“SEÇİME DOĞRU SICAK GÜNLER”

Değerli Okurlarım ! Doğrusunu söylemem gerekirse her ay bir seçim olsun isterim. Çünkü Yirmi yılda verilmeyen hizmetlerin kutusu, bir anda açılı verdi… Peş peşe verilen vaatler,sözler,deme gitsin. Peki bu kadar imkan vardı ise, yıllardır bu millete niçin kan kusturdunuz….  Evet bu ülkede her türlü imkan olanaklar vardır elbette… Önemli olan onu zamanında kullanarak insanları mağdur etmemektir. Fakat var […]

Yayınlama: 23.04.2023
A+
A-

Değerli Okurlarım !

Doğrusunu söylemem gerekirse her ay bir seçim olsun isterim. Çünkü Yirmi yılda verilmeyen hizmetlerin kutusu, bir anda açılı verdi… Peş peşe verilen vaatler,sözler,deme gitsin. Peki bu kadar imkan vardı ise, yıllardır bu millete niçin kan kusturdunuz…. 

Evet bu ülkede her türlü imkan olanaklar vardır elbette… Önemli olan onu zamanında kullanarak insanları mağdur etmemektir. Fakat var olan o imkanlar, yandaş ve çetelerinize aktarmaktan bir türlü halka sıra gelmiyordu….

20 yıldır bu güne kadar önce ceplerinizi, sonra kutularınızı ve kasalarınızı doldurmanın mücadelesini hep verdiniz. Şimdi yolun sonu görününce, bir bir vaatleri  döktürmeye başladınız. Nasıl olsa boş vaatler vermekle bitmiyor ve bitmeyecek gibi görülüyor. Seçimden sonra hepsini unutur gidersiniz. Kim sizden hesabını soracak diye düşünebilirsiniz. Ama hiç aklınızdan sakın geçirmeyin. Bu milletin acısı öyle bir çırpıda bitmez… Öyle bir acıdır’ki bu hem can kaybı hem mal kaybı yaşanılmıştır. Bıçak şah damarına dayanmış olsa bile bu acı asla unutmazlar. Hesabını sandıkta elbet sorarlar, sormasına’da, tabi sizde oyun çok olduğu için sonuç ne olur ? Ne olmaz…İşte onun  orasını bilemem…

Yıllardır iktidar bu ülkeyi bu hale getirdi’de peki bunların karşınızdaki muhalefet Partileri ne yaptı ? Hiç bir şey yapmadılar. Sadece kendi Milletvekili maaşları ve özlük haklarına gelince menfaat ve çıkarları için sizinle oy birliğiyle aynı çuvala girdiler. Bence bu millet elbet bunları’da biliyordur….

Ancak millet bir çaresizlik içerisinde, yinede bir kurtuluş için bir kıvılcımın yanabilmesi için kendi çapında mücadele vermeye çalışıyor.

Gelelim bir başka oyuna:  İyi parti lideri olan Meral baştan beri bazı kurguları hazırladı. Oyun bozanlığa doğru’da gitti. Baktı’ki papuç pahallı, etrafında kimse kalmayacak, manevra yapmak zorunda kaldı Bahaneyi’de iki Belediye başkanı olduğunu gösterdi. Tabii kimsenin bu hamleye inanmadığı açık ve net görüldü. Şimdi yeni bir oyun kurmuş, gittiği her toplantıda ağzından düşürmediği bir kelime vardır. Cumhuriyet Halk partililerden bir oy Kılıçdaroğlu’na bir oy iyi parti’ye, Meral Akşener aklı sıra, topal ördek yaratacak bu millet’le dalgamı geçiyorsun….

Meclis gücü olmayan bir Cumhurbaşkanı ayağının biri ve kolunun biri yok demektir. Böyle bir iktidar biçimi, Halka hizmet vermekte eksik kalır. Kaldı’ki Meral Akşener senin geçmişte verdigin sınavların güven verici olmadığı gibi, üstünü kapattığın failli mechulleri ve susurluk çetelerini hiç kimse unutamaz. Sen bunu çok iyi bilmen gerek….Seçmen bunları göz önünde bulundurarak güçlü Başkan güçlü Parlemento diyecegi için sana oy vereceklerine inanmıyorum.

Başka bir konu bazı bölgelerde Milletvekili adayları hem partililerin, hemide seçmenlerin içine sinmiyor. Bu konuda bir zat bana bir çok şikayet ve zerzenişlerini dile getiriyorlar. Evet çok doğru ve haklıdırlar. Bir çok yerde resmen partililere karşı soykırım uygulandı. Aday olan bazı künyesiz yalaka takımı’da, yinebir kelime öğrenmişler…..Ya ne yapalım bu seferlik böyle olsun. Kol kırılır yen içinde kalır diye…

Bunu Söyleyenlere’de bir cevabım kapak olsun. Kol bırakmadınız’ki yen olsun. Parti içindeki filizleri kökünden kestiniz. Buna dayanarak şunu söylemek isterim acıyı bal eyleyin ama ve lakin kasadaki çürük olan elmaları çıkarıp atın ki diger elmaları çürütmesin.

Geçen yazımda yazmıştım. İsimleriyle açıklamıştım İzmir seçmeninin  duyarlı ve esaslı davranacağına inanıyorum. Bir sonraki yazımda o kişilerin durumlarını tekrar yazacağım. Bunların hepsi söz verirler, ancak kapıdan çıkınca unuturlar. Çünkü kendilerine göre sınıflandırılmış Troller kurmuşlar…. Bakın Ak troller, Kırmızı troller, Sarı güneşli troller Birde Mavi troller ve diğerleri hepsi cephanelik gibi iftira ve yalan torbaları boynunda hazır. Sıkışınca hemen bir yalan veya iftira çıkarıp ortaya bırakırlar. İşin yoksa uğraş dur. Başkasının yaptığını hemen görüp manuple ederler, ama kendi yaptıklarını hiç görmezler. 

Asl olan öz verili olmanızdır. Eger siz kendi yaptıklarınızı görmemezlikten gelerek öz eleştiri yapmazsanız, eleştirdiklerinizden farklı olamazsınız. Ayrıca başarılı olamazsınız . Yapılan hataların sonucunda olumsuz bir durumun hesabını partililere veremezsiniz. 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.