“BOZUK YAPININ İÇİNDE, OYUN KURUCU DÜZENBAZLAR”

Yayınlama: 16.11.2023
A+
A-
4-5 Kasım da CHP’nin 38. Olağan kurultayı yapılmış oldu. Peki; bu kurultay sizce nasıl geçmiş olabilir ?  Değişim diyerek yola çıkan bir kesim, her türlü oyun kurarak hedefe ulaşmak adına her yolu mübah sayarak, hedeflerine ulaşmışlardır.
Bu yol kendileri açısından zafere giden bir yol olduğu için oyuncularla, çarkı bozuk olanlar her zaman düzene uyum sağlayan düzenbazlar için tamda uygun bir seçenek haline gelmiştir.
Değişim diyerek yola çıkanlar bir bakalım nasıl bir değişim yapmış oldular. Sadece sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu değiştirdiler.Bumudur sizce değişim ne dersiniz ? Bence bu değişim sadece büyük oyunların tezgahlandığı Feto ile iltisaklı olanlar’la , İngilizlerin kucağına oturmuş olan
Ajanların kurmuş olduğu bir oyundur.
Açık ve net olarak görüldüğü gibi bu oyun bu gün değil Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı tam 2013 de başladı ve 2019 da netlik kazandı. Devamlı Kılıçdaroğlu’nun altı boşaltılarak yanlış yönlendirmeler yapan bu düzenbazlar, bu oyunların başını çekiyorlardı.
O dönemlerde de ben yazılı ve sözlü uyarılarımı yapmaya çalışmıştım. Bu makam ve mevkilere önerilen feto’cu ve ingiliz ajanlarının sızmaya çalıştığını ve güvenirliğinin olmadığını, bunlara asla sırtını dönmemesi gerektiğini sorumlu olan makama iletmiştim.
Bugün yaşananlara baktığımızda, tarih huzurunda haklı çıkmak istemezdim. Çünkü;  bu gibi düzenbazların Anası para,Babası para, kişilikleri yalan,  makamı talandır.
Ayakta durabilmek ve amaçlarına ulaşmak için insanları kandırıp, satın almak ve amaçlarınız doğrultusunda onları kullanabilmektir. Bu da zaten bu tür kişilerin genlerine işlemiştir.
Aksi halde bunlar toplumda tanınmazlar. Halkın içinde yer bulamazlar erir giderler. Kendilerini göz önünde gündemde tutabilmek için bütün hayatları entrika oyun ve düzenbazlık üzerine kuruludur.
Şu an dahi aynı senaryo ve oyunlarına hala devam ediyorlar. Efendim yok Kemal Kılıçdaroğlu’nun  evine gidip kahvesini içmek, yok bu kadar mücadele vermiş saldırılara maruz kalmış K.Kılıçdaroğlu’ na selamlar saygılar göndermek….Yapılan bu yalakalıkların arkasındaki asıl nedeni çok iyi biliyorum.
Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na güvenmiş oy vermiş, beraber yol yürümüş çıkar ve menfati için satmayan ve satın alınması mümkün olmayan milyonlarca Halk hareketinin mensupları vardır. Ve her zaman tüm destekleriyle doğrunun yanında ve yanımızda olacaklarından asla hiç
şüphemiz yoktur. İşte bu güven ve duygu içerisinde olan canlarımız aynı zamanda, Devrimci, Demokrat, Aydın namusunu ve şerefini çıkar için satmayan milletimizin onurlu evlatları, sizin gibi yalakaların yalanlarına ve düzenbazlıklarına inanacak kadar saf değiller.
Arkadan hançerleyerek tuzak kurarak sırtı sıvazlayarak işlemiş olduğunuz bu oyunları, bu canlar, bu toplumun evlatları  yeri ve zamanı geldiğinde açık ve mertçe, sizin gibi kalleşlik yapmayarak, yüzünüze karşı hesabını bir şekilde soracaklarından emin olabilirsiniz.
Sakın ha bu tavrı bir nefret veya öç alma şeklinde görmeyin. Sadece hak ettiğiniz şekilde ve hak ettiğiniz yerde olmanız için, milletin sizin gibilere uygun gördüğü, bir karanlığınıza gömecekleri gün elbette kaçınılmaz olmuştur.
Tam 23 yıldır CHP’nin her İL ve İLÇESİNDE özverili bir şekilde çalışma içerisinde oldum. Ne bir makamım oldu, nede bir adaylığım oldu. Bir çoğunuz beni iyi tanır. Ben partimizin iktidar olması için çalışırken, her yere kendi imkanlarımla ve olanaklarımla giderken, bugün değişimin öncülüğünü yapanlar, hem mv  maaşlarını alarak, bir yerde toplantıya gittikleri zaman cebinden beş kuruş harcamadan, bütün giderlerini ve harcamalarını halkın parasından yani genel merkezden alıyorlardı. Birde gittikleri İl de İl başkanlığınca veya Belediye Başkanlığınca
harcamaları karşılanıyordu.
İşte bunların; Demokrasi anlayışı ve Halkı savunma anlayışı bu kadardır. Menfaat ve çıkar odakları içerisinde yetiştikleri için, deveyi hamuduyla götürmenin hesabı içerisinde olanlar, bize değişim diyerek, yalan furyalarının ihanetlerinin üstünü kapatamazlar.
Değerli Okurlarım…
Şunu asla unutmayınız… değişimin öncülerini çok yakında iyi tanıma fırsatı bulacaksınız. Bunların bugüne kadar kimlerle iş birliği içinde olduklarını, neler yaptıklarını, kimlere hizmet ettiklerini araştırmak kaydıyla, ortaya koymaya çalışacağım.
Başından bu güne kadar bize güvenmiş yanımızda olan, omuz omuza mücadele vermiş her dost arkadaş ve tüm vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Bizler buradayız alanlarda ve her zaman meydanlarda, her yerde her ortamda, ihanetçilere karşı mücadelemizi verecegiz… Feto ve İngiliz uşaklığı yapanların ipliğini pazara çıkaracağız.
Ama bir fark koyalım. Biz onları satmayacağız, satmak onların işidir. Onlar satıp almayı çok iyi bilirler. Satmak ve ihanet içerisinde olmayı sanırım ingiliz piyasasından çok iyi öğrenmişlerdir. Ne diyelim bunların işi budur. Bizimde işimiz er geç bu ihanetcilerden bir gün mutlaka Halk Adına Hesap sormak olacaktır.  Kalın sağlıcakla…

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.