Gazetecilik ayaklar altına alınacak meslek değildir

Gazetecilik ayaklar altına alınacak meslek değildir

Yayınlama: 18.12.2022
A+
A-
Farkı Farkettiren Kurumsal Hizmet!
ilkguntv.comilkgunhaber.comilkgunradyo.com ve İLKGUN Gazeteniz gerçeklerin yanında, Tarafsız yayın politikası ile Halka ve Hakka Hizmet için vardır.
İLKGÜN Olarak biz bunları yapmaya çalışır’ken, İki satır dahi Haber yazmaktan yoksun olan nice gazetecilerin kopyala yapıştır yapmakla beraber, internet gazeteciliği ve gazete çıkardığını görüyoruz. Tüm bunlar yaşanır’ken TLF’la çekim yaparak sosyal medyada paylaşmakla, kendilerine gazeteci süsü verenlerimi dersiniz bunları saymakla bitmez…
Elbette gazeteciliğin zorluğunu biliyor ve tüm olumsuz ekonomik sıkıntılara rağmen ayakta durabilmek ve hizmet üretebilmek öyle kolay olmasa gerek diyoruz. Aşk olsun tüm zorluklara rağmen meslegini gerçek anlamda icra edenlere…
Gazetecilik mesleğininin kutsiyeti içerisinde resmi olarak mesleğini icra edenler ve hiç bir resmi sıfatı ve maliye kayıdı bulunmadan bu işi internet üzerinden yürütenlerle aynı kefeye konulmak elbette büyük haksızlıktır. Gazetecilik bu ise vay halimize vay halimize.
Mesleğimizin bilinci içerisindeyiz. İLKGÜN olarak işimize bakıyor ve Kurumsal yayıncılık yapmaya çalışıyoruz.
Bu konuda yetkili mercileri daha duyarlı olmaya ve gerekli önlemler çerçevesinde gerçek anlamda bu işi meslek edinenleri korumaya ve destek sunmaya davet ediyoruz..

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.