Kaynamaya başlayan kazanda bakalım kimler yanacak

CHP’de kazan kaynamaya devam ediyor. 24 Haziran seçimlerinden sonra başlayan kurultay söylemleri nihayet gün ışığına çıkarak,16 Temmuz Pazartesi gününden itibaren CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı,değişim talebi için,Türkiye genelinde başlatılacak olan imza kampanyasına Adana’dada başlanıyor. Neymiş efendim ,CHP Genel başkanı Kılıçdaroğlu artık gitmeliymiş… Eeeee yerine Muharrem ince geçmeliymiş… Peki suçu neymiş  Kılıçdaroğlu’nun 9 defa seçim […]

Yayınlama: 15.07.2018
A+
A-

CHP’de kazan kaynamaya devam ediyor. 24 Haziran seçimlerinden sonra başlayan kurultay söylemleri nihayet gün ışığına çıkarak,16 Temmuz Pazartesi gününden itibaren CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı,değişim talebi için,Türkiye genelinde başlatılacak olan imza kampanyasına Adana’dada başlanıyor. Neymiş efendim ,CHP Genel başkanı Kılıçdaroğlu artık gitmeliymiş…

Eeeee yerine Muharrem ince geçmeliymiş…

Peki suçu neymiş  Kılıçdaroğlu’nun 9 defa seçim kaybetmiş,artık gitmeliymiş.Muharrem ince partinin oylarını % 30’lara çıkarmış,kılıçdaroğlu yerinde sayıyormuş….

Kılıçdaroğlundan lider olmazmış.Kılıçdaroğlu ile bu parti bir yere varamazmış…

Muhteremler seçimlerde çok  çalışmış yaaa …

Yapılan çalışmaya rağmen,seçimlerde başarı sağlanamamış.Kılıçdaroğlu gitmeliymiş. Bu söyleme kargalar bile güler.

Be hey utanmazlar,adam gecesini gündüzüne katarak bu ülkenin ve halkın çıkar ve menfaatleri için uğraş verirken,sizler şurda burada sözüm ona güya seçim çalışması yapıyordunuz.İndinizmi alanlara ,gittinizmi gerçekten varoşlara,samimi olarak kimin kapısını çaldınız,hangi garibanın derdine derman oldunuz.

Masa başlarında,çilingir sofralarınızda,oturduğunuz yerden ahkam keserek,sözüm ona hükümet kurdunuz,hükümet düşürdünüz.Vay efendim vay ,al sana seçim çalışması.Bey efendiler bireysel düşünmekten ,bir türlü toplumsal düşünemiyorlar.Ondan sonra seçim kaybettik falan filan….

Adana’da yaygara çıkaranların bir çoğunu yakından biliyorum,bireysel çıkarlarınız için göstermelik çabadan başka ne yaptınız’da kalkıp Kılıçdaroğlunu şu an eleştiriyorsunuz?

Adam bu partide milletvekilliği yapmış,ilçe başkanlığı yapmış,meclis üyeliği yapmış veya PM girmiş veya aday olmuş,seçilmiş veya seçilememiş.Her dönem ,her yere aday olmayı alışkanlık haline getirenler,listeye giremeyince başlıyor figana veya aleyhte çalışmalara….

Afedersiniz,palan düştü,eşek kaçtı misali yaygaraların ardı arkası kesilmiyor.Ya partinin aleyhinde konuşuyor,yada aleyhte çalışmayı kendilerine hak görüyorlar.Ondan sonra efendim parti başarısız. İnsan bir şeyi söylerken,önce kendine veya aynaya bakmalı…

Bunları söylerken elbette,bir yerlere aday olmak, herkesin en demokratik hakkıdır.Emek en yüce değerdir iddiasında bulunuyorsak,önce emek vermeliyiz.Bir insanın emeğini yok sayarsanız biraz insafsizlık olur.Kılıçdaroğlunu eleştirirken önce kendinize bakın ve kendinize sorun ben bu parti için ne yapabildim diye sorun kendinize…

Neyse burada esas konumuza geçelim.16 Temmuz günü Muharrem İnce lehinde imza kampanyası başlıyor.

Adana’da bu konuyla ilgili bayrak açanların başında Murat Öztanrıöver gelirken, Dilşad Güven, Kasım Karaköse,Celal Güven ,Hacı Hüseyin Kılınç,Yüksel Karaaslan,Aday gösterilmeyen İbrahim Özdiş’in konuyla ilgili çaba gösterdikleri biliniyor.15 gün içerisinde yasal olarak bu imzaların tamamlanması gerekir.

Sonuç itibarıyla,Kaynamaya başlayan kazanda bakalım kimler yanacak bunu çok yakında hep beraber göreceğimiz günleri merakla bekliyoruz.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.