KANGREN’E KARŞI ACİL MÜDAHALE ZAMANI

Sevgili dost ve degerli okurlarım ! Gerçeklere degindigim zaman, mualesef bir çok çıkarcı menfaat budalası, kendinden başka kimseyi düşünmeyen, garip yaratıkların zoruna gidiyor. Çünkü bu gibi yapıya sahip olan kişiler, halkın hizmeti için veya menfaatlerini korumak adına verdikleri çabalar mualesef tamamen yapmacık bir oyundan ibarettir. Elbette halk bu oyunları görüyor. İnanıyormu diyeceksiniz? Kısmen, elbette inanlar bulunabilmektedir.  Peki şimdi biraz […]

Yayınlama: 06.03.2021
A+
A-

Sevgili dost ve degerli okurlarım ! Gerçeklere degindigim zaman, mualesef bir çok çıkarcı menfaat budalası, kendinden başka kimseyi düşünmeyen, garip yaratıkların zoruna gidiyor.

Çünkü bu gibi yapıya sahip olan kişiler, halkın hizmeti için veya menfaatlerini korumak adına verdikleri çabalar mualesef tamamen yapmacık bir oyundan ibarettir.

Elbette halk bu oyunları görüyor. İnanıyormu diyeceksiniz? Kısmen, elbette inanlar bulunabilmektedir. 
Peki şimdi biraz kahraman Irkımız’dan doğan sosyal demokratlarımıza bakalımmı?
Haydi gelin hep birlikte evet diyelim. Güç ve makam zehirlenmesi yaşayan genel ve yerel yöneticiler, bakın halk  sizden şikayetçidir. Halk size derdini anlatamıyor. Halk size ulaşamıyor. Halk sizden bekledigi hizmetleri alamıyor.
Halk için yapmanız gerekenleri, kendi eş dost ve akraba aile efradınız için yapıyorsunuz.
O koltuklara oturduktan sonra, geldiginiz yeri ve toplumu unutarak ne olduğunuza bakmadan kendinizi Kaf Dağında görüyorsunuz.İşte bu bir güç ve iktidar zehirlenmesidir…
Bakınız; şöyle bir hafızamızı yeniliyelim !!
1989 yılında yerelde ve genelde bir iktidar gücü elde edildi. Fakat bazı kendini bilmez kişilerin sekter tavırları yüzünden o iktidar sekteye uğratıldı. Bir sonraki şeçimde 
hayal edilmez bir mağlubiyet ve hüsran sonuçla karşılaşıldı.   
Bu gibi sonuçlarla karşılaşılmak İstemiyorsanız, halkın içinde olmaya çalışın. Halkın isteklerine karşılık verin. Halka vereceginiz hizmetle yarışın. Kendinizi ne kadar zenginleştiririz diye yarışmayın.
Evet ben şahsım olarak, görevim icabıyla bir çok il ve ilçe’ye gidiyorum. Partim adına çok 
çalışıyorum. Aynı zaman’da kimin ne yaptığını çok iyi biliyorum. Bildiklerimi gerekli yere bildiriyorum..
Gerekeni yapıp yapmamak elbette onların bilecegi birşeydir.Ben takipcisi olur ve sonuna kadar’da uğraşırım, kim ne derse desin. Kim ne yaparsa yapsın.Zerre kadar geri adım atmadım ve atmamda. Bu böyle bilinmelidir…
Biz şeffaf ve liyakattan gerçeklerden mevcut iktidar’dan farkımız kalmaz. Oysa biz farklı olmalıyız.
Bizler sosyal Demokrat olarak, ilkelerimizi ve düşüncelerimizi açık ve net olarak belirtirken şuna çok dikkat etmeliyiz. Senin hırsızın benim hırsızım. Senin rüşvetçin benim rüşvetçim diye bir şey böyle bir ayrım olamaz. 
Bu tür çaba içinde olanların hepsi aynı kişiliksiz karektere sahip olanlardır. Bu gibilerin altında bez bağlıdır. O bezi bir açarsanız koku dünyayı sarar.
O nedenle başta mevcut iktidar sonuna kadar batmış diye her yerde halka anlatıyorum.
Halkın iktidara olan şikayetlerini dinliyorum. Bu nedenle sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na çağrımı yineliyorum. Bu Kangren’nin bir an önce kesilmesi ve müdahale için ilk önce (A) takımını degiştirmesi ve akabinde yerel yönetimlere talimat verilerek, başta bütün Büyükşehirlerde genel sekreter ve bürokrat olarak görev yapan ve görevi süresince yolsuzluk ve rüşvet’e bulaşmış veya ihale fesatlığına ismi karışmış olanlar hakkında,  soruşturma izni verilmiş soysuz rantçıların, derhal ivedilikle uzaklaştırılmasına dair, çalışma başlatılmalıdır..   
Sonuç olarak şu anda iktidar’a giden bu yolda her şeyi güllük gülüstanlık gösteren bu rantçı ve yalakalara inanarak, 1989’da olanlara uğramamak için acil olarak kangren’e önlem alınması için, bazı fedakarlıklar yapılmalıdır. Haftaya tekrar İLKGÜN Gazetesinde ve ilkgunhaber.com ‘da görüşmek dileğiyle hoşca ve dostca kalın….

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.