Çetin,CHP il ve ilçe örgütleri tarafından yalnız bırakıldı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Adana’da Çukurova Belediyesi’nin toplu açılış ve temel atma töreni için  18 Mart 2018 tarihinde  Pazar günü çeşitli ziyaretlerin ardından Yurt Mahalle muhtarlığı önünde hazırlanan platform’dan halka seslendi. Günler öncesinden yapılacak olan bu etkinlikle ilgili çalışmalarını yürüten Çukurova belediye başkanı Soner Çetin,Genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun yapacağı bu ziyaretle ilgili ön çalışmaların’da CHP […]

Yayınlama: 20.03.2018
A+
A-

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Adana’da Çukurova Belediyesi’nin toplu açılış ve temel atma töreni için  18 Mart 2018 tarihinde  Pazar günü çeşitli ziyaretlerin ardından Yurt Mahalle muhtarlığı önünde hazırlanan platform’dan halka seslendi.

Günler öncesinden yapılacak olan bu etkinlikle ilgili çalışmalarını yürüten Çukurova belediye başkanı Soner Çetin,Genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun yapacağı bu ziyaretle ilgili ön çalışmaların’da CHP il ve ilçe örgütleri tarafından adeta yalnız bırakıldı.

Ben varsam olur mantığı işletilmeye çalışıldığı gözlerden kaçmadı.Oysa partinin genel başkanı bir dizi açılış ve ziyaretler için Adana’ya geliyor.

CHP Adana  il ilçe örgütleri ,Seyhan belediye başkanı ve bazı gizli eller,Çukurova belediye başkanı Soner çetin’i  zor duruma sokma uğruna, hiçte hoş olmayan parti ilke ve ahlakına sığmayan davranışların sergilenmesi,sanılmasın kamuoyunda bilinmiyor.

 Meslenin acı yanı,bahsı geçen sözüm onlara,bu beyefendiler,hanım efendiler, partinin medeni iftaharları,bir partili olarak ,sanki  kendi  üstlerine düşen görevleri yapmış gibi, sıkılmadan genel başkanla birlikte aynı kare içerisinde olmaya çalıştılarını esefle izledim.

Partinin Çukurova ilçe başkanı,Sarıçam ilçe başkanı,ilçelerin kadın kolları,gençlik kolları gerçekten üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirebildilermi?

Kafalarda dolaşan bazı soru işaretlerine cevap beklemek herkes kadar,bir partili olarak sanırım bizlerinde hakkı olduğuna inanıyoruz.

Umduklarını bulamayanlar,umutsuzca genel başkanla aynı karede olmaya çalıştılar. Adana genelinde gücü oranında çaba sarfetmeye çalışanlara asla hiçbir sözümüz olamaz.Emek en yüce değer olduğuna inanıyorum.

Bu etkinlikle ilgili Yurt mahallesinde bulunan 1500 Apartman’a ,Çukurova belediyesinin kendi olanaklarıyla her binaya duyuru broşürleri dagıtıldı.Anonslar yapılmaya çalışıldı.Bu etkinlik daha görkemli olabilirdi.Genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu daha çok yoğun katılıma hitap edebilirdi.

Adana il ilçe örgütleri uygulamalarıyla yapılan bu etkinlikte sınıfta kalmıştır.Hiç kimse kusura kalmasın.Gerçekleştirilen bu ziyaret ve etkinlik’te bu kadar yoğunluğun’da olmasını sağlıyan parti il ilçe örgütlerinden ziyade,Kılıçdaroğlu’nun şahsında sivil toplum örgütlerinin göstermiş olduğu çaba ve katkılarıyla oluşmuştur.

Partinin kongreleri bitmiş,kurultayları bitmiştir.Önümüzde yerel seçimler,genel seçimler ve 2019 cumhur seçimleri bulunmaktadır.Birlik ve beraberlik içerisinde olunması gerekir’ken,hala kişsel hırslar ugruna bu ayrılıklar niye? Sorunun cevabını tüm partililer iyi algılamak zorunda olup,ülkenin çıkarlarını ve toplumsal çıkarları gözeterek daha çok  çalışılması gerekir.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.