Çamur atmak, hiç’te insani değildir…

CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve CHP tarafından sosyal medya hesaplarında 30 Ağustos’la ilgili bu açıklamalar paylaşıldığı halde, eleştiriyi alışkanlık haline getiren, sözde gazeteci Fatih Altaylı bir paylaşımında bakın ne diyor? El insaf be…

Yayınlama: 31.08.2023
A+
A-

Bir 30 Ağustos zafer bayramını daha Ülkemiz de coşkuyla kutlamanın sevincini hep birlikte yaşadık.

29 Ağustos günü sosyal medya hesabı üzerinden bir kutlama mesajı yayınlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu mesajında şu cümleleri paylaşmıştı: 26 Ağustos günü Büyük Taarruz ile atılan ilk adım, vatanına canını siper etmiş bir milletin tarihin en büyük mücadelesini vermesiyle 30 Ağustos günü zafere ulaşmıştır. Bu kutlu mücadelenin başkomutanı Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyorum.

CHP olarak yayınlanan mesajda ise: Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Cumhuriyet Halk Partimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının ülkemize vurulmak istenen esaret prangasını kırdığı 30 Ağustos Zaferi kutlu olsun. 101. yılında, Büyük Zafer’in kahramanlarını minnetle anıyoruz.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve CHP tarafından sosyal medya hesaplarında 30 Ağustos’la ilgili bu açıklamalar paylaşıldığı halde, eleştiriyi alışkanlık haline getiren, sözde gazeteci Fatih Altaylı bir paylaşımında bakın ne diyor?

Fatih Altaylı: “Peki Diyanet İşleri Başkanlığı dışında, 26 Ağustos’ta Atatürk’ün adını anmayan kim var dersiniz. Söyleyeyim. Kemal Kılıçdaroğlu. Atatürk’ün kurduğu partinin genel başkanı, Atatürk’ün koltuğunun işgalcisi Kemal Kılıçdaroğlu, 26 Ağustos’ta bırakın Atatürk’ü, Büyük Taarruz’u bile anmaya gerek görmemiş.”

Pes doğrusu sayın Altaylı bu açıklamanız ne insanlığa, nede bir medya sektöründe hizmet sunmaya çalışan bir meslektaş olarak, şahsen bu açıklamaları size yakıştıramadım. Taktiri kamuoyuna bırakıyorum. Sn Altaylı çamur at izi kalsın’la bu işler olmuyor. Kılıçdaroğlu’nu sevmiyebilirsin. Birileri adına muhalif olabilirsin. Ancak çamur atmak yakışmıyor. Bir gün gelir o atmış olduğun çamur sana yapışır ve cebelleşip durursun.

Amma asla şunu unutma, yine seni o çamurdan kurtaracak olan CHP ve onun aydınlık yüzü olacaktır….

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.