1 Nisanda ülkeye baharı getirmenin sevinci

31 Mart 2019 Mahalli idareler seçimi birkaç münferih olay haricinde niyayet kazasız belasız gerçekleşti.Türkiye tarihinde görülmedik ve adil olmayan bir yarışla,mahalli seçimleri tamamlamış bulunuyoruz. Anadolu insanı bu seçimde,ne yazık’ki her türlü haksızlığı, yapılmaması gereken konuşma usluplarını,siyaset adamlığına hiçte yakışmayan sözlere,hakaretlere,ayrımcılıklara ,üzülerekte olsa bu seçim sürecinde şahit oldu. Bir parti genel başkanın idam edilmesi yönünde çirkin istem ve taleplere […]

Yayınlama: 01.04.2019
A+
A-

31 Mart 2019 Mahalli idareler seçimi birkaç münferih olay haricinde niyayet kazasız belasız gerçekleşti.Türkiye tarihinde görülmedik ve adil olmayan bir yarışla,mahalli seçimleri tamamlamış bulunuyoruz.

Anadolu insanı bu seçimde,ne yazık’ki her türlü haksızlığı, yapılmaması gereken konuşma usluplarını,siyaset adamlığına hiçte yakışmayan sözlere,hakaretlere,ayrımcılıklara ,üzülerekte olsa bu seçim sürecinde şahit oldu.

Bir parti genel başkanın idam edilmesi yönünde çirkin istem ve taleplere sahne oldu.Bir genel başkan düşününkü mualif olması nedeniyle hapise atılmakla tehtit ima edilebiliyor.Yapılan seçim öncesi iftira ve çamur at izi kalsın mantığından hareket edenlere peki ne demeli….

Akla hayale gelmeyen hakaret ve iftiraların sonu ve arkası bitmek bilmeyen, bir seçim süreciyle seçimlere gidildi.Türkiye insanı hiçbir seçimde bu kadar gerilmemişti. Oysa bu seçimler bir mahalli seçimler olup,yerel yöneticiler seçilecekti.Gerek varmıydı hiç,bu kadar insanları germeye…

Yeni sistem içerisinde tek başına artık,partilerin seçimlere girmesi bir anlam teşkil etmiyor. Yeni sistemde ittifaklar dönemi başlamıştır. Bu gün farklı birliktelik sağlıyan bir parti ,yarın farklı bir partiyle bir arada olabilir. Bu nedenle tüm siyasetciler,ağzlarından çıkaca uslup ve kelimeye çok dikkat etmelerini gerektiriyor.

Seçimin mağdurları,bu seçimde büyük oranda başarıyı yakaladılar. Oysa hak hukuk Adalet her insan için geçerlidir. Siyasette şeffaf ve adil olmak,her insan için olmazsa olmazlardan olmalıdır. Bu gün başarıyı yakalar siyasi yönetim alanını ele geçirebilirsin. Ele geçirdiğin alandaki başarısızlığının sonucunda ,yarın tepe takla gitmeyeceğinin hiçbir garantisi olamaz. Yöneticilik vasfı adil olmayı,adaletli olmayı gerektirir.

Seçim öncesi aday belirlemelerinde,haklı olarak parti içinde bazı üst düzey yöneticilerin yanlışları sonucu,yaşanan bazı olumsuz tutum ve davranışlar,genel başkanın iyi niyetinin suıstimal edilmesi ve yanlış uygulamalardan dolayı,bazı eleştirilere maruz kalan CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan haksız eleştiriler,Kılıçdaroğlu’nun kararlı tutum ve davranışlarıla seçim sonuçlarında yakalanan başarı,genel başkanın haklı bir tavır ve tutum içerisinde olduğunu gösteriyor.

Yılmadan usanmadan yürütülen seçim sürecinde,her türlü olanaksızlıklar içerisinde,baskı ve tehtitlere aldırmadan,şahsında yapılan bütün iftiralara rağmen,ülkenin her karışına yetişmeye çalışarak,alın teri dökerek mücadele veren Kemal kılıçdaroğlu, alın terininin mükafatını başarıya imza atmakla yakalamıştır.

Türkiye halkına söz verildiği gibi,Kemal Kılıçdaroğlu, 1 Nisanda ülkeye baharı getirmenin sevinci içerisinde,bu ülke halkıyla birlikte olmaya devam ediyor.

Her ne kadar bazı ufak tefek bazı yanlışlar olsada,seninle gurur duymamak olurmu hiç…

Sn. Genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu,Seni unutmadık unutmayacağız !

Sana yapılan her haksızlığın karşısında yanında olacağımızı unutma.Sen yalınız değilsin.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.