TÜED Adana Şube seçimi 5 Adayla gerçekleşecek

TÜED Genel Başkanı Kazim Ergün 12 Kasım 2021 Tarihinde Cuma günü Adana’ya gelerek dernek binasında Başkan adaylarıyla hummalı bir görüşme yaptı. Görüşme sonrası TÜED Adana şubesi seçimlerinin 12 Aralık 2021 Tarihinde Seyhan belediyesi Yaşar Kemal Kültür merkezin’de şube genel kurulunun yapılması yönünde karar alındı. Ve nihayet yaklaşık 3,5 aylık bir süreden sonra Türkiye Emekliler Derneği […]

Yayınlama: 15.11.2021
A+
A-

TÜED Genel Başkanı Kazim Ergün 12 Kasım 2021 Tarihinde Cuma günü Adana’ya gelerek dernek binasında Başkan adaylarıyla hummalı bir görüşme yaptı. Görüşme sonrası TÜED Adana şubesi seçimlerinin 12 Aralık 2021 Tarihinde Seyhan belediyesi Yaşar Kemal Kültür merkezin’de şube genel kurulunun yapılması yönünde karar alındı.

Ve nihayet yaklaşık 3,5 aylık bir süreden sonra Türkiye Emekliler Derneği Adana şubesinin genel kurul kararı alınmış olması başkan adaylarını sevindirir’ken yeniden hummalı seçim çalışmaları Adana kamuoyunu meşkul edecek gibi görülüyor.

31 Temmuz 2021 Tarihinde iptal edilen seçime 8 aday katılmıştı. Ancak şu an edinilen bilgilere göre adaylardan Mustafa Canbulat  mevcut başkan Yaşar Tekin lehine adaylıktan çekilirdi. Başkan adaylarından İrfan Turhan ve Mustafa Ayık başkan adaylarından Cumali Güçtekin’le birlikte hareket eder’ken, başkan adaylarından Ali Vuranay, Mustafa Tümer ve Mustafa Kastalmış tek başına seçimlere katılacağı öğrenildi.

Kısacası 12 Aralıkta’ta Seyhan Yaşar Kemal Kültür merkezinde yapılacak olan TÜED Adana Şube seçimlerine 5 Adayla gidiliyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.