ÜLKE YANGIN YERİ LİDERLER STAR OLMA PEŞİNDE

Değerli Okurlarım ! Öncelikle bir konuyu dile getirmek ve Halkımıza çekinmeden söylemek istiyorum. Öncelikle mevcut iktidarın yaptıklarına baktığımızda, Halkın bu yokluk ve yoksulluğu yaşaması için ne suç işlediğini düşünmeliyiz. ​Bakınız;İktidar Parti olarak meydanlara çıktıklarında, vaatlerinin tamamını yalan üzerine kurguladıkları için, elde Kur-an  Ağızda yalan dolan, cepte de dolar üzerine yeminler ederek, Milleti kandırarak oylarını almayı başarmışlardır. Bu durum  Ne yazik’ki tam yirmi senedir […]

Yayınlama: 17.07.2022
A+
A-

Değerli Okurlarım !

Öncelikle bir konuyu dile getirmek ve Halkımıza çekinmeden söylemek istiyorum. Öncelikle mevcut iktidarın yaptıklarına baktığımızda, Halkın bu yokluk ve yoksulluğu yaşaması için ne suç işlediğini düşünmeliyiz. ​Bakınız;İktidar Parti olarak meydanlara çıktıklarında, vaatlerinin tamamını yalan üzerine kurguladıkları için, elde Kur-an  Ağızda yalan dolan, cepte de dolar üzerine yeminler ederek, Milleti kandırarak oylarını almayı başarmışlardır. Bu durum  Ne yazik’ki tam yirmi senedir devam ediyor. Bu vahim durum Gözle görülür kulakla duyulur halde olmasına rağmen, Sosyal medyada keyfim yerinde paylaşımı yapanlara ne diyeceginizi siz milletimizin taktirine bırakıyorum.
Evet mevcut iktidar partisi’nin uzun bir yönetim süresinin sonunda, Ülkeyi kaosa sürüklediğinden dolayı sınıfta kalmıştır.
Bunun karşılığını halktan nasıl bir tepkiyle alacağını sandık sonuçlarını gördüğümüzde anlamış olacağız. 
Sokakta Halk’a sonuçların nasıl olmasını istediklerini sorduğumuzda çok rahatlıkla dedikleri ilk cümle, bu hükümet bizi bitirdiği yetmiyormuş gibi, Ülkemizi ve ülke insanını zor duruma soktukları için, başarısız sayılır ve bir an önce gitmelidir diyorlar.
Peki muhalefet Partilerini ve liderlerini nasıl buluyorsunuz diye sorduğumda, onların hiç birine inanmıyoruz ve derdimizi anlayacaklarına da güvenmiyoruz diyorlar. Şöyle şekillendirecek olursak daha anlaşılır olur. Hepsi anket firmalarını kendilerine maddi olarak mahkum ederek, kendi partilerinin oy oranını yüksek göstermenin çalışması içindeler.  Oy toplamı % 100 dür. Bunların yaptırdıkları anketlerin sonucuna bakılırsa % 123 dür.
Yani olmayan rakamlarla hem Milleti kandırıyorlar, hemde kendilerini inandırıyorlar. Sonuç olarak, kimin hanği oyun içinde
olduğu açık bir şekilde ortadadır. AKP yerini korumak için her planın üzerinde çalışıyor. İyi parti masanın yarısına sahip olmak için anketleri öne sürerek, bende Cumhurbaşkanlığında varım demeye hazırlanıyor. Deva partisi, sınıf atlamayı başarı olarak buluyor. Gelecek partisi günü kurtarırsa hayır Duasına çıkmak istiyor. Saadet partisi küme düşmemek için kime yaklaşacağını hesaplıyor. Digerleri dediğimiz partilerde parsel toplamanın peşindeler.
Asıl kilit parti olan HDP ile hepside gizli itifak yapmak için bütün imkanları kullanmak istiyorlar, fakat cesaret edemiyorlar.
Tabi HDP de hiç bir siyasi hareketlen gizli itifak yapmak istemiyor. Açık diyorlar, bizimle itifak yapmak isteyen hangi parti olursa olsun masaya oturarak göz önünde şartları konuşmalıyız. Biz kimsenin Arka bahçesi olmak istemiyoruz ve olmayacağız diyorlar.  Evet HDP’nin bu tutumu aynen doğru ve ilkeli bir karardır.
Ülkemiz yangın yeri, millet aç yoksul, Lider geçinenler Star olmak için adeta yarışıyorlar. Burada asıl hakem, yarın sandıklar oluştuğunda kararı verecek olan milletin kendisidir. Eh bu hafta’da bu kadar olsun diyoruz. Haftaya ilkgunhaber.com ‘da tekrar görüşmek dileğiyle hoşca ve dostca kalın…

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.