ZAMANLA YARIŞAN İKTİDAR YOLCULUĞU

Değerli Okurlarım! Şunu açık açık söylemem gerekiyor sanırım. Zamanla yarışan bir iktidar ve bu iktidarın günü kurtarma adına yönetim ve yarışma şekli doğru değil. Neden diye sorarsanız ?? Hemen açalım kara kaplı defteri ! Mevcut iktidar lideri tek adamlık yönetimi ister’ken işte verdiği vaatler. Faiz oranları düşürülecektir. Döviz kurları milli hasıla gelir seviyesinde tutulacaktır. Halkın yaşam kalitesi en yüksek seviyeye çıkartılacaktır. Sosyal […]

Yayınlama: 10.05.2021
A+
A-
Değerli Okurlarım!
Şunu açık açık söylemem gerekiyor sanırım. Zamanla yarışan bir iktidar ve bu iktidarın günü kurtarma adına yönetim ve yarışma şekli doğru değil. Neden diye sorarsanız ??
Hemen açalım kara kaplı defteri !
Mevcut iktidar lideri tek adamlık yönetimi ister’ken işte verdiği vaatler. Faiz oranları düşürülecektir. Döviz kurları milli hasıla gelir seviyesinde tutulacaktır. Halkın yaşam kalitesi en yüksek seviyeye çıkartılacaktır. Sosyal devlet olmanın vasıflarını yerine getirilecektir. Bu ülkede hiç kimse yokluk ve yoksulluk yaşamıyacaktır. Yargı ve Adalet sistemi tamamen bağımsız olacaktır. Halk istedigi şekilde kendini özgürce ifade edebilecektir. Kürt kardeşlerimizin istedigi hakları verilecektir. Verdigi bu sözler ve vaatler dahada çoğaltılabilir.
Peki ne oldu ?
İşte olan tam tersi !
Faiz oranları artı. Döviz hipodromdaki at yarışları gibi aldı başını gidiyor. Halkın yaşam kalitesi mi sorma ?
Yandaş zengin oldu Çağdaş dahada fakir oldu. Sosyal devletligin gereğimi nerde paran varsa torpilin varsa yandaşsan yaşarsın. 
Yokluk ve yoksulluk !!                                                                                                                                                          Sorma halk çöpten ekmek pazardan çürümüş sebze ve meyve toplar hale geldi. Oda yetmiyormuş gibi, Askıda fatura ödemek,Askıda ekmek vermek. Karada veresiye defterleri kapatmak daha bir çok şey söylenebilir.
Yargı ve adalet biçimini nasıl anlatayım size !!
Mafya bozuntuları ve hırsızlar dışarıdadır. Hak hukuk ve adalet arayanlar içeridedir.Taraf olup olmadığına varın siz karar verin. Halkın ifade etme şekli bir kişinin iki dudağı arasındadır. O ne derse öyle olur.
Kürt kardeşlerimizin haklarına gelince verildimi acaba ??
Nerdeee ?
Aksine kazandıkları yerel yönetimler elinden alınarak başkanları’da,Tutuklattılar. Halkın oylarıyla seçilmiş milletvekilleri ve genelbaşkanlarının dokunulmazlıklarını kaldırtarak tutuklattılar.
Yani ??
Kürt kardeşlerinin haklarını böylece vermiş oldular. Bu vaatler verildi ama, hiç biri yerine getirilmezken; “Hala Halkın sağlığı üzerine günlük politika yaparak aşı geldi gelecek oyunlarını sürdürmenin peşindeler”
Yani bu kadar verilen vaatlerin tutulmamasını kabul edip etmemek, siz degerli halkımızın takdirine bırakıyorum.
Bu günlük’te bu kadar olsun.Haftaya tekrar İLKGÜN Gazetesi ve ilkgunhaber.com’da görüşmek dileğiyle hoşca ve dostca kalın.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.