Bayrakla ilgili Karalar’a çamur atanlar,dönüp aynaya baksınlar

Bu ülkeyi kuran bir parti ve onun Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar üzerinden CHP’ye leke sürmeye kalkışmak, ucuz siyasetin ta kendisidir.

Yayınlama: 01.11.2022
A+
A-

Cumhuriyet bayramı kutlamalarında, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’la ilgili, bazı sosyal medya platformlarında ve bazı yayın organlarında bir karalama kampanyası başlatılmıştır.

Ben şahsen Sn Karalar’ın iddia edildiği gibi, Türkiye toplumunun hassasiyetine leke düşürecek bir davranış içerisinde olduğuna inanmıyorum. Sn Karalar’ı parti içi kişisel yanlışlarından dolayı seveyim veya sevmeyeyim o ayrı bir şey… Ancak var olan bir gerçek vardır. Konuyla ilgili iddia makamlarının sahipleri, Hiç kusura bakmasınlar. Öncelikle bu tür iddialarda bulunanlar, dönüp’te kendilerine bakmalıdır.

Sn Karalar’ın Türk Bayrağı konusundaki hassasiyetini gayet iyi biliyorum. Efendim yok sarhoştu, yok Türk bayrağını attı. Kişinin özeli beni ilgilendirmez. Ancak İnegin altında buzağı aramak hoş değil. Bu gibi içi boş iddialarla, siyaset yapıldığını sananlar, bu tavırlarıyla milleti kutuplaştırmaktan başka bir yere varamazlar. İddia sahipleride gayet çok iyi biliyorlar, Sn. Karalar’ın bayrak konusunda hassasiyetlerini…. Amma ne yaparsınız onlara göre siyaset böyle bir şeymiş ….

Bu ülkeyi kuran bir parti ve onun Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olan Zeydan Karalar üzerinden CHP’ye leke sürmeye kalkışmak, bana göre ucuz siyasetin ta kendisidir.

Bakın tekrarlıyorum. Bu tür iddialarda bulunanlar dönüp aynaya baksınlar. Ülkemizde, onca şey yaşanır’ken, Ülkenin tüm değerleri yok edilmeye çalışılır’ken, tüm bunlara seyirci kalanlar ve ülke insanlarının bir ekmeğe muhtaç edilmesine vesile olanlar, bana kalkıp’ta, milliyetçilik tellallığı yapmasınlar.

Asıl milliyetçilik ve yurtseverlik, ülkenin ; birlik beraberlik ve tüm değerlerine sahip çıkabilmekten geçer. Elbette Bayrak, bir milletin onur ve şerefidir. Zeydan Karalar’ın bayrağa olan sevgisindenmi şüpheniz var. Bu iddiaya kargalar bile güler. Bu varsayımdan yola çıkanlara, bakın yine tekrarlıyorum. Bu kişilerin dönüp’te aynaya bakmalarını öneriyorum…..

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.