GEÇMİŞİ KARANLIK OLANLAR CANDA YAKTIRIR MALDA YAKTIRIR

Öncelikle sel ve yangın afetlerinde can kaybı olmasından dolayı üzüntülerimi belirtir,olayda hayatlarını kaybedenlere Allahtan rahmet diliyorum. Yaşanan bu vahim olay nedeniyle tüm insanlığa sabırlar diliyorum. Canı yananların halinden ancak canı yananlar anlar… Irkcı ve ayrımcı dil kulananlardan cesaret alarak 7 Kürt vatandaşımızı katleden canileri lanetliyor ve kınıyorum… Hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet diliyorum. Son bir hafta içinde tam 131 yerde yangın çıktı. Peki bu […]

Yayınlama: 01.08.2021
A+
A-

Öncelikle sel ve yangın afetlerinde can kaybı olmasından dolayı üzüntülerimi belirtir,olayda hayatlarını kaybedenlere Allahtan rahmet diliyorum. Yaşanan bu vahim olay nedeniyle tüm insanlığa sabırlar diliyorum.

Canı yananların halinden ancak canı yananlar anlar… Irkcı ve ayrımcı dil kulananlardan cesaret alarak 7 Kürt vatandaşımızı katleden canileri lanetliyor ve kınıyorum… Hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet diliyorum.

Son bir hafta içinde tam 131 yerde yangın çıktı. Peki bu yangın çıktımı ? Yada sabotaj yapılarak yakıldımı ? Neticeye bakılırsa yakıldı gibi görülüyor. Çünkü bu yangınlar kendiliginden çıksa bile tedbirlerin alınmaması nedeniyle mevcut iktidarın sorumlu olduğu net bir şekilde ortadadır.

Tabiki yangın hala devam ettigine göre mevcut iktidarın yetersizligini İki şeye bağlıyorum. Birincisi THK’nu neden diskalifiye ederek yetersiz hale getirdiniz. İkincisi THK’nu işlefsiz hale getirerek yeni rant yerlerimi oluşturmak istiyorsunuz.

Tabi en önemlisi komşu ülkelerden yardım için yangın söndürme uçakları göndermek istemelerine ragmen neden kabul etmediniz. Yavaş ve gecikmeli davranmanızdaki özel bir neden varmıdır?

Net olarak şunu biliyoruz !

Mevcut iktidarın İtibarımız dedigi 6 Tane karadaki sarayları 1 Külliyesi 13  tane Uçan sarayları vede 4 Tane yüzen sarayı yangını söndürmemiştir. Diger ülkelere karşı Ülkemizin itibarını korumayı bırak tam tersine,ayaklar altına alınarak saatlerce bazı ülkelere yalvararak yangın söndürme uçağı istenmiştir… Bu iktidarın durumu ortada 19 senedir net görülüyor.

Yandaşlarına rant kapısı ve ihale yasası çıkartmaktan başka bir iş yapmadıkları ülkenin geldigi son halinden bellidir. Mevcut iktidar gidici olduğundan dolayı yatırım ve yapım işini sadece kendilerine yönelik yapıyorlar. Kimse’de asla umurlarında degildir. Gider’ken arkasına bile bakmaz bunlar…

Bu nedenle hiç bir hizmeti doğru yapmadıklarını açık ve net olarak biliyorsunuz… Peki gelelim boş konuşan şu muhalefetdekilere peki ne dersiniz?  Birazda gerçegi görelim. Mualefet olarak siz veya yönetimleriniz bugüne kadar hangi Afet önlemlerini aldınız.. Türkiye cumhuriyetin’de 30 Tane Büyükşehir belediyeleri vardır. Yıllık bütçeleri milyarlar’dır. 51 Tane il Belediyeleri vardır. Yıllık Milyonlar hesaplanıyor. 911 Tane ilçe belediyeleri vardır onlarında bir çoğunun,Yıllık bütçeleri milyonlara ulaşıyor..

Bu yangın ve afetlerin olduğu yerler kısmen Marmara , Çoğunlukla Akdeniz , ve Ege’de olduğuna göre biraz olsun bu afetlerin önlemlerini almak sizin yerel yönetimlerinizce almaları daha güvenceli olmazmıydı..

Bir büyük şehir iki il Belediyeleri bir araya gelerek ortaklaşa bir yangın söndürme uçağı almış olsalar, yerellere ait en az 10 tane yangın söndürme uçağı olurdu. Biraz olsun milleti düşünsünler millete hizmeti hak kılsınlar. Harun gelip karun gitmesinler.

Açtırmayın kutuyu söyletmeyin kötüyü((ama şimdi sırası degil,Elbet zamanı gelir yakındadır.))

Geçmişi karanlık olanların yakma ve öldürme azmi büyük olur…Tabiatın tercümana ihtiyacı yoktur. Onun güzelligini ve varlığını anlamak için açık bir ruh iyi bir merhamet yeter. Eger tabi buda sizde varsa diyor ve haftaya tekrar ilkgün gazetesinde ve ilkgunhaber.com da görüşmek dileğiyle, hoşca ve dostca kalın… 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.