Karabulut’tan gündem değerlendirmesi

Degerli Arkadaşlar şu an içinde Bulunduğumuz ortam’da bir Koronavirüs salgınıyla karşı karşıya olduğumuzu bilmektesiniz Ancak ülkemizce alacağımız tedbirin sosyal izalasyon,hijyen ve Korunma mesafesini anlayışla karşılıklı uygulamamız Gerekmektedir. Bunların hepsini yapmak mümkün ve uyum sağlamakta mümkün Sadece şeffaf samimi dürüst bir anlayışa sahip olmaktır. Ülkemiz sıkıntılı bir süreçteyken sosyal devlet politikası devreye Girmesi gerektigi yerde evinde kal […]

Yayınlama: 02.04.2020
A+
A-

Degerli Arkadaşlar şu an içinde Bulunduğumuz ortam’da bir Koronavirüs salgınıyla karşı karşıya olduğumuzu bilmektesiniz
Ancak ülkemizce alacağımız tedbirin sosyal izalasyon,hijyen ve Korunma mesafesini anlayışla karşılıklı uygulamamız Gerekmektedir. Bunların hepsini yapmak mümkün ve uyum sağlamakta mümkün Sadece şeffaf samimi dürüst bir anlayışa sahip olmaktır.
Ülkemiz sıkıntılı bir süreçteyken sosyal devlet politikası devreye Girmesi gerektigi yerde evinde kal uygulamasıyla halkına yardım Etmek yerine İban numurası dağıtarak yardım kampanyası Başlatmayı uygun bulmak sosyal devlet anlayışıyla Bağdaşmaz. Bu güne kadar toplanan yardımlar eşit şeffaf şekilde nereye ve Nasıl harcandığını açıklama ihtiyacı duyan oldumu veya bilen Varmı.Vergi toplamaya gelince yardım istemeye gelince her kes Vatandaş oluyor ama ihaleye gelince para dağıtmaya gelince Sadece yandaş aranıyor.
Bunun adına eşit hak hukuk içinde bir yaşam diyebilirmiyiz tabiki Hayır diyemeyiz..
Bu ülkede akşam yatarken yoksul veya orta durumda olan Yandaş rantçı bazı kişilerin sabahleyin milyarlık ve holding sahibi Olarak uyandılar işte bu varlıkların hepsi bu halkındır.bu zorlu Günlerde Rantçıları elinde olan imkanları bu halkın sağlığı için Kullanacaksınız.
Zamanında nasıl adresse teslim şekilde İhale verdinizse bu Günde o Rantçılara Adresse teslim Fatura ve iban numurası Vereceksiniz Doğrusu budur böylede olması gerekir.
Gelelim Belediyelerin yardım kampanyasına blok,e koymak Tamam o zaman parti ayrımı yapmadan bütün belediyelere Yasaklayın Türkiye Cumhuriyeti Devleti adına Hükümet olarak Her partiden hatta Mecliste Grubu olmayan partilerden Birer İkişer kişi istiyerek Ortak bir Komisiyon Kurarak toplanan Yardımları her ilin Nüfüsuna göre o ilin Mülke amirlerine eşit Şekilde Bölgelerinde dağıtılmak üzre teslim edilir.Mülke Amirleride Muhtarlıklar Parti yönetimleri ve sivil toplum Kuruluşları olması koşulunda halka gıda ve nakti yardımlar Yapılır Şeffaflık budur yardım her kese eşit yapılır. tek taraflı Yandaşa dağıtılmak üzre yardım toplanmaz ve dağıtılmaz.
Hangi Partinin Belediyesi olursa olsun bölgesindeki halkına Eşit Davranmamakla birlikte Halka kapısını kapatmaktadırlar.
Türkiye Cumhuriyetinde 81 il Belediyesi 919 ilçe Belediyesi 397 Belde Belediyesi Olmak üzre toplam 1397 Belediye Başkanlarıı Bulunmaktadır Bunların içinde Halkın sorunlarına egilen Halkın İçinde olan aradıklarında çok rahatlıkla ulaşılan veya ciddi olarak Bölgede her alanda sorumluluk taşıyan Liyakat esasdır Anlayışını Kullananlar çok az sayıdadır buda istisnadır.
Hiç sorun degildir istiyen istedigi şekilde zıplasın veya hoplasın Bu Pandemi sürecinde sabırlı olmak adına bir şey demiyorum Ama süreci atlattıkdan sonra başta igneyi kendimize batırmayı Kendimize Öz eleştiriyi yapmak adına kim kimdir neler Yapmış Ve yapıyor yukarıdan kimi arkasına almış veya alıyor hepsini Ögrenmiş olacağız Merak etmeyin…..????

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.