SİYASETİN GÜVENİLMEZ POLİTİKACILARI

Merhaba degerli okurlarım ve Degerli dostlarım. Bir çok kez açıklamıştım siyaset yapmak ülkemizde zarürü bir ihtiyaç haline gelmiştir. Çünkü insanlar ekmegini aşını işini kaybettiginde, o ülke yapısını ve güncel ekonomik degerlendirmesini yaparlar. Buda siyasetteki çalışmaların devamıdır. Fakat bir şey vardır’ki politikacı olmak halkı veya karşındaki  kişiyi yada kişileri küçümsemek demektir. Şimdi gelelim asıl siyasetçi kim ,Politikacı kim gelin bir […]

Yayınlama: 08.02.2021
A+
A-

Merhaba degerli okurlarım ve Degerli dostlarım. Bir çok kez açıklamıştım siyaset yapmak ülkemizde zarürü bir ihtiyaç haline gelmiştir.

Çünkü insanlar ekmegini aşını işini kaybettiginde, o ülke yapısını ve güncel ekonomik degerlendirmesini yaparlar. Buda siyasetteki çalışmaların devamıdır. Fakat bir şey vardır’ki politikacı olmak halkı veya karşındaki  kişiyi yada kişileri küçümsemek demektir.

Şimdi gelelim asıl siyasetçi kim ,Politikacı kim gelin bir buna bakalım. CHP,si 2019 yerel şeçimlerinde İZMİR,de halkın iradesiyle 25 ilçe Belediyesini kazandı. Asıl olan halkın teselli ve sevincini İZMİR,lilerce yaşanmış olmasıdır. Tabi’ki hepimiz aynı duygu ve sevinci hep beraber yaşadık. Şimdi bakalım neler olmuş? Menemende hangi oyunlar varmış,gelin bu oyunların üstünü kapatmayalım…
1-Deniz karakurt :Yerel şeçimler döneminde Meclis üyesi adayı olmadan 2 ay öncesi partiye üye oluyor. 2-Meclis üyesi olduğu günden itibaren Serdar Aksoy,a karşı Mualefet yaptığını kendi ağzıyla övünerek ifade etmiştir. Bu süre içinde CHP,de olan Belediyeyi hile yoluyla AKP zapt etti. AKP’nin bunları yapması doğaldır. Eline geçen fırsatı degerlendirdi
 
Çünkü; CHP’nin kapısını açık bırakan kendi içindeki kişidir. Hırsızın gaspçının içeri girmesine imkan verilmiştir. İl Başkanı Deniz yücel ne Yapmıştır. Bunu itiraf eden kişi hakkında bir işlem veya herhangi bir şey yapmışmıdır? Hayır yapmamıştır.
Acaba neden yapmamıştır?  Araştırın !
 
Burda AKP,nin hileyle aldığı Belediye’de ilk icraatı, işçiyi Emekçiyi ekmeginden etmiştir.
Sorumluları kimlerdir ? Evet işten çıkaran AKP,li Aydın Pehlivan olmuştur. Peki Deniz yücel ne yapmıştır? Şöyle bir açıklama yapmış:
Yaptığıniz TCK,ya göre suçtur. Işçi,nin Emekçinin Ekmegiyle oynayan biri o koltukta oturamaz. Tamamen doğru, her kes bunun suç olduğunu biliyor anladık…
Peki bu suçlara yol açan, fırsat veren Deniz Karakurt ve Deniz Yücel sizler nasıl o koltuklarda oturuyorsunuz diye adama sormazlarmı!
Anlamış degilim vicdanen rahatmısınız. Bakın size bir önerim Menemeni sadece bir ilçe olarak görmeyin. Menemen 1930,da Mustafa Fehmi Kubilay’ın ve şehit Arkadaşlarınin kanıyla kazanılmış bir önemli noktadır.  Bence sizde buna istinaden, üstünüze düşeni bir kere olsun yapın. Bu durumu Menemen’de ve İZMİR,de oy vermiş bütün partili partisiz her kesin araştırmasını istiyor ve yapacaklarına inanıyorum.
Oylarına sahip çıkarken, o oyları Altın tepside birilerine sunan kişi ve diger üç kişinin  bulunmasını sağlamak ve gerekeni yapmak halkın iradesini sağlamaktır.
Menemen ve Urla,da oylarına sahip çıkmak adına, herkesin  bunlardan yapılanın hesabını sormak, oy vermiş her ferdin en doğal hakkı olduğuna inanıyorum.
Hiç kimsenin kendi kişisel emelleri  ve mevki makamları uğruna, oy veren halkın emeklerini
heba etme hakkına ve CHP’ne zarar verme hakkına sahip degil diyoruz. Haftaya tekrar değişik konularla İLKGÜN Gazetesi ve ilkgunhaber.com da görüşmek dileğiyle hoşca ve dostca kalın…

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.