GİZLİ DÖNEN OYUNLARA DİKKAT

Maral’ın bir gün mutlaka marazlık yapacağını ve kesinlikle güvenirli olmadığını, 2018 yılından bu güne kadar dilimin döndüğü oran’da ilkgunhaber.com adlı internet sitesinde İLKGÜN Gazetesinde ve sosyal medya sayfalarımda’ki yazılarım’la her ortamda veya yüz yüze kaldığımızda, Sn Kemal Kılıçdaroğlu’na defalarca Maral Hakkında düşüncelerimi aktararak, bir yerine bin defa düşünmesi gerektigini anlattım. Demek’ki mualesef anlatamamışız. Kemal bey Toplama kampıyla yürümeyi ve güven duymayı tercih […]

Yayınlama: 05.03.2023
A+
A-

Maral’ın bir gün mutlaka marazlık yapacağını ve kesinlikle güvenirli olmadığını, 2018 yılından bu güne kadar dilimin döndüğü oran’da ilkgunhaber.com adlı internet sitesinde İLKGÜN Gazetesinde ve sosyal medya sayfalarımda’ki yazılarım’la her ortamda veya yüz yüze kaldığımızda, Sn Kemal Kılıçdaroğlu’na defalarca Maral Hakkında düşüncelerimi aktararak, bir yerine bin defa düşünmesi gerektigini anlattım. Demek’ki mualesef anlatamamışız. Kemal bey Toplama kampıyla yürümeyi ve güven duymayı tercih etmiştir.

Maral marazlık yaptığı 2 Mart gününe kadar kamuoyunda adı geçen bu iki Belediye başkanlarıyla hangi görüşmeleri yaptığını düşünmeden geçemeyiz

Bakınız Allah aşkına ne demişti Maral, Halk sizi göreve çağırıyor diyerek seslenmişti iki CHP’li belediye başkanına… Bu şekilde hitap ettiğine göre demek’ki daha önceden yapılmış olan bir pazarlığın vermiş olduğu bir cesaretten kaynaklanmış olması gerekiyor diye düşünüyorum.

Tüm bu sezlenişte bulunan birinin bu saatten sonra, yani  Maral’ın Masaya tekrar oturması demek, gelecek’te olan iktidar’a düzenlenecek olan en büyük bir ihanet ve suyikast demektir.

Tabi Maral bu konuda uzmandır. Kendisi suikastların üstünü kapatmaya alışkın bir siyasetçidir. Benim düşündügümü, sanırım sağlıklı düsünen her insan düşünüyordur.

Kemal bey bu saatten sonra gerçekten daha’da cesaretli olmalıdır. Mevcut masaya’da daha çok dikkat ederek, asıl olan partinin öz Evlatlarını ve sosyal Demokratları, Üçüncü ittifak’da olan SOL ve Sosyalistleri yanına alarak ittifak’ı güçlendirerek yol almalıdır. Parlamentoda temsili olan bir Partiden çekinmemelidir.

Ancak bu şekilde Bizans oyununu düzenleyen ve Arkasında olanların oyununu bozacaktır. Unutma her başarının altında samimi ve cesaret gerekiyor. İnanıyorum bu cesaret’le yürümeye devam edildiği an elbet millet üstüne düşen görevini yapacaktır.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.