Partimizde Genelbaşkanlık Sorunu yoktur

Hani Halk arasında tabir olarak söylenen bir söz vardır yaaa… Bir Deli kuyuya bir taş atarmış, 40 Akıllı uğraşırmış çıkartamazmış. Şimdi Fuat uğur kimin havuzuna Su Taşımak istedigini biliyorum’da, çoğu insan  bunu pek bilmezler. Çünkü bu hesaplar birileri tarafında Organize edilerek servis yapılmak Isteniyordur.Partinin Genelbaşkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu yeni Kurultay yapmış ve Genelbaşkan olarak,da görevinin başındadır. Böylesine asparagas […]

Yayınlama: 19.09.2020
A+
A-

Hani Halk arasında tabir olarak söylenen bir söz vardır yaaa…
Bir Deli kuyuya bir taş atarmış, 40 Akıllı uğraşırmış çıkartamazmış. Şimdi Fuat uğur kimin havuzuna Su Taşımak istedigini biliyorum’da, çoğu insan  bunu pek bilmezler.
Çünkü bu hesaplar birileri tarafında Organize edilerek servis yapılmak Isteniyordur.Partinin Genelbaşkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu yeni Kurultay yapmış ve Genelbaşkan olarak,da görevinin başındadır.
Böylesine asparagas haberlere ve On Aralıkçı oldukları itibasını yaratmak istiyen dolgucularada Itibar edilmemesini öneriririm.
Genelbaşkanın sağlık durumunda Herhangi bir a normallik yoktur. Bunu bilinçli olarak yaratmak istiyen kişilerin Fuat Uğur veya ona benzer bazı kişileri, dolgu malzemesi veya maşa olarak cesaretlerini kullanır ve onlarda 
ortaya çıkar söylerler.
Genelbaşkan bir ayrılma kararı almış olsa bile, yerini miras şeklinde ona veya buna bırakma şansını 
kullanmaz,  yok on Aralıkçıymış , yok Temmuz,cuymuş yok halk hareketcisiymiş, bunların hepsi boş laflar ve teori üretmekten başka, sinek vızıltısı misali hiçbir şey değildir.
Genelbaşkan böylesi bir karar vermiş olsa, hiç bir demokratik oluşumdan uzaklaşmadan, olaganüstü kurultay kararı alır ve bu tezgahları kurupta o koltuğa oturmak isteyenlerinde cesaretleri varsa, çıkar aday olurlar. Bakalım o zaman arka pencerede yaptıkları pislikleri nasıl temizliyerek ve 97 yıllık Cumhuriyetin kurucu partisine hesap vermeden, o koltuğa oturabileceklermidir?
Onun içindir’ki, her kim böl parçala yönet taktigi üzerinden Fuat Uğur gibilerini kullanarak, hedefe gitmek istiyorlarsa yanlış yapıyorlar.
Ya mertce ortaya çıksınlar, yada bu Sevdadan vazgeçsinler biz buradayız. Herkes biliyor bütün olanağımızı ve bütün imkanlarımızı ömrümüzü, bu partiye, halkımız ve halkın ikdidarını kurabilmek İçin verdik.

Öyle kolay degil, emegi olmayanların, oturdukları koltuklarında gizli kapılar arkasında, çeşitli ahlaksız pazarlıklar yaparak ve degişik oyunlar kurarak, gelip genelbaşkanlık koltuğuna oturacak adamın burnundan getirirler.En  başta parti yönetiminden gizli yaptığın toplantıları hatırlatırlar. Kapalı kapılar arkasında gösterdigin adayların ne durumda olduğunu adama sorarlar…
Şu an’da belirli bir makamda bir koltukta oturuyorsanın, oturun oturduğunuz yerinize, fazla zıplamayın, sonra sizi zıplatırlar ve bir daha oturamaz havada kalırsınız. Benden söylemesi ve şunu iyice kafanıza sokun ve unutmayınız’ki, partimizde Genelbaşkanlık Sorunu yoktur. Bu heves içerisinde olanların, hevesleri kursaklarında kalacaktır.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.