Konuştuklarıyla Palavra Yarışındalar

Bu muhalefet vekillerinin Ne cesareti vardır. Nede Kendilerini koruyacak hareketi vardır. Bunlar bu Durumdayken Halkın ve Milletin hakkını nasıl Savunacaklar anlamak çok zor.

Yayınlama: 21.08.2024
Düzenleme: 21.08.2024 08:48
A+
A-
Meclis Halkın sorunlarını Çözmek yerine boks Meydanına dönüşmüşse vay halimize vay halimize…  Ve işin enterasan tarafı’da bu işi yapanın sanki talimatı da saraydan alıyormuş gibi rahat davranmış olması gözlerden kaçmıyor.
Gelin bu konuyu biz bir fıkra ile değerlendirmeye çalışalım. Bir Rus ,bir İngiliz Bir Yunan, birde Türk, uçakla yolculuk yaparken Rus İngilizi döver. Sonra döner Yunanlıyı döver sonrada Türk’ü döver bu dayak yiyen Türk ve Yunanlı konuşurken derlerki biz İngilizi Dövdürmeseydik biz İngilizin öcünü alsaydık Bizde dayak yemezdik.
Şimdi burada asıl soruna bakmak gerekir. Hatırlayın; Adil karaismailoğlu Ali bozan’ı Tartakladığında bütün Muhalefet milletvekilleri Adil denen kişiye karşılık vermiş olmuş olsalardı, Bugün Alpay denilen kişide Ahmet Şık’a saldırmazdı. Bu arada bir Bayan vekile yapılan şiddet ve ahlaksız saldırı  asla kabul edilemez bir durumdur.
Bu muhalefet vekillerinin Ne cesareti vardır. Nede Kendilerini koruyacak hareketi vardır. Bunlar bu Durumdayken Halkın ve Milletin hakkını nasıl Savunacaklar anlamak çok zor.
Gördüğüm kadarıyla bunlar kürsüden Konuştuklarıyla sadece Palavra yarışına giriyorlar. Yakında dayak sırası Genel Başkan ve Grup Başkan vekillerine kadar Gidebilir. Dikkatli olun ve  Önleminizi şimdiden alın…
Siyasetin yüzde 99 cesarettir. Yüzde biri esarettir. Kasayı ve çantaları dolar doldurmak yerine biraz olsun cesaretli olun gerekeni yapın Ya spor’a başlayın, yada sargıbezi ve ecza çantasını yanınızda taşıyın benden söylemesi…