Türkiye ve Türkiye Halkı bir bütündür Parçalanamaz!

Ayrıştırma ve Ötekileştirmeden medet umarak, bir şeylerin hesabı içerisinde olan emperyalizmin boronları ve onların yerli işbirlikçileri, piyonlarını çeşitli ad ve kisvelerle yine sahaya sürmeye başladılar. Ancak hiç kusura bakmasınlar, Türkiye halkı bu filmleri daha önce’de, Dersim’de, Çorum’da, Maraş’ta, Sivas’ta, Gazi’de ve bunlara benzer bir çok yerde alçakça yapılan katliamlara bi zat şahit oldu. Kandan, kinden,öfkeden […]

Yayınlama: 31.07.2022
A+
A-

Ayrıştırma ve Ötekileştirmeden medet umarak, bir şeylerin hesabı içerisinde olan emperyalizmin boronları ve onların yerli işbirlikçileri, piyonlarını çeşitli ad ve kisvelerle yine sahaya sürmeye başladılar.

Ancak hiç kusura bakmasınlar, Türkiye halkı bu filmleri daha önce’de, Dersim’de, Çorum’da, Maraş’ta, Sivas’ta, Gazi’de ve bunlara benzer bir çok yerde alçakça yapılan katliamlara bi zat şahit oldu. Kandan, kinden,öfkeden hiç kimseye fayda yoktur. Bu tür provaksiyon hevesi içerisinde olmak, kan emici güçlerin işine yarar.

Alevi Toplumu yüzyıllardan beri hep bedel ödeye ödeye, İnsancıl hümanist yapısına hep yenik düşerek sabretmiştir. Ancak şu çok iyi bilinmelidir’ki sabırları zorlamak bu ülke insanı’na fayda sağlamaz.

Bu toplum sabrede sabrede,adeta  birer çelikten balyoz haline dönüştüğünü unutmayınız. Sabırları zorlamak bu ülke halkına fayda getirmez. O nedenle; herkes amma herkes, aklını başına almalıdır.

Kendi şahsi istikballeri için,Hakları kendi içinde kutuplaştırarak, ötekileştiren, çatıştıran, gerilimden ve şiddetten beslenen politikaların karşısında Alevi toplumu hep dimdik ayakta durarak karşısında olmuştur  ve durmaya da devam edecektir.

Alevi toplumunun Cem evlerine karşı yapılan saldırıların asıl amacının, ülkede kaos ve çatışma ortamı yaratmak olduğunun kendisine insanım diyen herkes bu meselenin bilincindedir. Piyon ve çakallarını ne adına olursa olsun, sahneye sürmeye çalışanlar bu ülkenin düşmanıdır. Bu zevzek sürüleri şunu çok iyi bilmelidir.Ne yapmaya çalışırsanız çalışın hepsi nafiledir.

Ancak şunu çok iyi biliniz’ki;Türkiye halkı sizin bu oyunlarınıza asla gelmeyecektir ve yeri zamanı geldiğinde Demokrasi çerçevesinde demokratik hakkını kullanarak, gereken cevabı vereceğinden asla şüpheniz olmasın…

Türkiye ve Türkiye Halkı bir bütündür Parçalanamaz!

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.