Korkunun son demleri…

Korkmakta çok haklısınız  Açlığa ve yokluğa mahkum ettiginiz ,zavallı gördügünüz insanlar, Sonunuzu getirecek” Ülkemizde corona virüs hızla yayılıyor, ölümler çoğalıyor, mevcut iktidar bütceyi sıfırlamış olmalı’ki önlemleri alamıyor. AKP Genel Başkanı ‘ŞAHSIM’ dedigi ülkenin vatandaşlarından Bağış istedi. Bağış yapılması için İBAN numarası verdi. 18 yıllık saltanat devrinde istedikleri her şeyi ,yasaları ve hukuk kurallarını çigneye çigneye iş alanlarını yok ettiler. Tarım ve […]

Yayınlama: 12.10.2020
A+
A-
Korkmakta çok haklısınız 
Açlığa ve yokluğa mahkum ettiginiz ,zavallı gördügünüz insanlar, Sonunuzu getirecek”
Ülkemizde corona virüs hızla yayılıyor, ölümler çoğalıyor, mevcut iktidar bütceyi sıfırlamış olmalı’ki önlemleri alamıyor.
AKP Genel Başkanı ‘ŞAHSIM’ dedigi ülkenin vatandaşlarından Bağış istedi. Bağış yapılması için İBAN numarası verdi. 18 yıllık saltanat devrinde istedikleri her şeyi ,yasaları ve hukuk kurallarını çigneye çigneye iş alanlarını yok ettiler. Tarım ve hayvancılığı bitirdiler. Devletin malını ganimet gibi görüp sattılar ve paylaştılar. Bütün ihaleleri 5 müteahhitte toplattılar. Gerçi o müteahhitlerin’de korktuğunu biliyoruz. Nedenmi ? Paranın el degişiminde ara piyon olduklarını onlarda bilyorlar.
Devleti ve milleti düşünme gibi bir dertleri yok. Kendilerinin çıkarları için fedai karekterli tipleri en üst makamlara atanlar, bazen’de mafya bozuntularından medet umdular. O nedenle sistem çöktü.
Ülkeyi soya soya batırdılar. Hani bir ata sözü vardır’ya ‘Hazıra dağ dayanmaz’. ‘Hayırlı evlat, katar katar yer,
Hayırsız evlat, satar satar yer’. İşte bu yorumun anlam ifadesini günümüze uyarladığımızda,yorumunu siz millet iradesine bırakıyorum.
Devlet baba gelenegi,dilenen devlet gelenegine dönüştürüldü…
Sosyal devlet geleneginden ASOSYAL ya da S:O:S devletine doğrumu gidiyor acaba.Suriyelilere 50 milyar para harcıyacaksınız Libya Teröristlerini 4,5 yıldızlı otellerde Ağırlıyacaksınız. Bavullarla para taşıyacaksınız. İtalya ve İspanya,ya yardım etmekle övüneceksin. Ukrayna’ya para vereceksin, sıra Türk Milletine gelince yok diyeceksin
öylemi? İşte bu nedenle, millet sonunuzu getirecek, korkmakta haklısınız.
Bu millet 17 Ağustos 1999 da büyük bir deprem yaşadı ama halk yardımı o kadar güçlü kılındı’ki yaralar kısa sürede sarıldı, millet evsizlere ev bağışladı. Para toplandı. O tarihten sonra, deprem için vergi toplanmaya başlandı. Elazığ depremi oldu ne oldu. Sonuç ortada. Millet halinizi gördü. Para nerde? Yol yaptık. Doğru söylüyorlar, o para yolu nereye gidiyor acaba…
İşte aç bıraktığınız, yoksul bıraktığınız, işsiz bıraktığınız,Hastalık döneminde yanında olamadığınız, bir kolanya ve maske dahi düzenli veremediginiz bu millet, sizin iktidarınızdan memnun kalmadığı için, sizi kolanya ile yolcu etmeye hazırlanıyor. Saltanatınız bitecegi için Korkmakta haklısınız…??? Daha ne diyeyim!
 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.