UÇURTMA HIZIYLA YALAN YARIŞI

Değerli okurlarım! Bu hafta sizlerle iki aydın insanın sözleriyle yazıma başlamak istiyorum. “Yalan dört nala gider, gerçek ise adım adım yürür. Fakat yine’de vaktinde yetişir.” İnsan hayatının bu kadar ucuz olması, İktidarın ucuzluğu ile doğru orantılıdır… Şimdi Ülkemizde olanlara bakıyoruz ! Liderler konuştukları zaman, ağzından çıkan yalan vaatler ve sözler kurşun hızıyla gidiyor. İcraata gelince maalesef ortada bir iş görünmüyor. Tamam […]

Yayınlama: 31.01.2022
A+
A-

Değerli okurlarım!

Bu hafta sizlerle iki aydın insanın sözleriyle yazıma başlamak istiyorum. “Yalan dört nala gider, gerçek ise adım adım yürür. Fakat yine’de vaktinde yetişir.” İnsan hayatının bu kadar ucuz olması, İktidarın ucuzluğu ile doğru orantılıdır…

Şimdi Ülkemizde olanlara bakıyoruz !

Liderler konuştukları zaman, ağzından çıkan yalan vaatler ve sözler kurşun hızıyla gidiyor. İcraata gelince maalesef ortada bir iş görünmüyor. Tamam bu ülkede yaşayan vatandaşlar olarak birini anladık, tam yirmi senedir’de bunları görüyor ve biliyoruz. 

Hayatı ve yaşamı Politikanın yan kuruluşu olan (POLİM) üzerine kurulduğu için, tek lider, tek konuşan, tek söz söyleme yetkisini kendinde bulan ve bu alışkanlıklarına devam etmeye kararlı görünüyor. Onun için her şey amma her şeyi söyleme hakkı mübahtır. O nedenle bunları konuşarak onu daha fazla gündemde tutacak ve yaptıklarını meşru kılacak, bir yanı kalmamıştır. Bunu net bir şekilde anlayalım..

Gelelim diger taraftan uçurtma uçuran ve bol keseden atan bir yalan torbasını yanından düşürmeyen ve kendilerini bulunmayan hint kumaşı gibi gören liderlere….

Konuştukları her kelime başında “Demokrasi” ve Özgürlüklerden söz ediyorlar. Hepsi birden” Demokrasi”Ağa babası “Özgürlügün” Anası kesildiler..

Yapmayın allah aşkına !!

Bu Millet bu kadar yalanlarınızı aç karnına çekemez. Yeter kimseyi inandıramıyorsunuz. Çünkü kendi partileriniz de Demokrasi ve Özgürlük sözcüklerine dahi sahip çıkmıyorsunuz. Bir kişi ufak bir eleştiri yaptığı zaman veya gerçek bir konuyu söylediginde hemen kişi hakkında disipline vermek için harekete geçiyorsunuz. Partide tek adam rejimini uyguluyorsunuz. Bumudur sizin Demokrasi anlayışınız..

Parti örgütlerinde çalışkan , Azimli , Kararlı ,İdealist Demokratların yerine, ne kadar yalaka, yalancı,Tacizci, Rüşvetci, Menfaatçi varsa onları yönetici atıyorsunuz. Neden ??

Çünkü yandaşınızdır. Yalakalık yapıyor parası vardır. Menfaat çıkar meselesine giriyorsunuz Ondan ve sonra’da Demokrasiden ve Özgürlüklerden konuşuyorsunuz. Hadi ordan siz kim, Demokrasiden söz etmek kim..

Bu milletin kurtuluşu; Dürüst, ilkeli, kararlı, yalansız yeni bir Sosyal Demokrat, yeni bir yol olmalıdır. Evet dostlar mualesef gerçekler böyledir. Amma biz bu günde olsun yarında olsun gerçekleri savunmaya ve İLKGÜN Gazetemizde yazmaya ve her alanda, her yerde haykırmaya devam edeceğiz. Haftaya görüşmek dileğiyle hoşca ve dostca kalın diyoruz…

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.