İnsanlığın düşmanı kan dökmeye devam ediyor

Vahşi Kapitalizm ve onun yayılmacı emperyalis kan emici güçleri Ortadoğu?yu kan gölüne çevirerek, insan kanı üzerinden yayılmacı politikalarına devam ediyor.

Yayınlama: 18.10.2023
A+
A-

Vahşi Kapitalizm ve onun yayılmacı emperyalis kan emici güçleri Ortadoğu’yu kan gölüne çevirerek, insan kanı üzerinden yayılmacı politikalarına  devam ediyor.

Dünya insanlığının baş düşmanı ABD’nin  sinsi plan ve yayılmacı politikalarının ortadoğuda’ki birinci derecede baş aktörü olan İsrail ve onun Siyonist yönetimi insanlıktan uzak, kural ve uluslararası hukuk tanımazlık’la Filistin’de sivil halka ve hastanelere yönelik gerçekleştirmiş olduğu saldırı ve katliamlarla, binlerce suçsuz günahsız sivil insanlara saldırdığı, bir kez daha gün yüzüne çıkmıştır.

Ancak başta ABD ve İsrail yönetimi asla şunu unutmasın. Kan ve gözyaşı üzerine kurulacak sözde bir zafer, çok iyi bilinsin’ki büyük insanlığın yenilgisi olacaktır.  Emperyalist yayılmacı politikalar dünyanın her yerinde olduğu gibi bu günde, yine Filistinde kan dökmeye devam ediyor.

Binlerce kilometrelerce uzaktan şavaş gemilerini tam tam sesleriyle Körfeze gönderen ABD insanlık düşmanı olmaya devam ediyor. Ancak ABD bunları yaparken ABD’nin dünya üzerinde hükmettiği ülkelerde bulunan piyon ve yönetici uzantılarının sahte timsah gözyaşı dökmelerine asla aldanmadık ve aldanmayacağız…

Ülkesine ve halkına ihanet eden her kim olursa olsun, gaflet delalet ve hıyanet içerisinde olabilirler. Ama bir gün bunun bedeli çok ağır olabilir. Hesap günü vardır. Kişiler;  İyi veya kötü yapmış olduklarının hesabını bir gün mutlaka hakka ve halkına vereceği günü asla ve asla unutmadan, zararın neresinden dönerlerse kendileri için belki bir  avantaj sağlayacaktır.

Hani ne diyor o koca Hünkar; “Nefsine ağır geleni bir başkasına tatbik etme”  Hakkın yaratmış olduğu bir can  ve insan olduğumuzu asla unutmadan ona göre adım atmak insanlığın hayrına olacaktır. Bu evren veya dünya herkese yeter. Yeterki adil ve şeffaf bir şekilde paylaşmasını bilelim. İnanın o zaman sorunlar kendiliğinden çözülecektir. 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.