CHP İçerisinde esen hoyrat rüzgar

24 Haziran seçimleri sonrasın’da harekete geçen gizli eller,CHP içerisinde hoyrat bir rüzgar estirme peşindeler.Millet ittifakının başarısızlığını Kemal Kılıçdaroğlu’na yıkmaya çalışan bazı kesimler,Kılıçdaroğlu’nu başarısızlıkla suçlasa da ben buna asla katılmıyorum. Eğer burada suçlu aranıyorsa,asıl suçlu partiyi kendi şahsi çıkarları için her fırsatta acımasızca Kılıçdaroğlu’nu yerden yere vurmaya çalışanlardır. Kılıçdaroğlu daha ne yapsın,Ülkenin çıkar ve menfaatleri için,büyük […]

Yayınlama: 26.06.2018
A+
A-

24 Haziran seçimleri sonrasın’da harekete geçen gizli eller,CHP içerisinde hoyrat bir rüzgar estirme peşindeler.Millet ittifakının başarısızlığını Kemal Kılıçdaroğlu’na yıkmaya çalışan bazı kesimler,Kılıçdaroğlu’nu başarısızlıkla suçlasa da ben buna asla katılmıyorum. Eğer burada suçlu aranıyorsa,asıl suçlu partiyi kendi şahsi çıkarları için her fırsatta acımasızca Kılıçdaroğlu’nu yerden yere vurmaya çalışanlardır.

Kılıçdaroğlu daha ne yapsın,Ülkenin çıkar ve menfaatleri için,büyük bir devlet adamlığı anlayışıyla,her türlü fedakarlığı yapmaktan başka ne yapmıştır.

24 Haziran seçimlerinin adil ve eşit bir biçimde gerçekleştiğini hiç kimse bana anlatamaz.Devletin her türlü olanaklarını kullanacaksın,ondan sonra adiliyetten bahsedilecek.

24 Haziran seçimlerinde CHP’nin oy oranı düşmüşse,bunun somut nedenini dışarıda aramaya gerek yoktur.Parti içerisinde’ki  dış uzantılı belirli güçlerin Kılıçdaroğlunu pasifize etmenin bir ürünüdür.

24 Haziran seçimlerinde AK Parti vekil sayısını artıramamıştır.CHP vekil sayısını artırmıştır.Ayrıca HDP’nin barajı geçmesinden daha doğal bir şey ne olabilir’ki ? Kılıçdaroğlu’nu bu konuda suçlama faktörünü asla kabul etmiyorum. HDP’nin sonuçta barajın altında kalmaması sevindiricidir. Aksi hali  AK Partinin 60-70 vekil daha fazladan çıkarması kaçınılmazdı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.