Bay Kemal’e Yoldaş Olmak Hiç’te Kolay Değil

Sen kim Kılıçdaroğlu’na yoldaş olmak kim be Adam.

Yayınlama: 26.07.2024
Düzenleme: 26.07.2024 12:41
A+
A-

Yoldaş olacaksan İçinde yatan kinini kibrini, bedeninden atman gerek. Kişisel çıkarını maddi beklentini kalbinden söküp atman gerek. Sen kim Kılıçdaroğlu’na yoldaş olmak kim be Adam.

Daha düne kadar etrafında dönüp el pençe durduğun, sahte timsah gözyaşları ile yere göğe sığdıramadığın kişinin arkasından, zoomcularla birlikte ihanet içerisinde olan sen değilmiydin? Hak Hukuk Adalet yolunda gerçeğin ve halkın yanında onurluca mücadele edenlerle yol yürümek, elbette her babayiğidin kari değil ve bu yola elbette,haramzade ve ihanetçiler asla giremez. Kılıçdaroğlu ile yol yürümek onurluca bir duruş ister…

Sen olsa olsan, ancak ve ancak,  miladı dolanın yerine tekrar hazırlanmak ve yetiştirilmek istenen, BOP projesinin yeni başkanı yapılmak istenen kişinin kuklası olmaktan öteye varamazsın.Gerçi oda seni sildi gibi görünüyor. Senden lider ve devlet adamı olmaz ve görünüşe göre asla’da olmayacak gibi görülüyor. Sen ancak  mikrofon karşısında, Cak cak konuşmaktan öteye,başka bir şey yapamazsın. Siz kendi şahsi makam ve çıkarlarınız için gaflet ve delalet içerisinde olabilirsiniz. Ancak bu ülkenin yurtseverleri asla sizin gibi olmayacaktır.Bunu’da iyice kafanıza sokun.

CHP’nin bir önceki genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu açıklandığı gibi seçimleri asla kaybetmedi,içeriden ve dışarıdan kaybettirildi. Sandık sonuçları ve seçimler tamamen manipüle edilerek, hakim sermaye sınıfları eliyle, İktidar ve parti içi işbirlikçileri ile seçim mevcut şu anki yönetime o günün şartlarında bilinçli olarak hediye edilmişti.

31 Mart Seçimlerine gelince; yokluk ve yoksulluk içerisinde adeta canından bezmiş hale getirilen halkın iktidara olan tepkisinin ve Sn Kılıçdaroğlu’nun ülkede başlattığı uzlaşı siyasetinin halk üzerinde bırakmış olduğu etkinin eseridir. Bunun aksini iddia etmek, hayal dünyasında yaşamaktan öte bir şey değildir.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Sarayda oturanların elini neden sıkmadığına ilişkin” çıkışına CHP’nin şu anki Genel Başkanı Özgür Özel’in vermiş olduğu yanıt akla hizan…

Bakın ne diyor Özgür Özel: Kemal Kılıçdaroğlu’nun söylediklerini ben niye üstüme alayım . 31 Mart’ta ben 1. parti oldum. Kemal bey hiçbir zaman 1. Partinin lideri değildi. “Çok çalıştık ama olmadı.” Olsaydı;  o da şu an benim dediğimi yapardı.

Olmadı Sn Özel olmadı bu açıklama nahoş bir açıklama olmuştur. Sen. Erdoğan gibi 1. Parti olup, 2. Partinin elini sıkmayanlardan olmadım diyebilirsin. Ancak kendi tavrına Kılıçdaroğlu’nu ortak etmek siyasi bir ahlaksız ve omurgalı bir duruş eksikliğidir.Sen bildiğin yoluna devam edebilirsin. Ancak bizi alet etme. Şunu’da asla unutma her akşamın mutlaka bir sabahı olacaktır….