Sen rahat uyu, sevgili Karaoğlan

Acı ve hüznün sadakatte birleştiği günün adıdır 5 Kasım 2006, milyonlar üzgün ve şaşkın ebediyete göçmüştü. Dersimli ninemizin söylediği gibi seslenmek ve hitap etmek istiyorum. “Karaoğlan”  seni unutmadık ve unutmayacağız. Türk siyasetine damga vuran isimlerden, “Karaoğlan” lakaplı eski Başbakan Bülent Ecevit’in vefatının üzerinden tam 14 yıl geçti. Seni unutmak asla mümkün değil. Her geçen gün […]

Yayınlama: 04.11.2020
A+
A-

Acı ve hüznün sadakatte birleştiği günün adıdır 5 Kasım 2006, milyonlar üzgün ve şaşkın ebediyete göçmüştü. Dersimli ninemizin söylediği gibi seslenmek ve hitap etmek istiyorum. “Karaoğlan”  seni unutmadık ve unutmayacağız.

Türk siyasetine damga vuran isimlerden, “Karaoğlan” lakaplı eski Başbakan Bülent Ecevit’in vefatının üzerinden tam 14 yıl geçti.

Seni unutmak asla mümkün değil. Her geçen gün değeriniz,Türkiye halkı tarafından inan mumla aranıyor oldu.

Sen’ki, Türk halkının gönlünde dürüstlük misali taht kuran ve asla unutulmayacak olan büyük devlet adamı, büyük insan sevgili Karaoğlan,sevenlerin asla seni unutmadı unutmayacaktır.

Sen duruşun ve ilkelerinle örnek olmuştun tüm insanlığa,unutanlar olmadımı elbette var.

Onlar istedikleri kadar unutsunlar. Bıraktığın mirasına konup,saltanat sürenlerle asla olmadım ve olmayacak milyonlarca unutmayan insanlar vardı.

Oysa çok emekler vermiştin, demokratik sol düşünceyi yaygınlaştırmaya…

Ne ezen ,nede ezilen, hakca bir düzen, dünyaya açılan şiarın olmuştu. Sen gittik’ten sonra bıraktığın demokratik sol düşünce’ye ihanet içerisinde olanlar oldu. İhanetle olmaktansa olmamayı tercih ederek, başka alanlarda yanlışa ve hiyakarlığa karşı yine izinde bir duruş sergilediğimi bilmenizi isterim. Haksızlığa karşı direnmek demokratik solcuların görevi olduğu söylemini unutmadık unutmayacağız… 

Düşüncen, düşüncemizdir!

Sana söz veriyor ve saygılarımı sunuyorum. Sen rahat uyu  ve gözün arkada kalmasın, sevgili KARAOĞLAN…

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.