Kılıçdaroğlu’na suikast tellallığı

Mafya lideri Alaattin Çakıcı’nın 3 kez tehdit ettiği CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında yandaş basında suikast senaryoları çizilmeye başlandı. Türkiye gazetesi yazarlarından Fuat Uğur  28.11.2020 tarihli  köşe yazısında Kılıçdaroğlu’na  süikast yapılacağı yönünde skandal ifadeleri kullanmaktan çekinmemiş. Bu akıl ve mantıkla ülke kaosa sürüklenmeyemi çalışılmaktadır. Ne yapılmak isteniyor. Kandan beslenmeye çalışan emparyalistler ve onun dünya […]

Yayınlama: 28.11.2020
A+
A-

Mafya lideri Alaattin Çakıcı’nın 3 kez tehdit ettiği CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında yandaş basında suikast senaryoları çizilmeye başlandı.

Türkiye gazetesi yazarlarından Fuat Uğur  28.11.2020 tarihli  köşe yazısında Kılıçdaroğlu’na  süikast yapılacağı yönünde skandal ifadeleri kullanmaktan çekinmemiş. Bu akıl ve mantıkla ülke kaosa sürüklenmeyemi çalışılmaktadır. Ne yapılmak isteniyor. Kandan beslenmeye çalışan emparyalistler ve onun dünya üzerindeki kukla ve şakşakçılarının oyunlarına fırsat verilmeyemi çalışılıyor.Türkiye halkı bu çirkin oyunlara asla gelmeyecek ve gelmemelidir.

Ülkenin ve milletin bölünmez bütünlüğüne kast etme çabası içerisinde olan, emperyalistlerin uzantı ve kuklaları, şunu çok iyi bilsinler. Dün kurtuluş savaşında bu cumhuriyeti oluşturan akıl, halkıyla birlikte, beraberlik içerisinde kürdüyle türküyle alevisiyle sünnisiyle, lazıyla, çerkeziyle nasıl mücadele vererek sorunların üstesinden gelinmiş ve kandan beslenen emperyalistlere karşı mücadele verilmiş ve ülkemizin sınırları çizilmişşe, Bu gün’de aynı akıl bu zor şartlarda sorunların üstesinden gelmesini elbet bilecektir. Hiçbir şey çözümsüz değildir. Yeterki birlik ve beraberlik olunsun.Her şeyin üstesinden gelinecektir.

Unutmayın iktidarlar gelip geçicidir. Ancak Türkiye devleti baki olup,siyasiler uslup ve davranışlarına daha dikkat etmek zorundadır. Yeter artık. Türkiye halkını daha fazla germeyin. Hangi siyasi düşünce göreve gelirse gelsin.Göreve gelenler, ülkenin çıkar ve menfaatleri düşünerek hareket etmek zorundadırlar. Ülke’de yaşayan insanların sağlık sorunu vardır.İşsizlik sorunu vardır.Ekonomik sıkıntıları vardır. Yöneticiler, iktidarıyla mualefetiyle sorunların çözümü için kafa yormalıdır.Çözüm üretmelidir. Unutmayın başka Türkiye yok…

 

Gazeteci Fuat Uğur’un  28.11.2020 tarihli  köşesinde konuyla ilgili yazının lingi :

https://www.turkiyegazetesi.com.tr/yazarlar/fuat-ugur/616413.aspx

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.