21.12.2023
Düzenleme: 21.12.2023 23:14
A+
A-
2019 Yerel seçimleri Ülke açısından yeni bir dönüm noktası ve o zamanın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yerel seçimlerde CHP’nin oyunun tek başına yetmeyeceğini görmüştü.
Kılıçdaroğlu, 2019 yerel seçimlerinde, CHP’yi büyütmeye, CHP’yi güçlendirmeye dayalı bir siyasetin AKP’yi yenilgiye uğratmaya yetmeyeceğini bilerek, genel kavram ve kurallar çerçevesinde projelerini tek tek uygulamaya sonucu başarı sağlanmıştı.
Kılıçdaroğlu, AKP karşıtı olan bütün toplumsal güçleri birleştirmeyi siyasetin merkezine koydu. Bu amaçla da Türkiye’nin bütün renklerini birleştirmeyi CHP’nin temel görevi haline getirdi. Türkiye’nin bütün renkleri AKP’nin baskıcı ve otoriter politikalarına karşı, yerelde AKP’nin yağma ve talancı siyasetine karşı olan herkesi yan yana getirmesini çok iyi bilmişti. Bura’da başarının birinci derecede tek mimarı elbette Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisi olmuştur. Bunun aksisini hiç kimse söyleyemez.
Kılıçdaroğlu, o günün şartlarında yerelde birleşebilecek herkesin birleşebileceği bir zemin oluşturmuştu.
Peki şu an 2024 seçimlerine gidiliyor. Durum aynımı diyorsunuz? Elbette değildir. Şu an değişim tellellığı ile ortaya çıkanlar. Her türlü gaflet ve delalet çemberi içerisinde Sn Kılıçdaroğlu’na içlerinde olan ayrımcı kin ve nefret öfkeleri ile 2023 genel seçim öncesinden başlamak üzere her türlü ihanet ve arkadan hançerlemelerden geri kalmamışlar ve Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığını engellemekten geri kalmadılar.
İmamın’oğlu imamlık yapmak üzere 2023 genel seçimlerinin yapıldığı günün akşamı değişim tellallık fitilinin ateşini yakarak işe başladı.
Sonuç itibarıyla CHP Kurultayı ve Karadeniz lobisinin hareketi gözlerden kaçmadı. Kılıçdaroğlu Genel başkanlık görevinden uzaklaştı. Değişimin değişim gücü, mualesef Kılıçdaroğlu’na karşı sadece yapıldı. Sonuç kos koca sadece bir hüsran…
Şu an 2024 Yerel seçimlerine gidiliyor. CHP’de Özgür Özel’lin genel başkanlığından ziyade, İmam(ın)oğlu saltanı ile başkan adayları belirlenmeye çalışılıyor gibi…
Her şeye rağmen zıt fikirler 2019 yerel seçimlerinde Kılıçdaroğlu sayesinde bir araya getirilerek güç birliği oluşturulmuştu.
Şu an 2024 Yerel seçimlerine gidiliyor. Değişim adına her türlü ayrıştırmadan kaçınmayan sözde değişimcilerin hünerlerini saymakla bitmez. Bunlar utanmadan şimdi hangi birlik ve beraberlikten bahsedebiliyorlar. Parti içerisinde Alevi inanç ve cellatlığına soyunanlar, şimdi hangi yüzle Alevi oylarına talip olmaya kalkışıyorlar doğrusu anlamış değilim. Onlar ancak ve ancak içimizden çıkabilecek şahsi çıkar ve ikballeri için hareket eden kişilerin oylarını alabilirler. Onların bu davranışları elbette kendilerini bağlar. Sonucu Hep beraber bekleyip göreceğiz.Haydi hayırlısı….

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.