Haydi Halkımız Sandıga

Tüm değerlerin 21 yıllık süreç içerisinde tek tek yok edilmeye çalışıldığı bir sürecin nihayet sonuna gelindi. Bu seçim var olma ve yok olma seçimidir.

Yayınlama: 10.05.2023
A+
A-

Bu seçim; Hak hukuk ve Adaletin, Türkiye’de tam olarak uygulanmasına vesile olacak olan bir adımın atılmasına veya tamamen yok olmasına neden olacak bir seçimdir. Tüm değerlerin 21 yıllık süreç içerisinde tek tek yerle bir edilmeye çalışıldığı bir sürecin sonuna gelindi. Bu seçim, ülke halkı olarak var olma veya tamamen yok olma seçimidir.

İnsanlar aclık sefalet, yokluk ve yoksulluğa mahkum edilmiştir. Ekonomik sıkıntılar ve huzursuzluk insanların canına tak etmiştir. Yaşanan sıkıntılar sonucu nice aile içi dram yaşanır’ken, nice yuvaların yıkılmasına sebep olunmuştur.Tüm bunlara rağmen utanmadan sıkılmadan, hergün yandaş medya ekranlarında boy gösterenler, yalan iftira itibarsızlaştırma ve ayrıştırma sanaryoları ile, halkın inanç ve duygularını istismar ederek, din iman vatan bayrak edebiyatı üzerinden kendilerine siyasi rant ve çıkar elde etmenin gayrati içerisindedirler.İnsanlar aç sefil perişan, yokluk ve yoksulluk içerisinde yaşar’ken, hiç kimsenin dinle vatanla, bayrakla bir sorun ve derdi yoktur ve olamaz. Tüm bu istismarlar inanıyorum 14 Mayıs akşamı son bulacaktır.

Ülke’ye barış ve Adaletin tescili için 14 Mayıs seçim günü her vereceğiniz kutsal oylarınızla, ülke ve ülke insanlarının kaderi belirlenecektir. Bu seçimin tek adayı ve patronu vardır. Oda Türkiye halkıdır.

Ekmeği, suyu, geleceği çalınmış işciler, emekciler, köylüler, dul, yetim, emekli ve memurlar, yani kısacası 85 milyon Türkiye halkı kendinin ve ülkenin geleceğini tescilleyeceklerdir. Bu seçim hak ve özgürlükleri ellerinden alınmış,milyonlarca insana reva görülerek, köleci bir toplum yapısı oluşturmanın gayreti içerisinde olanlarla, onları bu köleci yaşam anlayışından kurtaracak olanlar arasında olacak bir seçimdir.

Buradan bir kez daha ülkemin tüm güzel düşünen insanlarına seslenmek istiyorum. 14 Mayıs günü tüm sıkıntılardan kurtulabilmenin, arayış ve belirleme günüdür. Ya yaşadığınız sıkıntılardan dolayı, kaybolan neşenize yeniden kavuşacaksınız. Yada vereceğiniz her oyunuz’la köle olmak için biat etmeye mahkum olacaksınız. Tercih sizindir….

Her birimizin inanıyorum refah, huzur ve adalet hasretiyle yanıp tutuştuğunu  izliyorum. Hakça ve insanca yeni bir düzen kurmak elimizdedir. Bura’da asıl mesele sağ sol, Alevi, sünni, Kürt, Türk meselesi değildir. Ülkenin tüm değerleri tek tek yok edildi.Ülke bir avuç azınlığa ve dışa bağımlı hale getirildi. Üretim yok edilerek, dışa muhtaç hale getirildi.

Ülkede tüm insanların barış içerisinde yaşayarak, kardeşce özgürcesine, aşının işinin olduğu ve karnı tok bir şekilde, güzelim ülkemizde, huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşamasından daha güzel ne olabilir’ki? Herkesin inancı ve siyasi düşüncesi kendinedir. Siyasi çıkar ve menfaat uğruna insanları kamplara bölmek, Türkiye halkına yapılan en büyük kötülüktür.

14 Mayıs’ta haydi sandığa…

Bu ülke’de onuru ile çalışan, ama geçinemeyen, ülkemin güzel insanları, artık durma ve susma zamanı değildir. Kendiniz, sevdikleriniz ve çocuklarınızın geleceği için oy vereceksiniz. Bu çürük ve çarpık düzeni elbette sizler oylarınızla değiştireceksiniz….

Birleşe birleşe kazanacağız

Haydi dostlar, haydi ülkemin güzel insanları,14 Mayıs’ta mutlak’a sandığa gitmeliyiz. Ülke’de korku imparatorluğu yaratılarak, baskı ve sindirme ile insanları susturmaya çalışanlara ve bu zulme son vermeye, zam zülüm ve işkence’ye dur demeye, çocuklarınızın geleceğini çalanlara karşı, görev yapma zamanıdır. Haydi sandığa…

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.