KADINLAR GÜNÜN’DE DİLE GELEN METHİYELER

8 Mart geldiğinde Kadınlar için öyle güzel methiyeler dizeriz ki, biz Sayın Erkekleri duyan kadınların gözleri yaşarır. Kimisi ölmüş Annesinin, ninesinin kolu komşusunun gününü kutlar, kimimiz bizde hiç olmayan iyi dileklerimizi sıralarız. Hepimiz baştan aşağı yağlamacı, süslemeci, yalan ve iftirayla yoğrulmuş acayip bir illetiz. Öyle bir güruhuz ki bir türlü olduğumuz gibi gözükemeyiz,  güce tapan, […]

Yayınlama: 13.03.2022
A+
A-

8 Mart geldiğinde Kadınlar için öyle güzel methiyeler dizeriz ki, biz Sayın Erkekleri duyan kadınların gözleri yaşarır. Kimisi ölmüş Annesinin, ninesinin kolu komşusunun gününü kutlar, kimimiz bizde hiç olmayan iyi dileklerimizi sıralarız. Hepimiz baştan aşağı yağlamacı, süslemeci, yalan ve iftirayla yoğrulmuş acayip bir illetiz. Öyle bir güruhuz ki bir türlü olduğumuz gibi gözükemeyiz,  güce tapan, yala ka ve çok da samimiyetsizdir iz. Bir türlü dikiş tutturamayız hep yalpalar dururuz ama biz Türk ve Müslüman erkeklerden daha iyisi yeryüzüne gelmemiştir.  

Lafa her zaman şöyle başlarız, biz Müslüman ve Türk erkekleri kadınlarımıza büyük değer veririz. Onlara öyle iyi, ahlaklı ve yumuşak davranırız ki, elimizi bile sürmez zopayla gününü gösterir vurdu mu oturtur, soğuk sudan sıcak suya ellerini vurdurmayız. Amca, dayıoğlu aileden bir Kıza tecavüz edince o kız kirlenmiş olup aileden bir zatı muhterem erkek tarafından temizleme görevi veririz, bu bizim töremizdir. Erkeğin sözünü dinlemeyen ya da boşanmak isteyeni pompalı tüfekle öldürür, ayaklarını kırar mahkemede iyi halden indirim alırız. İstanbul sözleşmesi bir gelir bir gider, elin hamuruyla Erkek işine karışılmaz. Her Erkek kavgasında senin ananı, bacını, kızını diye içimizdeki kini, nefreti kadınlara küfrederek atarız. Kadınları çok yücelterek, karı gibi, avrat gibisin diyerek orasının burasının oynadığını ihmal etmeyiz. Allahın evi Camilere, hırsızlar, haydutlar, katiller, tecavüzcüler hiç sorgulanmadan özgürce girerken Kadınlar tövbe Erkeklerle birlikte giremezler. Cenazelerde başları simsiyah peçelerle sarılı eciş bücüş misali duvarların arkasına saklanırlar. Dinimiz biz Erkeklerin bütün pisliklerini temizlemek için Kadınları temizlikçi olarak görevlendirmiştir. Abdest aldığımızda Domuz, Köpek bir de Kadın değerse abdestimiz bozulur. Kadın erkeğin beş adım arkasından gelir, yan yana yürümek Erkeğe saygısızlık olup erkeği küçük düşürür. Bizim Kadınlarımız çok anlayışlı ve terbiyelidirler. Kadınlar bizim namusumuzdur, eve yabancı bir erkek geldiğinde kaybolurlar. Erkekle Kadın aynı sofrada yemek yiyemez, Kadın Erkeğin sözünden çıktığı an kıyamet kopar. Dinimizde Cennet Anaların ayakları altındadır, Kadınlar Cennete giremezler, sadece Cennetteki Nurilere Huri olarak bir Nuriye 70 Huri verilir. Huriler Nurilerin her istek ve ihtiyaçlarını anında karşılarlar. Kadınlar eksik oldukları için onlara eksi etek deriz, saçı uzun aklı kısadır onların. Erkek Kadının eşi, eri, kocası ve sahibidir de, koca Karısını döver, söver onu tarlası gibi istediği gibi eker… Sürer hepsi bu gadder. Erkek Kadına üç kez boş ol dedi mi Kadın nikâhtan düşer. Ezim, ezim ezilirlerde gıkını çıkarmazlar. Akşam leğende ayaklarımızı yıkarlar, başımızda bekleyip el pençe divan durup kulluk, kölelik ederler. Dinimiz dört Kadını nikâhımız altına almayı bize farz kılmıştır. Kadınların karnından sıpayı, sırtından sopayı eksik etmek kadınlara bir hakaret sayılıp bunları hiç eksik etmeyiz. İki kadının şahitliği bir Erkeğe eşit olamaz, Kadınların çalışması ezilmesi anlamına gelip ülkenin üçte ikisi Erkeğinin hizmetini yerine getirmek için evinde bekler. Kadınlar her türlü cehennemliktir, saçının bir tek teli görünse, helali olmayan biri bir kadının açık yerini görse orası Cehennemde çatır, çatır yanar. Erkeğinin sözünü tutmayan kadın Cehennemde yanmak için odun görevi görür.

Görüldüğü gibi biz dini bütün Türk Erkekleri,  Kadınlarımızın günaha girmeyip, cehennemde çayır, cayır yanmamaları için her türlü kötülükten korumak için elimizden geleni yapmaktayız. Kadının yeri Erkeğinin yanı ve evidir. Kadının konuşması, dışarıda gezmesi, dünyanın sonuna işarettir. Kadın haklarına evet Karımın haklarına hayır diyenlerdeniz. Her 8 Mart geldiğinde bütün şehirlerin yollarını kapatır, Otobüs ve Metroları çalıştırmayız. Allah göstermesin başı açık, kendi kaçık mini etekli Kadın kılığına girmiş Feministler Kadınların hakkı diye sapur, supur konuşmasınlar diye amen.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.