EMEK EN YÜCE DEĞERDİR HAK EDEN KAZANSIN

Yaşadığımız Dünyada hayatı var eden Emektir. En yüce değer Emek mi ? Yoksa başkalarının Emeği üzerine oturup hazır olanı Yemek mi ?

Yayınlama: 25.03.2023
A+
A-

Yaşadığımız Dünyada hayatı var eden Emektir. En yüce değer Emek mi ? Yoksa başkalarının Emeği üzerine oturup hazır olanı Yemek mi ? 

Günümüz de gördüklerimize ve yaşadıklarımıza bakılırsa, Bu konu Bütün siyasi partilerde ve Politikacı liderlerin nezdinde, emek verenden, alın teri dökenden, en samimi duygularıyla asla içten pazarlıklı olmayan kişileri, bir yerde olamayacak kadar ötekileştirilip yer verilmiyerek haklarını gasp etmek alışkanlık haline gelmiştir.
Toplum’un anti demokratik olarak gördüğü ve dikta egemenligi sıfatı olarak tanımladığı siyasi parti veya partilerde, bakıyorsunuz; E-Temayül yoklaması yapılarak bir sinerji yaratılıyor. Ha biliyoruz’ki bu yapmacık bir demokratik yöntem şekline, çanak tutmaktır diyebiliriz.
Fakat en azından seçilecek Milletvekillerinin Parti tabanında ve örgütler içinde verilecek karar doğrultusunda, kişinin ne kadar hak edip etmediğinin bir göstergesi olarak değerlendirme yapılmasına istinaden, daha kolay aday belirleme hakkını kullanmaktır.
Yani tek adamın söylemine bağımlı kalmamaktır….
Tabi’ki bu kendi partileri içinde verilmiş bir karardır saygı duymak gerekir. Anti Demokratik bir partide demokratik bir uygulama yapılması parti emekçileri için çok sevindiricidir. Peki birde gelelim kendi iç dekoratif yapımıza bakalım, bakalım’da neler varmış. Kimler Mv. Aday adayı olarak baş vurmuş ?         
 
Mevlana kapısını açtığımız kesindir….
Renkler çoğalmış, Mevlam verdikçe vermiş. Bir zamanlar Suriyeden Türkiyeye gelen Mülteciler gibi, geldikçe geliyorlar, hepisi’de vitrine oturmak koşuluyla geliyorlar. Ancak nedense gelen kişilerle beraber bir türlü oyları gelmiyor. Sonra; Kendilerine yer verilmeyince hemen bırakıp gittikleri yetmiyormuş gibi, bir de partiyi ve partiliyi yerden yere vuruyorlar. Bir dönemler tıpkı “Faik Tunay” gibi kendisi CHP Listesinden Milletvekili olmuştu, gittikten sonra sağ sektöre yol göstererek Tv kanallarına çıkarak şöyle diyordu…. Gidin gidin CHP de Milletvekili olun diyerek programlar yapıyordu ?
O nedenle yetkili mercilere sesleniyorum. Artık bu gibi şeylere yol açılmamalıdır. Herkes hak ettiği yerde olmalıdır. Hak ettiği kadar, yer almalıdır.
Buna benzer onlarca kişi partilerinde değer verilmez’ken, gelip CHP de vitrin’e oturdular. Peki hak ettilermi… Tabiki hayır ? Sade ve sadece parti emekçilerinin hakkını yediler.Geçen Yazımda belirttiğim gibi kimse kusura bakmasın, hiç kimsenin arzusuna göre yorum yapmam, açık ve net hak eden varsa’da onun istediği şekilde ve istediği gibi davranır ve hesabınıda sorarım.
Kalemim ve düşüncelerim hiç kimseye bağlı değildir.  Parti içinde A. Adayı olan bazı kişilerin hiç bir şey katmadıkları gibi,çalışma bölgelerinde başarılı olamadığı halde, kendilerini dev aynasında görerek halkın temsilcisi olarak Milletvekili olmak İstiyorlar.
Bu yazacağım kişileri başta parti Liderinin ve sonra Bölge Halkının iradesine ve vicdanına bırakıyorum.  İzmir il başkanlığına seçilmesi bile, tek aday olmasına rağmen, Delegenin üçte birinin oyunu alan ve kazanılmış olan iki ilçe Belediyesinin birini kayyum’a, birinide AKP’ye kaptıran Deniz Yücel’e ne diyeceksiniz? Bu kişiye söylenecek daha çok şey var amma şu an için söylemek istemiyorum. 
Bir digeride Devrim Barış Çelik’e soruyorum. Senin Faruk Çelik’le akrabalığın varmıdır ? Şehir hastahanelerinin Medikal işlerinin Tedarikçiligini yapıyormusun ?  Akp nin savunucusu olan bir Gazeteciyle bağlantın varmıdır ? İstanbul Ataşehir’de bir yemekte, her hanği birini rahatsız edecek bir davranışınız oldumu, olduysa ne yaptınız? 
Senin kendi söylemine dayanarak soruyorum arkana aldığın her hangi bir istihbaratçı varmı ? Daha sı var, doğu masası olarak gittigin yerlerden gelen şikayetlerin sayısını anlatmak uzun zaman alır. Şimdilik bu şahsı’da, başta Parti Lideri’ne ve izmir Halkının hür iradesine ve vicdanına bırakıyorum. 
Evet gelelim hayatta ne olursa olsun peşini asla bırakmayacağım ve daha derin araştırmalar yapacağım.
Pandoranın Kutusuna başlık olan “Bülent Tezcan” hakkında sorduğum 18 soruya cevap vermeyen ve Aydın ili dahil bütün çevresinde, Halkın iddaları altında ve hukiki olarak iddia söylemlerinden arınmadan hala aday olmak isteyen bu şahsı, Başta Genelbaşkana sonrada siz değerli Aydın Halkının kararına ve vicdanı’nın iradesine bırakıyorum .Korkmayın karar siz emekçi Halkındır. Hiç bir güç sizin kararınızdan daha güçlü değildir diyerek bu hafta’ki yazımı tamamlamak istiyorum. Haftaya tekrar yeni yazımla ilkgunhaber.com ‘da sizlerle görüşmek dileğiyle hoşca ve dostca kalın…   

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.