PANDORANIN KUTUSU – 5

Bülent Tezcan hakkında bu kadar iddialar varken ve bir çok basın dile getirirken, buna rağmen hala görevine devam ediyorsa O zaman bu tuz çuvalıyla kokmuş demektir.

Yayınlama: 24.10.2022
A+
A-

Değerli Okurlarım !

​Ülkemizde yaşadıklarımız veya yaşayacaklarımız her kes Tarafında bilindiği gibi, gelecekte genç evlatlarımıza nasıl bir Devlet yapılanmasını bırakacağımızı düşünürken aynı kaygıları taşımakla yükümlü olan binlerce, milyonlarca insan vardır.

Bu yükümlülüklerin mevcut iktidar tarafında iyi yönetilmediğini yediden yetmişe kadar yokluk ve yoksulluk çeken Ekmek parası için canından olan her aile bireyleri tarafından çok net bilinmektedir.

Bunları dile getirirken birde dönüp ayrım yapmadan diğer siyasi Partilerde olup bitenlere ve parti liderlerin yaptırımlarına bakmak önemlidir. Bence toplum olarak mensubu bulunduğunuz siyasi parti İçinde olup bitenleri görmeniz için gözlerinizdeki karanlığı yaratan koyu renkli gözlükleri çıkarıp aydınlığa kavuşmanız için kendinizi kandırmamanız açısından gerçekleri görüp dile getirerek söylemde ve eylemde bulunup özeleştiri yapmanız en doğru yolda olmanız demektir. Bu gibi gerçekleri herkes dile getiremez, çünkü menfaat çıkar beklentisi olanların ancak söyleyecek iki kelimesi vardır…. 

Bir partiyi zor duruma sokuyorsunuz… İki tam seçim dönemine girmişken böylesi eleştirilere ne gerek vardır?

Öylemi Beyler: Her türlü hırsızlıkları, soygunları, arsızlıkları,Alavere, Dalavere yapacaksınız. Yaptınız her şey size mübahtır. Çarşaf çarşaf Gazetelerde basında hakkınızda yazılar yayınlanınca,siz  Partiye zarar vermiş olmuyorsunuz. Ama biz bütün pisliklerinizi açıklayınca partiye zarar vermiş oluyorum, değilmi? Öyle düşünen kim olursa olsun kendi çıkarı ve gelecek ikbali uğruna, Halkı kandırmak için konuşuyor.

Lakin benim böyle bir derdim yoktur. Benim ilkeli kararım Parti içinde emek vermiş her kim olursa emeğine saygı duyarak, üye seçimleri ile değerlendirip görevlendirmek Demokrasinin gereğidir. Uygulanıyor mu ? Tabi ki hayır uygulanmıyor….

Bakınız yurt dışından sorumlu Bülent Tezcan ikinci defa atandı. Peki ne yaptı yıllardır gurbette parti emekçisi olarak maddi ve manevi çalışan destek veren her partiliyi görmemezlikten gelerek ne kadar kafa kol ilişkisi kurduğu ve çıkar odaklı olan emek vermemiş her türlü kirli ilişkilerde olanları seçtirme olanağı sağlamıştır. Başta Berlin, Köln, Viyana, gibi daha bir çok kentte üyelerin üçte ikisini yok sayarak, üçte biriyle seçimler yapmıştır.

Bu mu Demokrasi adına liyakat esaslı seçme ve seçilme hakkını kullanarak toplumda güven sağlamak… 

Evet gelelim Sorularımıza ?

*1- Bülent Tezcan 2018 de aracı olup aday göstermek istediginiz Ömer Günel feto davasında ismi geçtiği halde temiz kağıdı temin etmek için kendisi de feto davasında ismi geçen kişinin İlçe Emniyet müdür yardımcısı olan Özgür Batçıoğlu emekli olduktan sonra 2019 dan itibaren Kuşadası Belediye başkan yardımcılığı görevini yapmaktadır. Ve senin aracı olduğun doğrumudur.

*2-Bülent Tezcan Kızınız ve Damadın Av: Umut yaşar adına bir villa ve yazıcı iş merkezinde iki daireden oluşan Lüks ofis katı ZBT inşaatın sahipleri olan Turan ve Zana baggi tarafından alındığı doğrumudur. Yanlış bir durum varsa Genç Avukatlar kısa sürede milyonluk mülkleri alacak kadar kazancı hangi davalardan nasıl kazandılar.

*3-Bülent Tezcan 2020 yılında Madde in Günel al sana örgüt diye yazılan bir açıklamada Kuşadası Belediyesinde yapılan atamalarda dört kişinin Asker kökenli olduğu görünmektedir. Bu atamaları örgüt gücü olarak nitelenmesindeki desteklerin senin tarafından verildiği imasına ne diyeceksin. 

Tabi ki gerçeği söyleme cesaretinin olmadığını tahmin ettiğim için yalanlıya bilirsin sorun yok, ama hakkında daha ağır sonuçları olan İddiaları soracağım bakalım o zaman ne diyeceksin.

Bundan sonraki açıklamalar daha vahim olabilir nedeni, Bülent Tezcan hakkında bu kadar iddialar varken ve bir çok basın dile getirirken, buna rağmen hala görevine devam ediyorsa O zaman bu tuz çuvalıyla kokmuş demektir. O tuzu tamamen dışarı açık havaya çıkarmak gerekiyor. Umarım gereken yapılır ve bu kadarına gerek kalmaz. Aksi halde her kes sonuçlarına katlanır.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.