Kontak sende direksiyon sende

Adana; Canımız,uğruna can verip hayat bulduğumuz nefes aldığımız, yaşadığımız toprak anamız, elbette bizim için önem arzeder. Ona sevdalıyız.

Yayınlama: 09.08.2024
A+
A-
Günaydın Adana sevdalıları..!
Günaydın kardeşlerim. Eşimiz dostumuz arkadaşlarımız, analarımız bacılarımız Adana sevdalıları…işçi emekci şoför esnaf sanayici kardeşlerim. Bu suskunluk, bu vurdumduymazlık niye? Adana canımız, nefesimiz, yaşadığımız hayat bulduğumuz uğruna can verdiğimiz yerdir.
Adana’nın yürekli mert güzel insanları, unutmayın kurtuluş yok tek başına ya hep beraber yada hiç…
Bakınız Adana’nın bir önemli değeri olan Şakirpaşa Hava limanı yani Adana ve bölge halkına önemli bir hizmet sunan bir yerin kapatılması sizler için neyi ifade ediyor?
Bu sessizlik nereye kadar devam edecek… Oysa halktan ve haktan daha büyük bir güç yoktur. Bu güç elinizde, elimizde…
Adana halkının iradesini tanımayan hangi irade olursa olsun, bu işin sağı solu yok,bir gün gelecek elbet bu yanlıştan dönmek zorunda kalacaklardır.
Yeterki bir olalım iri olalım diri olalım.
Bu işler öyle bir kaç kişiyle, atı alan Üsküdar’ı geçtikten sonra, göstermelik basın açıklaması yapmakla gasp edilen haklar geri gelmiyor. Öncü olun kardeşim, samimi bir duruş gösterin’ki halk size inansın güvensin ve Adana için bir şeyler yapabilsin.
Tüm bunlara rağmen her şey daha bitmedi. Adana’lı halkımız Kontak sizde, korna sizde,direksiyon sizde….
Bu işin sağı solu, partisi partilisi ilerisi gerisi yok. Rant var çıkar var menfaat ve Adana halkını yok saymak var. Siyaset bunun neresinde…
Adana’yı yok sayan kim olursa olsun, Adana’da yaşayan biri olarak, bizde onu yok saymak zorundayız.
İşte Adana’lı olmak işte böyle bir şeydir.
Kontak’ta sende direksiyonda sende, Taktir sizindir daha ne diyelim…