EMEK VERMEDEN ZİRVEYE ÇIKAN POLİTİKACILAR

Degerli Arkadaş ve sevgili okurlarım. Bu gün sizlere Emek vermeden zirveye çıkan politikacılardan bahsetmeye çalışacağım… Emek en yüce degerdir diyenleri iyi bakın ve çok iyi izleyin. Bu kelimeleri en çok kullananlara bakarsanın bunu sözcüğü işleyenler çoğunlukla hep politikacılardır… Bakın Siyasetçi demiyorum. Çünkü siyaset farklı bir şeydir. Siyaseti yapan kişiler paylaşımcı ve kültürel tarafları olduğu gibi, en azında dürüstlük […]

Yayınlama: 11.09.2021
A+
A-
Degerli Arkadaş ve sevgili okurlarım. Bu gün sizlere Emek vermeden zirveye çıkan politikacılardan bahsetmeye çalışacağım…
Emek en yüce degerdir diyenleri iyi bakın ve çok iyi izleyin. Bu kelimeleri en çok kullananlara bakarsanın bunu sözcüğü işleyenler çoğunlukla hep politikacılardır… Bakın Siyasetçi demiyorum.
Çünkü siyaset farklı bir şeydir. Siyaseti yapan kişiler paylaşımcı ve kültürel tarafları olduğu gibi, en azında dürüstlük ve özgürlük temelinde, samimi ve dürüst bir şekilde halkın sıkıntılarını ve düşüncelerini’de savunurlar..
Ülke genelinde bu versiyonda açık ve net olarak baktığımızda, Türkiye’deki mevcut Partilerin, kendi içlerindeki yapılanma şekli ve uygulamalar, samimi olarak gelecek’te Halk için hiç bir yenilik yapamayacaklarının göstergesidir.
Hangi parti olursa olsun, mualesef üst düzeydeki politikacı yalakalar, mümkün oldukça kendi akrabalarını veya kendine yakın Tarikat mensuplarını belediyelere, Genelmerkez’e veya TBMM’e doldurmanın hesabı içerisindeler. Bu politikacı bezirganlar, Kendileri ezen oldukları için, ezileni veya gerçekten dürüst bir şekilde halkın çıkar ve menfaatlerini korumak ve kollamak adına işin içerisine girmek isteyenleri görmemezlikten gelirler..
Eh ondan sonrada Haktan,Hukuktan,Adalet sözlerinden bahsederler. Emekçilerin haklarını savunuyorlarmış gibi yüzsüzce Palavra atarlar. Elbette o zaman bizde hadi be ordan siz kim, milletin hakkını savunmak kim demekten elbette kendimizi alamayız…
Hiç farketmiyor. Hepiniz aynısınız. Mecliste birbirinize sov yaparak etmediginiz hakaretler kalmıyor. Söz konusu menfaatleriniz ve aylık maaşlarınızın zam istemine gelince, özlük haklarınız gündeme gelince, tereddütsüz hiç düşünmeden hepinizin bir araya gelir ve oy birligiyle onaylarsınız.
Hani PLATON’dan bir deyim vardır !!  Sizin Demokrasi anlayışınızda, meclisler Ahır gibidir. İçerde hep tepişirsiniz amma, tekmeyi hep dışardaki Halk yer… Yapılanlar mualesef buna benziyor.
Burada halka büyük sorumluluk düşüyor. Halk çok iyi düşünmelidir.. Vatandaş genç yaşta kendi mensubu 
bulunduğu partisinde hizmet vermek için elinden geleni yapmaya çalışıyor ve kendini yetiştiriyor. Fakat o kişi bir yere aday olmak isteyince, kişinin önüne engel sunulmaya çalışılıyor. Neden?  Çünkü gariban parti lideriyle görüşemiyor. Daha doğrusu vatandaş genel başkanla bir türlü görüştürülmüyorda ondan. Vatandaşın önünü tıkayanlar kim?
Özel kalem, sekreterler, danışmanlar ve hatta korumalar… Bunlar kişiye göre hareket ediyorlar.
Vatandaş hediye verecek durumda degilse, ayakkabı, elbise , pahallı çantalar alamıyorsa, hatta zaman zaman birilerinin dışardaki simsar bürolarına uğramıyorsa, Genel Başkanla görüşme şansına sahip olamazlar….
Eh iş böyle olunca, partili vatandaş kendini genel başkana tanıtamıyarak, nasıl emek verdigini ifade edemez. Tabi’ki bu işler böyle yürüyünce, içerdeki yönetim kadrosu’da kendini zenginleştirme Yoluna gider… Gerçekten partiye emek verenler aday olarak bir yerlere konulmaz ve mualesef para veren düzenbaz kişiler halkın karşısına çıkarılır..
Yani halk tabiri ile Hasan degil, Basan alır misali… Sonra’da meydanlara çıkan liderler yalan üzerine, Gelecek için pembe vaatler verirler…
Yalan söyleyen bir liderde yüz kızarmıyorsa, Ar damarı çatlamış demektir. Ar damarı çatlayanın kanı durmadığı gibi kanıda olmaz..
Degerli Arkadaşlar daha önce yazdığım yazılarımda, Siyasette ve yerel yönetimlerde görev yapmış ve yapacak olanlardan iki yüzlü olanları açıklarım demiştim ve sözümü tutuyorum.
Yazar HİKMET ÇİÇEK ( FETÖ’NÜN SOLCULARI) Adlı kitabını alın ve okuyun bu Politikacıların Ne yaptığını ve hangi ödülleri aldığını kendiniz görün. Gelecek yazılarımda, daha açık yazacağım önemli açıklamalarım olacaktır.
Hangi belediye başkanları kime hediye vermiş ve kime Uçak biletleri veya kime maaş vermişler. Biz Soracağız onlarda yürekleri varsa cevaplasınlar… 
Haftaya tekrar Doğruların ve gerçeklerin peşinde yayın hayatını sürdürerek, halkın sesi olmak için, var gücüyle çaba sarfeden İLKGÜN Gazetesi ve ilkgunhaber.com’da sizlerle görüşmek dileğiyle hoşca ve dostca kalın.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.