Yarın ne olacağız korkusu

Son dönemlerde ekonomi ve kurlarda yaşanan hareketlilik İşci köylü çifci esnaf ve işini kaybetme korkusu içerisinde her gün adeta ızdırap içerisinde yaşamını sürdürmeye çalışan insanların hali gerçekten her geçen gün daha bariz hissedilmeye başladı. Yarın ülkemiz’de, ülke halkının hali ne olacak sorusu bellekleri tırmalamaya başladı. İnsanlar adeta yarına ümüdünü yirmiştir. Çarşı Pazar ve marketlerde işyeri […]

Yayınlama: 20.12.2021
A+
A-

Son dönemlerde ekonomi ve kurlarda yaşanan hareketlilik İşci köylü çifci esnaf ve işini kaybetme korkusu içerisinde her gün adeta ızdırap içerisinde yaşamını sürdürmeye çalışan insanların hali gerçekten her geçen gün daha bariz hissedilmeye başladı.

Yarın ülkemiz’de, ülke halkının hali ne olacak sorusu bellekleri tırmalamaya başladı. İnsanlar adeta yarına ümüdünü yirmiştir. Çarşı Pazar ve marketlerde işyeri sahipleri her gün ve her an kur’da yaşanan oynaklık nedeniyle ürün fiyat listelerini değiştirmek zorunda kalıyor. Satılan ürün ertesi gün satılmış olan fiyatın üzerinde tekrar yerine katılmaya çalışılıyor.

Ekonomik sıkıntıların yaygınlaştığı, dövizdeki ani oynamaların yaşandığı, siyasi çalkantıların olduğu bir dönemi yaşıyoruz. İnsanlar bir tedirginlik içerisindedir. Ülkenin çıkar ve menfaatleri açısından siyasi erk bir an önce iktidarıyla mualefetiyle bir çözüm üretmelidir. Aksi hali Allah korusun sosyal patlamalara neden olacağını bilmek zorunda olduğumuzun farkına varmak zorundayız.

Aclıkla terbiye edilmeye çalışan insanların her an neler yapabileceğini aklıma dahi getirmek istemiyorum. Rüzgarın ne zaman nereden nasıl eseceğini kestirebilmek için kain olmaya gerek olmadığını belirtmek istiyoruz. Lütfen rica ediyoruz!

Ülkemiz’de gerçek anlamda sorumluluk sahibi olan tüm yetkili kesimlere sesimizi duyurmak isteriz. Vatandaş gerçekten sıkıntı içerisindedir. Sıkılacak artık bir kemerin kalmadığını ifade etmek istiyorum. İnsanlar Pazar sonunu bekliyerek çöplüklerden sebze meyve ve yiyecek toplar hale gelmişse sorun var demektir. Sorunun çözümü siyasi erkindir. Siyasilerin  ülkemizin içinde bulunduğu zor şartlar içerisinde dahi boş gündemlerle kısır çekişmelere girmesi, vatandaşın derdine derman olmuyor. Sıkıntıları çözebilmek adına ne yapabiliyorsunuz ona bakın!

Bu ülke hepimizindir. Başka bir ülkemiz yoktur. Çözüm üretmek siyasi erkin görevidir. İktidarıyla mualefetiyle bir an önce, vatandaşın ülkede sizden beklediği huzur barış ve ekonomik sıkıntılara çözüm adına, merakla ne yapacağını beklemektedir.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.