Haksızlık karşısında susan,Dilsiz şeytan olmayacağız

Türkiye Emekliler Derneği Adana şube kongresinde yaşanan gelişmeler ve mevcut başkan Seyfi İyiyürek ve ekibinin pervasızca sergilemeye çalıştıkları Traji-komik oyunun bazı sahnelerinden bahsetmeye ne dersiniz? Bahsı geçen oyunun sahnelenme şeklini her yönüyle ele alarak,var olan acı gerçekleri kamuoyunun bilmesi babında,bizden yayınlanmasını talep eden başkan adayı Ethem Tunç,kaleme almış olduğu yazısını siz sevgili okurlara aktarmaya çalışacağım….. […]

Yayınlama: 15.03.2018
A+
A-

Türkiye Emekliler Derneği Adana şube kongresinde yaşanan gelişmeler ve mevcut başkan Seyfi İyiyürek ve ekibinin pervasızca sergilemeye çalıştıkları Traji-komik oyunun bazı sahnelerinden bahsetmeye ne dersiniz?

Bahsı geçen oyunun sahnelenme şeklini her yönüyle ele alarak,var olan acı gerçekleri kamuoyunun bilmesi babında,bizden yayınlanmasını talep eden başkan adayı Ethem Tunç,kaleme almış olduğu yazısını siz sevgili okurlara aktarmaya çalışacağım…..

TÜED Adana Şubesince sergilenen Tiyatro Oyununda,Sahnelenen Traji-komik oyunun Toplum ve Kamu vicdanında açtığı derin yaralar,yarınlarımız için umut ışıklarını söndürmekte,geleceğimize kaygı ve elem taşımaktadır.

Ben yaptım oldu mantığı,yada ‘’Atı alan Üsküdarı geçti’’ anlayışı bu toplum için bir ZİLLETTİR. Şu hususu hiç kimse unutmamalıdır. ‘’Ayarını Bozduğunuz Kantar,Gün Gelir Sizi de Tartar…! ‘’

Bu olup bitenleri kabullenmemiz,yada içimize sindirmemiz asla söz konusu olamaz.Konunun takipçisi olacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın.Konu bağımsız Türk yargısına taşınmıştır.

Her şart ve zeminde, şaşmaz duruş ve tavrımızla Hak’kın ve hukukun yanında olacağız. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytan olmayacağız.Topal karınca misali yangını söndürecek suyu yeter miktarda ve zamanında taşıyamazsak bile tarafımızı belli etmekten asla imtina etmeyeceğiz.

Halkımızın kendi haklarını kendilerine sunulan bir lütuf olarak görmemeleri gerekmektedir.Odun,kömür,makarna,döner,çanta vb.gibi sanki bir ikrammış gibi sunulanların aslında kendi paralarıyla alındığını farketmeleri gerekir.

Stockholm sendromu’nun ülke geneline yayılmış olması son derece kaygı vericidir.

Dünyanın hiçbir yerinde ve hiçbir tarihte kazanılmış olan haklar egemen güçler tarafından halka sunulmuş bir lütuf değildir.Tam aksine çok büyük mücadele ve bedellerle kazanılmıştır.

Yarınlarımıza umutla bakabilmenin ve çocuklarımıza yaşanılabilir bir ülke bırakmanın yolu dik duruş ve haksızlıklara direnmemiz ile mümkün olacaktır,diyen başkan adayı Ethem Tunç, Asla yapılan haksızlıkları unutmayacağız ve bunun peşini bırakmayacağız.

Yalan dolanla,her türlü entrika içerisine ,genel başkan Kazım Ergün ve bazı yöneticileri’de ortak etmekten çekinmeyen anlayışın,her yönüyle şahibelere açık olan yapılan seçim sonucunda,galip olarak ilan edilmesi vicdanlarda derin yaralar açmıştır.

Yaraları sarmak,derneğin tüm maddi olanaklarını seferber ederek,haksız bir şekilde,seçimi alabilmek uğruna pervasızca kullanan ve her şeyi mübah sayan bir anlayışın oradan uzaklaşmasıyla mümkün olacaktır.Yasal her türlü hakkımızı tüm mercilerde kullanmaktan kaçmayacağımızı belirtiyoruz diyen Başkan adayı Ethem Tunç,Gerçeği söylemek gerekiyorsa vicdanen,bu seçimin asıl galibi ,Ali Vuranay ve ekibi olmuştur.Hiç kimse kusura bakmasın,Seyfi iyiyürek hile ile bu seçimi almış olabilir.Ancak soruyorum,tüm uyarılarımıza rağmen,uyarıları dikkate almayan sn. divan başkanı ve aynı zaman’da derneğin genel başkanı olan Kazım Ergün,soruyorum Allah aşkına vicdanen rahatlarmı? Sorusunu sormaktan geri kalmadı….

Kalın sağlıcakla,bir sonra’ki yazımızla www.ilkgunhaber.com ve Bizim adana gazetesinde tekrar görüşmek dileğiyle….

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.